tester426 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Καλησπέρα τεεμ, έστησα ένα μηχάνημα χθες με αυτό το κουτί και από ότι φαίνεται έχω μεινει λίγο πίσω.. μπροστά το κουτάκι έχει μια led strip και το καλώδιο σύνδεσης είναι ένα ασ το πούμε σατα αλλά 18 πιν, πιο μεγάλο από από power sata , είναι σαν το data sata + power sata μαζί. Καμιά ιδέα πως το συνδέω??
Passionate Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 47 λεπτά πριν, tester426 είπε Καλησπέρα τεεμ, έστησα ένα μηχάνημα χθες με αυτό το κουτί και από ότι φαίνεται έχω μεινει λίγο πίσω.. μπροστά το κουτάκι έχει μια led strip και το καλώδιο σύνδεσης είναι ένα ασ το πούμε σατα αλλά 18 πιν, πιο μεγάλο από από power sata , είναι σαν το data sata + power sata μαζί. Καμιά ιδέα πως το συνδέω?? Στείλε τη mobo που εχεις και μια φωτογραφία με το καλώδιο Αν και έχω την εντύπωση οτι ειναι αυτό που συνδέεις πανω στα sata του τροφοδοτικού. Δηλαδή το κουμπώνεις πάνω στο καλώδιο που δίνει ρεύμα στους σκληρούς σου δίσκους Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου 2019 από Passionate
Deka013 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, tester426 είπε Καλησπέρα τεεμ, έστησα ένα μηχάνημα χθες με αυτό το κουτί και από ότι φαίνεται έχω μεινει λίγο πίσω.. μπροστά το κουτάκι έχει μια led strip και το καλώδιο σύνδεσης είναι ένα ασ το πούμε σατα αλλά 18 πιν, πιο μεγάλο από από power sata , είναι σαν το data sata + power sata μαζί. Καμιά ιδέα πως το συνδέω?? Μήπως είναι internal usb 2;Έχει η μητρική headers να το βάλεις αν είναι τέτοιο.
tester426 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Θα ανεβάσω τη φωτογραφία σε λίγο, είναι σατα power cable αλλά πιο μεγάλο απ' το κανονικό.. , προφανώς μπαίνει η σε καλώδιο τροφοδοτικου με ανταπτορα η είμαι χαζός και είναι όντως μέγεθος απλού σατα κειμπλ τώρα που το σκέφτομαι 😂
tester426 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 εν τελη ειμαι απλα χαζος.. ηταν απλο σατα
Deka013 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Όχι και απλό.Νταβραντισμένο το περιέγραψες 🙂.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα