petradakkiii Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Καλησπερα παιδια ξερω...ειμαι λιγο...ΓΚΟυχου, εχω καμια 15αρια εμαιλ, που δεν πρεπει να χαθουνε απο το κινητο που εχω... φυσικα δεν θυμαμαι κωδικους και τετια..γτ οπως ειπα ειμαι λιγο ΓΚΟΥΧΟΥ...εμ ναι Εννοω μεγαλος Μ****Σ ηθελα να ροτησω υπαρχει τροπος...λεω μπας και υπαρχει τροπος οταν παρω καινουριο κινητο να τα βαλω μεσα?
zx1234r Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Μπορείς να τα κάνεις forward σε μία νέα διεύθυνση που αυτή τη φορά θα θυμάσαι τους κωδικούς.
Ukforthemoment Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Gmail είναι;Δεν έχεις πρόσβαση απο pc?Εκεί θα υπάρχει ο κωδικός.
ELTASSOS Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Ζητα να σου στειλουν νεο κωδικο στο ημεηλ αεφαλειας που εχεις δηλωσει....α ξεχασα εισαι γκουχου... τυπωσε τα σε χαρτι η κανε τα κοπυ αντιγραφη εξπιρτ σε εναν επεξεργαστη κειμενου..πχ γουορντ...και απο το ηεο σου μεηλ στειλτο σαν ετατσμεντ στον εαθυτο σου....
EvilEyes Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Screenshot από το κινητό και πέρασε τα στον υπολογιστή
donblunts Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Φτιάξε ενα νέο λογαριασμό e-mail και κάντα εκεί προώθηση ρε συ μαν
petradakkiii Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Οχι δεν καταλαβαται... 15 διαφορετικα εμαιλ εννοω, πχ πετρα[email protected] πετρα2 @γμαιλ.ψομ μεχρι το 15! και δεν θυμαμαι των κωδικο...γενικα επειδη ειμαι "γκουχου" εβαζα διαφορετικους
Ukforthemoment Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Γκάου μήπως; Έτσι το λέμε στο χωριό μου,γκουχου μόνο όταν βήχουμε.
petradakkiii Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 2 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Γκάου μήπως; Έτσι το λέμε στο χωριό μου,γκουχου μόνο όταν βήχουμε. γκαου μπιου να σου πω την αληθεια,τεσπα περα απο το γκαου υπαρχει τιποτα να κανουμε η @@δ?
2MikronS Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Φιλε για να λες το γκαου γκουχου........................ καραγκαου εισαι και μη το συζητας.
dpolal Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Στις 5/10/2019 στις 7:05 ΜΜ, petradakkiii είπε Οχι δεν καταλαβαται... 15 διαφορετικα εμαιλ εννοω, πχ πετρα[email protected] πετρα2 @γμαιλ.ψομ μεχρι το 15! και δεν θυμαμαι των κωδικο...γενικα επειδη ειμαι "γκουχου" εβαζα διαφορετικους Έχεις 15 διαφορετικούς λογαριασμούς email και δεν θυμάσαι κάνεναν κωδικό ;;;
petradakkiii Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 θυμαμαι...αλλα δεν θυμαμαι τους μισους πχ...ειναι ολοι αποθυκευμενοι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα