Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, έχω στη κατοχή μου ένα Cyberpower Value 800E LCD με μπαταρία ΒΒ hrc1234w (12V, 9ah) φουσκωμένη. Νομίζω ότι πέρα από τη μπαταρία τα ηλεκτρονικά του είναι οκ.

Στο https://outervision.com/power-supply-calculator μου προτείνει για το σύστημα μου -phenom x6 1055T, R9 280X- 1100VA UPS (προτείνει 650W PSU, έχω 750W gold). 

Θεωρείτε ότι αξίζει απλά να αγοράσω μια μπαταρία και να δω πω θα πάει ή να πάρω άλλο καινούριο;

Αν είναι "λίγα" τα 800VA, υπάρχει περίπτωση να βάλω άλλη μπαταρία μεγαλύτερης χωρητικότητας και να κρατάει "κανονικά" ή είναι και θέμα εσωτερικών ηλεκτρονικών;

Ευχαριστώ!

Επεξ/σία από CaptainGR10
Δημοσ.
48 λεπτά πριν, CaptainGR10 είπε

Καλησπέρα, έχω στη κατοχή μου ένα Cyberpower Value 800E LCD με μπαταρία ΒΒ hrc1234w (12V, 9ah) φουσκωμένη. Νομίζω ότι πέρα από τη μπαταρία τα ηλεκτρονικά του είναι οκ.

Στο https://outervision.com/power-supply-calculator μου προτείνει για το σύστημα μου 1100VA UPS. 

Θεωρείτε ότι αξίζει απλά να αγοράσω μια μπαταρία και να δω πω θα πάει ή να πάρω άλλο καινούριο;

Αν είναι "λίγα" τα 800VA, υπάρχει περίπτωση να βάλω άλλη μπαταρία μεγαλύτερης χωρητικότητας και να κρατάει "κανονικά" ή είναι και θέμα εσωτερικών ηλεκτρονικών;

Ευχαριστώ!

Καλησπέρα, τα 800 δεν είναι πολλά αλλά είναι αρκετά για ένα μέσο σύστημα.

Θα άλλαζα μπαταρία εγώ.

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Dantε είπε

Θα εισαι οριακα αλλα θα φτασει.Μη βαλεις οθονη εννοειται,μονο το πυργο.

Τα νούμερα που μου έβγαλε το calculator ήταν μαζί με την οθόνη (μαξ 36W).

Χωρίς την οθόνη όμως, θα είναι εύκολο να σώσω τη δουλειά μου σε περίπτωση διακοπής?

Τελικά γίνεται να "αναβαθμίσω" τη μπαταρία με μεγαλύτερης χωρητικότητας;

Δημοσ.

Εφοσον ειναι παλιο,μη βαλεις μεγαλυτερη,θα ζοριστει η τροφοδοσια και μπορει να σκασει τιποτα.

Και με τη μια 9αρα θα σου κρατησει εστω ενα 5λεπτο και προλαβαινεις να κλεισεις τη δουλεια σου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...