BlueAverage Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Καλησπέρα σε όλους. Πριν 2 μέρες αγόρασα τον ryzen 2600 και προσπαθώ να κάνω τον δηλώσω στην amd για να είμαι καλημένος από θέμα εγγύησης, αλλά δεν βγάζω άκρη στο site της. Μήπως μπορεί κάποιος να βοηθήσει?
Sheogorath Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 22 λεπτά πριν, BlueAverage είπε Καλησπέρα σε όλους. Πριν 2 μέρες αγόρασα τον ryzen 2600 και προσπαθώ να κάνω τον δηλώσω στην amd για να είμαι καλημένος από θέμα εγγύησης, αλλά δεν βγάζω άκρη στο site της. Μήπως μπορεί κάποιος να βοηθήσει? Καλησπέρα, γιατί να το δηλώσεις εκεί; Απόδειξη από το μαγαζί δεν πήρες; Δεν έχω ακούσει ξανά σε επεξεργαστές δήλωση στον κατασκευαστή.
akoinonitos Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 33 λεπτά πριν, BlueAverage είπε Καλησπέρα σε όλους. Πριν 2 μέρες αγόρασα τον ryzen 2600 και προσπαθώ να κάνω τον δηλώσω στην amd για να είμαι καλημένος από θέμα εγγύησης, αλλά δεν βγάζω άκρη στο site της. Μήπως μπορεί κάποιος να βοηθήσει? Δεν χρειάζεται να δηλώσεις κάτι, η εγγύηση σου ορίζεται από το serial number του επεξεργαστή. Αν χρειαστείς rma και δεν θες να τον πας στο μαγαζί, τότε μπαίνεις στην σελίδα rma της amd και συμπληρώνεις την φορμα με το part number και serial number που έχει στο κουτί. Σε κάθε περίπτωση είσαι καλυμμένος. 1
BlueAverage Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 παντα με την αποδειξη εκανα δουλεια. αλλα παλιοτερα επερνα απο το πλαισιο οποτε δεν με ενοιαζε και πολυ. τωρα ομως με τα σκρουτζομαγαζα ειναι διαφορετικα τα πραγματα. 4 ώρες πριν, akoinonitos είπε Δεν χρειάζεται να δηλώσεις κάτι, η εγγύηση σου ορίζεται από το serial number του επεξεργαστή. Αν χρειαστείς rma και δεν θες να τον πας στο μαγαζί, τότε μπαίνεις στην σελίδα rma της amd και συμπληρώνεις την φορμα με το part number και serial number που έχει στο κουτί. Σε κάθε περίπτωση είσαι καλυμμένος. ωραια.Σε ευχαριστω. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα