kaliakman Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, Dinos_12345 είπε Είναι υποχρεωτική ΤΕΙ με ΟΑΕΔ και 6 μήνες (7 διαθέσιμες θέσεις είχε το ΕΣΠΑ φέτος, άρα πρακτικά ανύπαρκτες αν δεν βρεις μόλις ανοίξουν). Πραγματικά δεν φαντάζεσαι πόσο θα ήθελα να πάω να δουλέψω έξω, έχω ακυρώσει 10+ προτάσεις μέσα στο καλοκαίρι αλλά θέλω να τελειώσω την σχολή, έχω κοπέλα που είμαι 3.5 χρόνια σε σχέση και θα φύγουμε μαζί του χρόνου και δεν είμαι ακόμα άνετος οικονομικά, ώστε να κάνω την κίνηση. Υπολογίζω μέχρι το τέλος του 2020 να έχω φύγει. Είναι 6 μήνες full time? Ίσως είναι τα πράγματα διαφορετικά σε ΤΕΙ γιατί στο δικό μου είναι 6 μήνες part time ή 3 μήνες full time. Αν ισχύει το ίδιο για εσένα μπορείς να κάνεις ότι είπα. Επίσης για το άνετος οικονομικά αναλόγως την εταιρία θα σε βοηθήσουν ειδικά στην αρχή.
Dinos_12345 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, kaliakman είπε Είναι 6 μήνες full time? Ίσως είναι τα πράγματα διαφορετικά σε ΤΕΙ γιατί στο δικό μου είναι 6 μήνες part time ή 3 μήνες full time. Αν ισχύει το ίδιο για εσένα μπορείς να κάνεις ότι είπα. Επίσης για το άνετος οικονομικά αναλόγως την εταιρία θα σε βοηθήσουν ειδικά στην αρχή. Δυστυχώς είναι 6 μήνες full time 😕 Strict rules, 80% του βασικού μισθού για πληρωμή και ΟΑΕΔ
kaliakman Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, Dinos_12345 είπε Δυστυχώς είναι 6 μήνες full time 😕 Strict rules, 80% του βασικού μισθού για πληρωμή και ΟΑΕΔ OH wow. I stand corrected then. Δεν μπορείς να ψάξεις μόνος σου για πρακτική σχολής? Σε κάτι developers Day έχουν βρει αρκετοί γνωστοί μου. (αν θυμάμαι καλά είσαι Αθήνα)
Dinos_12345 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, kaliakman είπε OH wow. I stand corrected then. Δεν μπορείς να ψάξεις μόνος σου για πρακτική σχολής? Σε κάτι developers Day έχουν βρει αρκετοί γνωστοί μου. (αν θυμάμαι καλά είσαι Αθήνα) Ψάχνω για Junior θέση και η πρακτική είναι απλά paperwork, ομως αυτό απαιτεί Ελλάδα, γιατί απαιτεί ΟΑΕΔ. Δεν βρίσκω ούτε κοιτάζω για καθαρά θέσεις πρακτικής.
nullindex Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Δυστυχώς έτσι είναι, η κάθε εταιρεία ζητάει ότι να ναι, χωρίς να ξέρει ούτε η ίδια τι ακριβώς θέλει. Το δικό μου παράδειγμα: Έπιασα δουλειά πριν 2,5 χρόνια σε εταιρεία αμερικανικής κουλτούρας με open office, χωρίς dress code, team building events κλπ, work from home 1 φορά ανά 2 βδομάδες, πολύ "μοντέρνα" πράγματα για Ελλάδα. Όλα πραγματικά ήταν μια χαρά, εκτός από τους μισθούς. Πολύ χαμηλοί μισθοί σε σχέση με το αντικείμενο, καμία εκπαίδευση και καμία δυνατότητα για προαγωγή κλπ. Τις συμβάσεις ορισμένου χρόνου με διακοπές για να μην γίνεις μόνιμος δεν τις αναφέρω καν, Μετά από 2 χρόνια εκεί, αποφάσισα να φύγω και βρήκα δουλειά σε άλλη εταιρεία με αντικείμενο πολύ πιο κοντά στα δικά μου γούστα. Η εταιρεία αυτή είναι ελληνική πλέον, αλλά μέχρι πριν λίγα χρόνια ήταν θυγατρική μεγάλης γερμανικής εταιρείας, οπότε υπάρχει αυτή η επιρροή στο κλίμα και την κουλτούρα της εταιρείας. Τα πράγματα εδώ είναι τελείως αντίθετα. Καταλαβαίνεις ότι έρχεσαι στο γραφείο για δουλειά και μόνο, δεν υπάρχει επουδενί χώρος και χρόνος για προσωπικές σχέσεις/γνωριμίες με συναδέλφους, έρχεσαι, πας στο γραφείο σου και βγαίνεις όταν τελειώσει το 8ωρο σου. Έννοιες όπως work from home προκαλούν στην καλύτερη γέλιο, στην χειρότερη σε κοιτάνε καχύποπτα πιστεύοντας πως είσαι κανένας τεμπέλαρος που δεν θέλει να δουλέψει, κλπ. Το θετικό είναι ότι επειδή ακριβώς σε βλέπουν σαν εργαλείο δουλειάς (να πω εδώ ότι οι συνθήκες από άποψη πίεσης είναι άριστες, δεν υπάρχει γκρίνια και πίεση, απλά υπάρχει μια αυστηρότητα-τυπικότητα στο κλίμα) επενδύουν πάνω σου πηγαίνοντας σε σε εκπαιδεύσεις και σεμινάρια, σου δίνουν projects χαμηλής προτεραιότητας να τα αναλάβεις εξ ολοκλήρου χωρίς περιορισμούς σε εργαλεία, τεχνικές κλπ για να πειραματιστείς μόνος σου και υπάρχει πολύ δικαιότερος μισθός και μονιμότητα. Θέλω να πω ότι μεγάλο ρόλο παίζει και η κουλτούρα της κάθε εταιρείας και αν γνωρίζει τι ψάχνει. Πέρα από το αντικείμενο που αργά ή γρήγορα θα το βρεις, κοίτα πως είναι οι συνθήκες εργασίας. Και εμένα μου άρεσε που ήμουν από το σπίτι στο κρεβάτι και έκανα και δικά μου side projects παράλληλα με την δουλειά, αλλά τι να το κάνω που σε 5 χρόνια θα ήμουν στην ίδια θέση? 3
jgeorgiou Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 6 ώρες πριν, Dinos_12345 είπε Ψάχνω για Junior θέση και η πρακτική είναι απλά paperwork, ομως αυτό απαιτεί Ελλάδα, γιατί απαιτεί ΟΑΕΔ. Δεν βρίσκω ούτε κοιτάζω για καθαρά θέσεις πρακτικής. Καλά κάνεις και θέλεις να στοχεύσεις σε συγκεκριμένη κατεύθυνση. Απλά προσωπικά σε βρίσκω "βιαστικό & γκρινιάρη". Δεν σου αρέσουν οι αγγελίες , δεν σου αρέσει η εργασιακή κουλτούρα , δεν σου αρέσουν οι Ελληνικές επιχειρήσεις , δεν σου αρέσει η ποιότητα & ποσότητα των θέσεων εργασίας. Δεν έχεις πολύ άδικο , πράγματι έξω η κατάσταση είναι καλύτερη (όχι πάντα , έχω δει γκρινιάρηδες να γυρνούν πίσω τρέχοντας). Είσαι μάλλον σε υπερβολικά μικρή ηλικία και ελάχιστη εμπειρία για να έχεις τόσο πολλές απαιτήσεις. Να θυμάσαι ότι ΕΞΥΠΝΑΔΑ=ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΙΚΟΤΗΤΑ , τελείωσε γρήγορα τις υποχρεώσεις σου και μετά βήμα-βήμα άνοιξε τα φτερά σου. Δεν υπάρχει κάποιο στρωμένο κόκκινο χαλί να σε περιμένει. 3
archer100 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, Dinos_12345 είπε Πραγματικά δεν φαντάζεσαι πόσο θα ήθελα να πάω να δουλέψω έξω, έχω ακυρώσει 10+ προτάσεις μέσα στο καλοκαίρι Αυτες οι προτασεις πως προεκυψαν; Εκανες αιτησεις απο εδω; Και ειχες 10+ job offers σε ενα καλοκαιρι; Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου 2019 από archer100
pral13 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Φιλικά, Τι σημαίνει δε με ενδιαφέρει καθόλου να δουλέψω σε κάτι άλλο; Μιλάς σαν να είσαι fanboy γλωσσών προγραμματισμού . Είσαι φοιτητής και δεν έχεις δουλέψει καν ακόμη. Τα μαθήματα στη σχολή σου και ενδεχομένως κάποια project που έχεις ασχοληθεί δεν έχουν καμία σχέση με το πως δουλεύεις μια τεχνολογία παραγωγικά. Οι τεχνολογίες εξελίσσονται, αλλάζουν, ότι ήταν hot πριν 4 χρόνια πλέον μπορεί να θεωρείται απαρχαιωμένο. Όσον αφορά τις εταιρίες, ελάχιστες βάζουν αγγελίες για πρακτική. Στείλε απευθείας στο hr τους και δείξε πόσο θες να μάθεις. Εταιρίες όπως η accenture που ανέφερες δεν αναφέρουν συγκεκριμένες γλώσσες γιατί ασχολούνται με τα πάντα. Πας και σε στέλνουν στο έργο που σου ταιριάζει/έχουν ανάγκη και σε μαθαίνουν απ το μηδέν. Επειδή στην ηλικία σου την έφαγα τη φόλα με την πρακτική, τσίμπησα σε φαντεζί περιγραφή με cloud computing και ερευνητικά εργαστήρια στο Δημόκριτο και εν τέλει ο τύπος είχε ανοίξει εταιρία φάντασμα και έβρισκε παιδάκια να στέλνει για helpdesk σε πελάτες του, βρες μια μεγάλη εταιρία τεχνολογίας (τύπου Accenture), κοντά σε αυτό που σε ενδιαφέρει. Ακόμη και να μην εξελιχθείς τεχνολογικά σε 6 μήνες όσο θα ήθελες, θα μάθεις πολλά και θα έχεις στο βιογραφικό σου 6 μήνες σε έναν leader. 2
MitsarasAth Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 3 ώρες πριν, nullindex είπε Δυστυχώς έτσι είναι, η κάθε εταιρεία ζητάει ότι να ναι, χωρίς να ξέρει ούτε η ίδια τι ακριβώς θέλει. Το δικό μου παράδειγμα: Έπιασα δουλειά πριν 2,5 χρόνια σε εταιρεία αμερικανικής κουλτούρας με open office, χωρίς dress code, team building events κλπ, work from home 1 φορά ανά 2 βδομάδες, πολύ "μοντέρνα" πράγματα για Ελλάδα. Όλα πραγματικά ήταν μια χαρά, εκτός από τους μισθούς. Πολύ χαμηλοί μισθοί σε σχέση με το αντικείμενο, καμία εκπαίδευση και καμία δυνατότητα για προαγωγή κλπ. Τις συμβάσεις ορισμένου χρόνου με διακοπές για να μην γίνεις μόνιμος δεν τις αναφέρω καν, Μετά από 2 χρόνια εκεί, αποφάσισα να φύγω και βρήκα δουλειά σε άλλη εταιρεία με αντικείμενο πολύ πιο κοντά στα δικά μου γούστα. Η εταιρεία αυτή είναι ελληνική πλέον, αλλά μέχρι πριν λίγα χρόνια ήταν θυγατρική μεγάλης γερμανικής εταιρείας, οπότε υπάρχει αυτή η επιρροή στο κλίμα και την κουλτούρα της εταιρείας. Τα πράγματα εδώ είναι τελείως αντίθετα. Καταλαβαίνεις ότι έρχεσαι στο γραφείο για δουλειά και μόνο, δεν υπάρχει επουδενί χώρος και χρόνος για προσωπικές σχέσεις/γνωριμίες με συναδέλφους, έρχεσαι, πας στο γραφείο σου και βγαίνεις όταν τελειώσει το 8ωρο σου. Έννοιες όπως work from home προκαλούν στην καλύτερη γέλιο, στην χειρότερη σε κοιτάνε καχύποπτα πιστεύοντας πως είσαι κανένας τεμπέλαρος που δεν θέλει να δουλέψει, κλπ. Το θετικό είναι ότι επειδή ακριβώς σε βλέπουν σαν εργαλείο δουλειάς (να πω εδώ ότι οι συνθήκες από άποψη πίεσης είναι άριστες, δεν υπάρχει γκρίνια και πίεση, απλά υπάρχει μια αυστηρότητα-τυπικότητα στο κλίμα) επενδύουν πάνω σου πηγαίνοντας σε σε εκπαιδεύσεις και σεμινάρια, σου δίνουν projects χαμηλής προτεραιότητας να τα αναλάβεις εξ ολοκλήρου χωρίς περιορισμούς σε εργαλεία, τεχνικές κλπ για να πειραματιστείς μόνος σου και υπάρχει πολύ δικαιότερος μισθός και μονιμότητα. Θέλω να πω ότι μεγάλο ρόλο παίζει και η κουλτούρα της κάθε εταιρείας και αν γνωρίζει τι ψάχνει. Πέρα από το αντικείμενο που αργά ή γρήγορα θα το βρεις, κοίτα πως είναι οι συνθήκες εργασίας. Και εμένα μου άρεσε που ήμουν από το σπίτι στο κρεβάτι και έκανα και δικά μου side projects παράλληλα με την δουλειά, αλλά τι να το κάνω που σε 5 χρόνια θα ήμουν στην ίδια θέση? να σου πω την αλήθεια καλύτερα να είναι λίγο πιο απρόσωπο το περιβάλλον και τυπικές σχέσεις,γιατί από την εμπειρία μου σε παλιότερες δουλείες όταν παραγνωριζεσαι μπλέκει το πράγμα, ,και αν γίνεται παιδική χαρά το κλίμα εκεί μέσα επιβιώνουν οι φελλοί συνήθως. 7 1
nullindex Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 40 λεπτά πριν, MitsarasAth είπε να σου πω την αλήθεια καλύτερα να είναι λίγο πιο απρόσωπο το περιβάλλον και τυπικές σχέσεις,γιατί από την εμπειρία μου σε παλιότερες δουλείες όταν παραγνωριζεσαι μπλέκει το πράγμα, ,και αν γίνεται παιδική χαρά το κλίμα εκεί μέσα επιβιώνουν οι φελλοί συνήθως. Προσωπικά συμφωνώ 10000000% Στην προηγούμενη εταιρεία ήταν όλοι μέλι-γάλα, φιλαράκια, ναι μωρέ θα τα βρούμε και μόλις γινόταν η στραβή ή ξέφευγε κάτι όλοι φόραγαν τη σακούλα και έβγαζαν την ουρά τους απ' έξω.
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, nullindex είπε Προσωπικά συμφωνώ 10000000% Στην προηγούμενη εταιρεία ήταν όλοι μέλι-γάλα, φιλαράκια, ναι μωρέ θα τα βρούμε και μόλις γινόταν η στραβή ή ξέφευγε κάτι όλοι φόραγαν τη σακούλα και έβγαζαν την ουρά τους απ' έξω. Συμβαίνει σε όλους τους επαγγελματικούς χώρους, ανεξαρτήτως αντικειμένου, δύσκολα συναντάς ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ανθρώπους.
nullindex Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 6 λεπτά πριν, newfoot είπε Συμβαίνει σε όλους τους επαγγελματικούς χώρους, ανεξαρτήτως αντικειμένου, δύσκολα συναντάς ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ανθρώπους. Σίγουρα ναι, απλά όταν είναι το περιβάλλον πιο χαλαρό ξυπνάει μέσα μας αυτή η ανάγκη για λούφα και φίδιασμα, αντί να υπάρχει καλύτερη οργάνωση και μεγαλύτερη παραγωγικότητα.
Dinos_12345 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, archer100 είπε Αυτες οι προτασεις πως προεκυψαν; Εκανες αιτησεις απο εδω; Και ειχες 10+ job offers σε ενα καλοκαιρι; Όχι, είχα ήδη ένα καλό LinkedIn profile, το οποίο είχε έλλειψη εργασιακής εμπειρίας. Αυτό το καλοκαίρι δούλεψα στο Kodi στα πλαίσια του Google Summer of Code 2019 σε C++ και OpenGL, το οποίο όταν μπήκε σαν εργασιακή εμπειρία, έστειλε το προφίλ μου πολύ ψηλά στις αναζητήσεις των recruiters για δυναμικό. Νομίζω ότι από όσους μου έστειλαν, μόνο δύο ήταν Έλληνες και μια πρόταση μάλιστα, ήταν απίστευτα ελκυστική όμως ήταν στην Θεσσαλονίκη 😕 4 ώρες πριν, jgeorgiou είπε Καλά κάνεις και θέλεις να στοχεύσεις σε συγκεκριμένη κατεύθυνση. Απλά προσωπικά σε βρίσκω "βιαστικό & γκρινιάρη". Δεν σου αρέσουν οι αγγελίες , δεν σου αρέσει η εργασιακή κουλτούρα , δεν σου αρέσουν οι Ελληνικές επιχειρήσεις , δεν σου αρέσει η ποιότητα & ποσότητα των θέσεων εργασίας. Βιαστικός ήμουν, πλέον όχι, γκρινιάρης oh yeah. Βέβαια, δεν ξέρω κατά πόσο θωρείται γκρίνια το να θέλω οι αγγελίες να λένε ένα Junior-Mid-Senior πριν το Software Engineer. Αναφορά σε κείμενο Δεν έχεις πολύ άδικο , πράγματι έξω η κατάσταση είναι καλύτερη (όχι πάντα , έχω δει γκρινιάρηδες να γυρνούν πίσω τρέχοντας). Είσαι μάλλον σε υπερβολικά μικρή ηλικία και ελάχιστη εμπειρία για να έχεις τόσο πολλές απαιτήσεις. Να θυμάσαι ότι ΕΞΥΠΝΑΔΑ=ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΙΚΟΤΗΤΑ , τελείωσε γρήγορα τις υποχρεώσεις σου και μετά βήμα-βήμα άνοιξε τα φτερά σου. Δεν υπάρχει κάποιο στρωμένο κόκκινο χαλί να σε περιμένει. Εϊμαι υποχρεωμένος να κάνω πρακτική για να πάρω πτυχίο. Υπάρχουν δύο τρόποι που μπορεί να γίνει αυτό 1) Κάνω πρακτική κάπου που ξέρω ότι είναι πάνω/κάτω στα ενδιαφέροντα μου και περνάει το εξάμηνο ευχάριστα, βγαίνω με εμπειρία και έξτρα γνώσεις πάνω σε κάτι που θέλω και πιθανόν μία πρόταση για θέση εργασίας στην εταιρία αυτή. 2) Κάνω πρακτική όπου να ναι, το αφεντικό μου λέει ότι τα μόνα λεφτά που θα πάρω για την 8άωρη καθημερινή εργασία μου, είναι τα λεφτά του ΟΑΕΔ, που θα τα πάρω στο τέλος και αποτελούν το 40% του βασικού * 6 μήνες, δεν δουλεύω πάνω σε κάτι που θέλω/κάτι που μου αρέσει και κάθε μέρα είμαι με το ρολόι στο χέρι για να φύγω. Χωρίς να θέλω να φανώ κάποιος, έχω δουλέψει πολύ παραπάνω από τον μέσο φοιτητή και στα soft και στα hard skills μου, είμαι ένα άτομο με φιλότιμο και easily motivated στις σωστές συνθήκες. Νομίζω έχω το δικαίωμα να έχω παραπάνω απαιτήσεις για αυτό που ψάχνω γιατί δεν αποτελώ βάρος για κανέναν και θα επιβραβεύσω αυτόν που θα επενδύσει σε εμένα. Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου 2019 από Dinos_12345 5
jgeorgiou Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 40 λεπτά πριν, Dinos_12345 είπε Όχι, είχα ήδη ένα καλό LinkedIn profile, το οποίο είχε έλλειψη εργασιακής εμπειρίας. Αυτό το καλοκαίρι δούλεψα στο Kodi στα πλαίσια του Google Summer of Code 2019 σε C++ και OpenGL, το οποίο όταν μπήκε σαν εργασιακή εμπειρία, έστειλε το προφίλ μου πολύ ψηλά στις αναζητήσεις των recruiters για δυναμικό. Νομίζω ότι από όσους μου έστειλαν, μόνο δύο ήταν Έλληνες και μια πρόταση μάλιστα, ήταν απίστευτα ελκυστική όμως ήταν στην Θεσσαλονίκη 😕 Βιαστικός ήμουν, πλέον όχι, γκρινιάρης oh yeah. Βέβαια, δεν ξέρω κατά πόσο θωρείται γκρίνια το να θέλω οι αγγελίες να λένε ένα Junior-Mid-Senior πριν το Software Engineer. Εϊμαι υποχρεωμένος να κάνω πρακτική για να πάρω πτυχίο. Υπάρχουν δύο τρόποι που μπορεί να γίνει αυτό 1) Κάνω πρακτική κάπου που ξέρω ότι είναι πάνω/κάτω στα ενδιαφέροντα μου και περνάει το εξάμηνο ευχάριστα, βγαίνω με εμπειρία και έξτρα γνώσεις πάνω σε κάτι που θέλω και πιθανόν μία πρόταση για θέση εργασίας στην εταιρία αυτή. 2) Κάνω πρακτική όπου να ναι, το αφεντικό μου λέει ότι τα μόνα λεφτά που θα πάρω για την 8άωρη καθημερινή εργασία μου, είναι τα λεφτά του ΟΑΕΔ, που θα τα πάρω στο τέλος και αποτελούν το 40% του βασικού * 6 μήνες, δεν δουλεύω πάνω σε κάτι που θέλω/κάτι που μου αρέσει και κάθε μέρα είμαι με το ρολόι στο χέρι για να φύγω. Χωρίς να θέλω να φανώ κάποιος, έχω δουλέψει πολύ παραπάνω από τον μέσο φοιτητή και στα soft και στα hard skills μου, είμαι ένα άτομο με φιλότιμο και easily motivated στις σωστές συνθήκες. Νομίζω έχω το δικαίωμα να έχω παραπάνω απαιτήσεις για αυτό που ψάχνω γιατί δεν αποτελώ βάρος για κανέναν και θα επιβραβεύσω αυτόν που θα επενδύσει σε εμένα. Συνέχισε με επιμονή και υπομονή και θα προσεγγίσεις τους στόχους σου , η πραγματικότητα στην Ελλάδα είναι πολύ δύσκολη σε όλα τα επίπεδα. Τελείωνε όσο μπορείς ποιο γρήγορα με το πτυχίο και μετά συγκεντρώσου στην ουσία και στους στόχους σου. 1
archer100 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 58 λεπτά πριν, Dinos_12345 είπε Όχι, είχα ήδη ένα καλό LinkedIn profile, το οποίο είχε έλλειψη εργασιακής εμπειρίας. Αυτό το καλοκαίρι δούλεψα στο Kodi στα πλαίσια του Google Summer of Code 2019 σε C++ και OpenGL, το οποίο όταν μπήκε σαν εργασιακή εμπειρία, έστειλε το προφίλ μου πολύ ψηλά στις αναζητήσεις των recruiters για δυναμικό. Νομίζω ότι από όσους μου έστειλαν, μόνο δύο ήταν Έλληνες και μια πρόταση μάλιστα, ήταν απίστευτα ελκυστική όμως ήταν στην Θεσσαλονίκη 😕 Επομενως ειχες προσεγγισεις (απο recruiters, hr stuff, κλπ), οχι προτασεις Εχει χαωδη διαφορα, θα το καταλαβεις οταν αρχισεις να ψαχνεις για κανονικες θεσεις εργασιας Καλη επιτυχια στην αναζητηση 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα