tanasen01 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 5 ώρες πριν, redbighunter είπε Το παιδάκι θα παίζει τα πάντα! Επίσης καλό θα ήταν να μην παίζει τα πάντα, υπάρχουν πάρα πολλοί τίτλοι παιχνιδιών ακατάλληλοι. 2
Passionate Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 54 λεπτά πριν, karaLRS είπε Δεν ξέρω αν είσαι γονιός, αλλά εγώ που είμαι μου ακούγεται άσχημα επειδή είναι μοναχοπαίδι να του κάνουμε ότι χατήρι θέλει. 12 χρονών παιδί να λιώνει στο fortnite.... Spoiler Εγώ είμαι εκπαιδευτικός. Τι να πω για εσένα που είσαι γονιός και μου λες μου ακούγεται ασχημα να του κάνουν όλα τα χατήρια. Πως ξέρεις οτι δεν ειναι επιβράβευση για την καλή του συμπεριφορά και τις επιδόσεις του στο σχολείο. Και ποιος ανέφερε ότι θα παίζει όλη μέρα στο pc. Εσύ έχεις το δικαίωμα να μεγαλώσεις το παιδί σου όπως θέλεις. Ασε τους άλλους να μεγαλώσουν τα παιδιά τους όπως νομίζεις εσύ. ΤS η δική μου πρόταση είναι αυτή. Εξαιρετικό σύστημα με ένα αποδικωποιητή θα εχει τηλεόραση μέσω HDMI και με Display Port τον υπολογιστή. Η οθόνη έρχεται και με τα 2 καλώδια. Απλά θα αλλάζει από το menu της οθόνης το video input. Και θα έχει και τηλεκοντρολ για να αλλάζει τα κανάλια. Το συγκεκριμένο σύστημα θα βγάλει αξιοπρεπώς τον μικρό πολλά χρόνια. Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου 2019 από Passionate 1
karaLRS Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, redbighunter είπε Το συγκεκριμένο παιδί το αποκτήσανε σε μεγάλη ηλικία και με πάρα πολύ κόπο...επομένως γίνονται χαλί να τους πατήσει! Και τι είναι αυτό δικαιολογία; Δηλαδή στα 14 θα του πάρουν μηχανάκι γιατί γίνονται χαλί; Στα 16 θα του πάρουν ζιππο για τα μαρλμπορο του γιατί γίνονται χαλί; 2 λεπτά πριν, Passionate είπε Εγώ είμαι εκπαιδευτικός. Τι να πω για εσένα που είσαι γονιός και μου λες μου ακούγεται ασχημα να του κάνουν όλα τα χατήρια. Πως ξέρεις οτι δεν ειναι επιβράβευση για την καλή του συμπεριφορά και τις επιδόσεις του στο σχολείο. Και ποιος ανέφερε ότι θα παίζει όλη μέρα στο pc. Εσύ έχεις το δικαίωμα να μεγαλώσεις το παιδί σου όπως θέλεις. Ασε τους άλλους να μεγαλώσουν τα παιδιά τους όπως νομίζεις εσύ. ΤS η δική μου πρόταση είναι αυτή. Εξαιρετικό σύστημα με ένα αποδικωποιητή θα εχει τηλεόραση μέσω HDMI και με DIsplay port τον υπολογιστή. Η οθόνη έρχεται και με τα 2 καλώδια Το ότι είσαι εκπαιδευτικος δεν μου λέει κάτι. Γονιός είσαι; ανατροφή κάνεις; Είδες πουθενά ότι το παίρνουν γιατί είναι καλός μαθητής ή γιατί γίνονται χαλί; Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου 2019 από karaLRS 1 2
Passionate Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, karaLRS είπε Το ότι είσαι εκπαιδευτικος δεν μου λέει κάτι. Γονιός είσαι; ανατροφή κάνεις; Spoiler Ειμαι κάτι ανώτερο από γονιός. Είμαι παιδαγωγός. Εχω διορθώσει τη συμπεριφορά σε άπειρα παιδιά. Δεν εχει σημασία τι τους προσφέρεις αλλά τι αρχές και τι όρια τους θέτεις στη χρήση. Εχω χορτάσει από περισπούδαστους γονείς που είναι αυστηροί με τα παιδιά τους και τα ξέρουν όλα. Για αυτό αργότερα μεγαλώνουν και ξεσαλώνουν. Γιατί αντί να τους μαθαίνουν πως να κάνουν σωστή χρήση του οτιδήποτε απλά τους το απαγορεύουν. Μεγάλη μάζα των παιδιών είναι τεχνολικά αναλφάβητα. Σε παρακαλώ κρατείστε τις υποδείξεις για τους εαυτούς σας. Εδώ ειναι τεχνολογικό φόρουμ. 24 λεπτά πριν, karaLRS είπε Και τι είναι αυτό δικαιολογία; Δηλαδή στα 14 θα του πάρουν μηχανάκι γιατί γίνονται χαλί; Στα 16 θα του πάρουν ζιππο για τα μαρλμπορο του γιατί γίνονται χαλί; Spoiler Aκριβώς αυτό εννοώ. Αυτό που κάνεις είναι τραγικό. Χωρίς να ξέρεις τους γονείς ή το παιδί βγάζεις συμπεράσματα. Και υπονοείς ότι το συγκεκριμένο παιδί θα καπνίζει αργότερα και θα είναι αλήτης με μηχανάκι επειδή θέλουν να του πάρουν καλό υπολογιστή. Εγώ στη θέση σου θα ντρεπόμουνα... 28 λεπτά πριν, karaLRS είπε Είδες πουθενά ότι το παίρνουν γιατί είναι καλός μαθητής ή γιατί γίνονται χαλί; Spoiler Πρώτον δεν είναι πατέρας του ο ΤS και ούτε καν μπήκες στον κόπο να τον ρωτήσεις πριν κράξεις. Αλλά όχι εσύ ξέρεις γιατί έχεις παιδιά. Ελληνάρας με τα όλα σου... Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου 2019 από Passionate 3 1
karaLRS Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 18 λεπτά πριν, Passionate είπε Απόκρυψη περιεχομένων Ειμαι κάτι ανώτερο από γονιός. Είμαι παιδαγωγός. Εχω διορθώσει τη συμπεριφορά σε άπειρα παιδιά. Δεν εχει σημασία τι τους προσφέρεις αλλά τι αρχές και τι όρια τους θέτεις στη χρήση. Εχω χορτάσει από περισπούδαστους γονείς που είναι αυστηροί με τα παιδιά τους και τα ξέρουν όλα. Για αυτό αργότερα μεγαλώνουν και ξεσαλώνουν. Γιατί αντί να τους μαθαίνουν πως να κάνουν σωστή χρήση του οτιδήποτε απλά τους το απαγορεύουν. Μεγάλη μάζα των παιδιών είναι τεχνολικά αναλφάβητα. Σε παρακαλώ κρατείστε τις υποδείξεις για τους εαυτούς σας. Εδώ ειναι τεχνολογικό φόρουμ. Απόκρυψη περιεχομένων Aκριβώς αυτό εννοώ. Αυτό που κάνεις είναι τραγικό. Χωρίς να ξέρεις τους γονείς ή το παιδί βγάζεις συμπεράσματα. Και υπονοείς ότι το συγκεκριμένο παιδί θα καπνίζει αργότερα και θα είναι αλήτης με μηχανάκι επειδή θέλουν να του πάρουν καλό υπολογιστή. Εγώ στη θέση σου θα ντρεπόμουνα... Δεν περίμενα να ακούσω κάτι τέτοιο από έναν εκπαιδευτικό. Λυπάμαι αλλά λάθος στο είπαν. Δεν είσαι ανώτερος από ένα γονιό. Δεν μπορείς καν να φανταστείς τι θυσίες κάνει ένας γονιός. Η ανατροφή μόνο από τους γονείς μας διαμορφώνεται για έναν απλούστατο λόγο και λέγεται χρόνος. ΔΕΝ μπορείς να λες ότι έχοντας 25 παιδιά για μερικές ώρες την ημέρα διαμορφώνεις χαρακτήρα. ΔΕΝ μίλησα για απαγόρευση στα παιδιά μου. Και youtube βλέπουν και tablet παίζουν. Μίλησα για όρια. ένα παιδί 12 ετών να λιώνει στο fortnite και να θέλει και υπολογιστή για να λιώσει περισσότερο δεν είναι ΟΡΙΟ. ΔΕΝ υπονοώ τίποτα για το παιδί. Για τους γονείς υπονοώ που βρίσκουν δικαιολογία στο ότι έχουν ένα μοναχογιό καμάρι και πρέπει να του κάνουν την κάθε επιθυμία πραγματικότητα και να γίνουν χαλί να τους πατήσει ένα 12 χρόνο. Και εγώ χαλί να με πατήσω γίνομαι στον γιο μου όταν μου ζητάει να ζωγραφίσει παρέα με μένα. Και εγώ χαλί να με πατήσει γίνομαι όταν μου ζητάει να πάμε για ποδήλατο ενώ έχω δέκα προθεσμίες να τρέχουν. με άλλα λόγια υπάρχουν χαλιά και χαλιά. Σαν εκπαιδευτικός δεν μπορείς να το καταλάβεις. όταν γίνεις ανώτερο πλάσμα ΔΗΛΑΔΗ γονιός εδώ είμαστε να μας πεις το πόσο λάθος είχες. 5 1
Passionate Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, karaLRS είπε Δεν περίμενα να ακούσω κάτι τέτοιο από έναν εκπαιδευτικό. Λυπάμαι αλλά λάθος στο είπαν. Δεν είσαι ανώτερος από ένα γονιό. Δεν μπορείς καν να φανταστείς τι θυσίες κάνει ένας γονιός. Η ανατροφή μόνο από τους γονείς μας διαμορφώνεται για έναν απλούστατο λόγο και λέγεται χρόνος. ΔΕΝ μπορείς να λες ότι έχοντας 25 παιδιά για μερικές ώρες την ημέρα διαμορφώνεις χαρακτήρα. Spoiler Η αλήθεια είναι ότι μάλλον οι εκπαιδευτικοί που έχεις ακούσει δεν ενδιαφέρονται πολύ για τα παιδιά.Η δικαιολογία ευθύνεται το σπίτι για έναν εκπαιδευτικό είναι εναπάρκεια γνώσεων του ιδίου. Μπορώ να έχω ένα ολόκληρο σχολείο και να συμμορφώνω τη συμπεριφορά τους αναλόγως. Η δουλειά μου είναι πτρωτίστως η συμπεριφορική διαπαιδαγώγηση και μετά να τους διδάξω γράμματα. Το σχολείο ειναι μια μικρογραφία της κοινωνίας και ένας βασικός ρόλος των εκπαιδευτικών είναι τα παιδιά να κοινωνικοποιούνται ομαλά, έτσι ώστε να εντάσσονται στη κοινωνία αργότερα και να είναι σωστοί πολίτες. Ο παιδαγωγός είναι αυτός που καθοδηγεί την ομαλή κοινωνικοποίηση των μαθητών του. Εγώ δεν είπα ότι δεν προέρχεται μέρος της διαπαιδαγώγησης από το σπίτι αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι επειδή είσαι γονιός αυτόματα γίνεσαι ανώτερο πλάσμα και ξαφνικά ξέρεις πως να κάνεις όπως λες ανατροφή των παιδιών σου και μάλιστα θεωρώντας το θυσία . Έχω σπουδάσει παιδαγωγικό, παιδοψυχολογία και εκπαιδευτικές παρεμβάσεις για την κοινωνική προσαρμογή και γνωρίζω πολύ καλά πως να διορθώσω τα κακώς κείμενα των γονέων πάνω στη διαπαιδαγώγηση των παιδιών τους. Αν και το δύσκολο και η μεγάλη πρόκληση είναι να διορθώσεις τη κακή διαπαιδαγώγηση που έχουν λάβει οι γονείς, γιατί αυτή ακριβώς είναι που μεταβιβάζουν στα παιδιά τους. 1 ώρα πριν, karaLRS είπε ΔΕΝ μίλησα για απαγόρευση στα παιδιά μου. Και youtube βλέπουν και tablet παίζουν. Μίλησα για όρια. ένα παιδί 12 ετών να λιώνει στο fortnite και να θέλει και υπολογιστή για να λιώσει περισσότερο δεν είναι ΟΡΙΟ. Spoiler Αυτό ακριβώς σου είπα και πριν. ΔΕΝ ξέρεις αν θα λιώσει αλλά το υποθέτεις και δεν διστάζεις να κατακρίνεις. 1 ώρα πριν, karaLRS είπε ΔΕΝ υπονοώ τίποτα για το παιδί. Για τους γονείς υπονοώ που βρίσκουν δικαιολογία στο ότι έχουν ένα μοναχογιό καμάρι και πρέπει να του κάνουν την κάθε επιθυμία πραγματικότητα και να γίνουν χαλί να τους πατήσει ένα 12 χρόνο. Spoiler Στο ξαναλέω ουτε αυτό το ξέρεις. Πάλι λες τα δικά σου και υπονοείς χωρίς να γνωρίζεις. Σου ξαναθυμίζω δεν είναι ο ΤS ο πατέρας του. 1 ώρα πριν, karaLRS είπε Και εγώ χαλί να με πατήσω γίνομαι στον γιο μου όταν μου ζητάει να ζωγραφίσει παρέα με μένα. Και εγώ χαλί να με πατήσει γίνομαι όταν μου ζητάει να πάμε για ποδήλατο ενώ έχω δέκα προθεσμίες να τρέχουν. Spoiler Θα μπορούσα να γίνω σκληρός απέναντί σου με αυτά που λες. Αλλά θα στο πω με τρόπο. Τα παιδιά μας τα μεγαλώνουμε όπως νομίζουμε εμείς γιατί δεν σου υποδεικνύει κανένας πως να τα μεγαλώσεις. Αυτό συμβαίνει γιατί δεν υπάρχει σωστός ή λάθος τρόπος. Απλά υπάρχουν γενικές κατευθυντήριες γραμμές. Το κάθε παιδί είναι διαφορετικό με διαφορετικές ανάγκες. Εσένα το δικό σου παιδί έχει ανάγκη να ζωγραφίσει και να κάνει ποδήλατο και μπράβο σου που ασχολείσαι. Αυτά είναι τα θέλω του. Ένα άλλο παιδί έχει ανάγκη να πάει κολυμβητήριο γιατί το αγαπάει και ένα άλλο παιδί να παίξει υπολογιστή γιατί λατρεύει το gaming. Εσύ βλέπεις τον υπολογιστή και το gaming ως κάτι αρνητικό(είναι η δική σου οπτική γωνία). Εγώ σου λέω ότι δεν είναι( δική μου οπτική γωνία). Το θέμα είναι τα παιδιά αυτά σε όλες τις περιπτώσεις να ισσοροπούνε τη διασκέδασή τους, με τις υποχρεώσεις τους. Και προσωπικά με ενοχλεί η λέξη θυσία όταν αναφέρεσαι στο μεγάλωμα των παιδιών σου. Μια καλοπροαίρετη συμβουλή από προσωπική εμπειρία ποτέ μην πεις στα παιδιά σου ότι θυσιάστηκες για αυτά. Πρόσεχε δεν υπονοώ ότι θα το έκανες, απλά στο λέω σαν συμπέρασμα από προσωπική μου εμπειρία καθώς μεγάλωνα σαν παιδί και καταλαβαίνοντας αργότερα τον αντίκτυπο στην ψυχολογία ενός παιδιού όταν σπούδασα. 1 ώρα πριν, karaLRS είπε Με άλλα λόγια υπάρχουν χαλιά και χαλιά. Σαν εκπαιδευτικός δεν μπορείς να το καταλάβεις. όταν γίνεις ανώτερο πλάσμα ΔΗΛΑΔΗ γονιός εδώ είμαστε να μας πεις το πόσο λάθος είχες. Spoiler Μπορώ να καταλάβω πολύ καλά τι σημαίνει να είσαι γονιός. Δεν σου είπα αν έχω παιδιά ή όχι , εσύ όμως το υπέθεσες πάλι γιατί σε βόλευε στο διάλογό μας. Δεν θεωρώ ότι ως γονιός έγινα ανώτερο πλάσμα. Εγώ αυτό που εννοούσα με τη λέξη ανώτερος απευθυνόταν στο θέμα της διαπαιδαγώγησης γιατί το έχω σπουδάσει. Δεν υπονόησα ότι είμαι ανώτερος άνθρωπος.. Αν εσύ πιστεύεις ότι ως γονέας είσαι ανώτερο πλάσμα και αυτόματα ξέρεις καλύτερα τότε θα ζουσαμε σε μια κοινωνία που θα ήταν ουτοπία γιατί όλοι οι γονείς θα ήξεραν. Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου 2019 από Passionate 2
karaLRS Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 3 λεπτά πριν, Passionate είπε Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Η αλήθεια είναι ότι μάλλον οι εκπαιδευτικοί που έχεις ακούσει δεν ενδιαφέρονται πολύ για τα παιδιά.Η δικαιολογία ευθύνεται το σπίτι για έναν εκπαιδευτικό είναι εναπάρκεια γνώσεων του ιδίου. Μπορώ να έχω ένα ολόκληρο σχολείο και να συμμορφώνω τη συμπεριφορά τους αναλόγως. Η δουλειά μου είναι πτρωτίστως η συμπεριφορική διαπαιδαγώγηση και μετά να τους διδάξω γράμματα. Το σχολείο ειναι μια μικρογραφία της κοινωνίας και ένας βασικός ρόλος των εκπαιδευτικών είναι τα παιδιά να κοινωνικοποιούνται ομαλά, έτσι ώστε να εντάσσονται στη κοινωνία αργότερα και να είναι σωστοί πολίτες. Ο παιδαγωγός είναι αυτός που καθοδηγεί την ομαλή κοινωνικοποίηση των μαθητών του. Εγώ δεν είπα ότι δεν προέρχεται μέρος της διαπαιδαγώγησης από το σπίτι αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι επειδή είσαι γονιός αυτόματα γίνεσαι ανώτερο πλάσμα και ξαφνικά ξέρεις πως να κάνεις όπως λες ανατροφή των παιδιών σου με θυσίες . Εχω σπουδάσει παιδαγωγικό, παιδοψυχολογία και εκπαιδευτικές παρεμβάσεις για την κοινωνική προσαρμογή και γνωρίζω πολύ καλά πως να διορθώσω τα κακώς κείμενα των γονέων πάνω στη διαπαιδαγώγηση των παιδιών τους. Αν και το δύσκολο και η μεγάλη πρόκληση είναι να διορθώσεις τη κακή διαπαιδαγώγηση που έχουν λάβει οι γονες, γιατί αυτή μεταβιβάζουν στα παιδιά τους. Απόκρυψη περιεχομένων Αυτό ακριβώς σου είπα και πριν. ΔΕΝ ξέρεις αν θα λιώσει αλλά το υποθέτεις και δεν διστάζεις να κατακρίνεις. Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Ξαναλέω ουτε αυτό το ξέρεις. Πάλι λες τα δικά σου και υπονοείς χωρίς να γνωρίζει. Σου ξαναθυμίζω δεν είναι ο ΤS ο πατέρας του. Απόκρυψη περιεχομένων Θα μπορούσα να γίνω σκληρός απέναντί σου με αυτά που λες. Αλλά θα στο πω με τρόπο. Τα παιδιά μας τα μεγαλώνουμε όπως νομίζουμε εμείς γιατί δεν σου υποδεικνύει κανένας πως να τα μεγαλώσεις. Αυτό συμβαίνει γιατί δεν υπάρχει σωστός ή λάθος τρόπος. Απλά υπάρχουν γενικές κατευθυντήριες γραμμές. Το κάθε παιδί είναι διαφορετικό με διαφορετικές ανάγκες. Εσένα το δικό σου παιδί έχει ανάγκη να ζωγραφίσει και να κάνει ποδήλατο και μπράβο σου που ασχολείσαι. Αυτά είναι τα θέλω του. Ένα άλλο παιδί έχει ανάγκη να πάει κολυμβητήριο γιατί το αγαπάει και ένα άλλο παιδί να παίξει υπολογιστή γιατί λατρεύει το gaming. Εσύ βλέπεις τον υπολογιστή και το gaming ως κάτι αρνητικό(είναι η δική σου οπτική γωνία). Εγώ σου λέω ότι δεν είναι( δική μου οπτική γωνία). Το θέμα είναι τα παιδιά αυτά σε όλες τις περιπτώσεις να ισσοροπούνε τη διασκέδασή τους, με τις υποχρεώσεις τους. Και προσωπικά με ενοχλεί η λέξη θυσία όταν αναφέρεσαι στο μεγάλωμα των παιδιών σου. Μια καλοπροαίρετη συμβουλή από προσωπική εμπειρία ποτέ μην πεις στα παιδιά σου ότι θυσιάστηκες για αυτά. Πρόσεχε δεν υπονοώ ότι θα το έκανες, απλά στο λέω σαν συμπέρασμα από προσωπική μου εμπειρία καθώς μεγάλωνα σαν παιδί και καταλαβαίνοντας αργότερα τον αντίκτυπο στην ψυχολογία ενός παιδιού όταν σπούδασα. Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Μπορώ να καταλάβω πολύ καλά τι σημαίνει να είσαι γονιός. Δεν σου είπα αν έχω παιδιά ή όχι , εσύ όμως το υπέθεσες πάλι γιατί σε βόλευε στο διάλογό μας. Δεν θεωρώ ότι ως γονιώς έγινα ανώτερο πλάσμα. Εγώ αυτό που εννοούσα με τη λέξη ανώτερος απευθυνόταν στο θέμα της διαπαιδαγώγησης γιατί το έχω σπουδάσει. Δεν υπονόησα ότι είμαι ανώτερος άνθρωπος.. Αν εσύ πιστεύεις ότι ως γονέας είσαι ανώτερο πλάσμα και αυτόματα ξέρεις καλύτερα τότε θα ζουσαμε σε μια κοινωνία που θα ήταν ουτοπία γιατί όλοι οι γονείς θα ήξεραν. Επειδή δεν βγαίνει άκρη να τα πάμε ένα ένα Δεν είπα ότι το GAMING είναι κακό. είπα ότι η υπερβολή(ΛΙΩΣΙΜΟ στο game) είναι κακό Εδώ συμφωνούμε; 3
Passionate Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 24 λεπτά πριν, karaLRS είπε Επειδή δεν βγαίνει άκρη να τα πάμε ένα ένα Δεν είπα ότι το GAMING είναι κακό. είπα ότι η υπερβολή(ΛΙΩΣΙΜΟ στο game) είναι κακό Εδώ συμφωνούμε; Φυσικά και συμφωνούμε σε αυτό. Η υπερβολή γενικά σε ο,τιδήποτε είναι κακό. Ακόμα και το υπερβολικό διάβασμα.
redbighunter Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 50 λεπτά πριν, Passionate είπε Φυσικά και συμφωνούμε σε αυτό. Η υπερβολή γενικά σε ο,τιδήποτε είναι κακό. Ακόμα και το υπερβολικό διάβασμα. Ξεφύγαμε λιγάκι από το θέμα και δεν υπάρχει λόγος να χαλιομαστε! Ζήτω συγνώμη για το μακροσκελές κείμενο! Το παιδάκι γερό να ειναι και καλό χαρακτήρα έχει...και καλός μαθητής είναι....απλά όπως όλα τα σημερινά παιδάκια είναι με την τεχνολογία μονίμως στο χέρι! Οι γονείς τους λόγω του ότι έναν τον έχουν...ναι είναι πιο ελαστικοί μαζί του (εξού και το χάλι να τους πατήσει!!!)...αλλά του έχουν βάλει όρια...και μάλιστα αναγκαία προϋπόθεση για να έχει κινητό...ps4...pc κτλ είναι να μην αμελεί τις υποχρεώσεις του στο σχολείο...στο σπίτι κτλ και τουλάχιστον 2 φορές την εβδομάδα να ασκείται! Έτσι την καλή του συμπεριφορά την επιβραβεύουν ώστε να υπάρχει αξία στις πράξεις του αλλά και να έχει και ένα μικρό κίνητρο για να γίνει καλύτερος!👍 Μάλλον παρεξηγήθηκαν όπως τα έγραψα τα πράγματα! Το παιδάκι "λιώνει" τις ώρες που του επιτρέπεται όταν έχει σχολείο...και λίγο παραπάνω στις διακοπές (παίζει κι ο πατέρας του συχνά μαζί του😁)! Φυσικά και παντού υπάρχει μέτρο και όρια και οι γονείς του αν μη τι άλλο προσπαθούν για το καλύτερο του! Γονείς και εκπαιδευτικοί συνεργάζονται για τη βέλτιστη διαπαιδαγώγηση κατά τη γνώμη μου γιατί είναι στο ίδιο στρατόπεδο! Θα παρακαλούσα να μην χαλαστούμε άλλο, δεν αξίζει, και να με βοηθήσετε να βρούμε μια λύση για το gaming pc του μικρού!💪 Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου 2019 από redbighunter 8
radiohead Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, redbighunter είπε Ξεφύγαμε λιγάκι από το θέμα και δεν υπάρχει λόγος να χαλιομαστε! Ζήτω συγνώμη για το μακροσκελές κείμενο! Το παιδάκι γερό να ειναι και καλό χαρακτήρα έχει...και καλός μαθητής είναι....απλά όπως όλα τα σημερινά παιδάκια είναι με την τεχνολογία μονίμως στο χέρι! Οι γονείς τους λόγω του ότι έναν τον έχουν...ναι είναι πιο ελαστικοί μαζί του (εξού και το χάλι να τους πατήσει!!!)...αλλά του έχουν βάλει όρια...και μάλιστα αναγκαία προϋπόθεση για να έχει κινητό...ps4...pc κτλ είναι να μην αμελεί τις υποχρεώσεις του στο σχολείο...στο σπίτι κτλ και τουλάχιστον 2 φορές την εβδομάδα να ασκείται! Έτσι την καλή του συμπεριφορά την επιβραβεύουν ώστε να υπάρχει αξία στις πράξεις του αλλά και να έχει και ένα μικρό κίνητρο για να γίνει καλύτερος!👍 Μάλλον παρεξηγήθηκαν όπως τα έγραψα τα πράγματα! Το παιδάκι "λιώνει" τις ώρες που του επιτρέπεται όταν έχει σχολείο...και λίγο παραπάνω στις διακοπές (παίζει κι ο πατέρας του συχνά μαζί του😁)! Φυσικά και παντού υπάρχει μέτρο και όρια και οι γονείς του αν μη τι άλλο προσπαθούν για το καλύτερο του! Γονείς και εκπαιδευτικοί συνεργάζονται για τη βέλτιστη διαπαιδαγώγηση κατά τη γνώμη μου γιατί είναι στο ίδιο στρατόπεδο! Θα παρακαλούσα να μην χαλαστούμε άλλο, δεν αξίζει, και να με βοηθήσετε να βρούμε μια λύση για το gaming pc του μικρού!💪 2600 μαζί με 590-1660ti και υπερβολή είναι. Χωρας την οθόνη, αν και εφόσον τον αποκωδικοποιητή, έτσι ώστε να βγει λίγο πάνω από 800 φουλ κομπλέ. Δε νομίζω οι φίλοι του να έχουν 9900k και 2080ti αν είναι δυνατόν. Η πλειοψηφία των πιτσιρικάδων έχει έτοιμο ντεμεκ gaming pc από e-shop πλαίσιο με διπυρηνο-τετραπυρηνο και στην καλύτερη 1050ti-560 στα 800φευγα ευρω με λαμπιόνια και 120αρη ssd. Πχ https://www.plaisio.gr/pc-perifereiaka/desktops/gaming-desktops/turbo-x-erebus-e400-desktop-intel-core-i5-7400-8-gb-1-tb-hdd-120-gb-ssd-gtx-1050-ti-_3067629 https://www.plaisio.gr/catalog?location=categories%3dpc+%26+Περιφερειακά%2cdesktops%2cgaming+desktops%3bproduct%3d3309770%3bpage%3d2 Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου 2019 από radiohead 2 1
Sheogorath Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Να πω και εγώ την γνώμη μου πάνω στο θέμα. Μια χαρα θα είναι ο 2600/Χ για 3-5-8 χρόνια. Όταν δεν είναι αρκετός δεν θα ήταν ούτε ο 3600. Απο κουτάκι έχω χτίσει μέσα στο 330G, μοιάζει πιο premium από ότι δείχνει η τιμή. Θα έβαζα και τρεις τέτοιους https://www.skroutz.gr/s/2272127/CoolerMaster-SickleFlow-120-2000-RPM-Red-LED.html (εγώ αυτό έκανα στο ίδιο κουτί). Είναι 3 πιν αλλά μια χαρα πέφτουν οι στροφές από το bios και χαμηλά είναι αθορυβοι. Απλώς πχ στις Asus θέλει fan tuning να βρεθούν οι χαμηλότερες στροφές/τάση κτλ. Λογικά και σε άλλες εταιριες γίνεται αντίστοιχα. Προτεινω να μπουν γενικά 2-3 φανακια με λεντ να γουστάρει λίγο ο μικρός. Όλοι έχουμε περάσει αυτή την φάση πιστεύω, και στα μάτια του θα μοιάζει πιο πολύ «διαστημικό» ετσι, με ελάχιστο κόστος. Αυτα τα λίγα από μένα. 2
Deka013 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 16 λεπτά πριν, Sheogorath είπε Προτεινω να μπουν γενικά 2-3 φανακια με λεντ να γουστάρει λίγο ο μικρός. Όλοι έχουμε περάσει αυτή την φάση πιστεύω, και στα μάτια του θα μοιάζει πιο πολύ «διαστημικό» ετσι, με ελάχιστο κόστος. Μερικοί ακόμα την περνάμε 😋. 1 2
tsofras Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 17 λεπτά πριν, Sheogorath είπε Προτεινω να μπουν γενικά 2-3 φανακια με λεντ να γουστάρει λίγο ο μικρός. Όλοι έχουμε περάσει αυτή την φάση πιστεύω, και στα μάτια του θα μοιάζει πιο πολύ «διαστημικό» ετσι, με ελάχιστο κόστος. Αυτα τα λίγα από μένα. Spoiler Κάποιοι την περνάμε στα γεράματα επειδή δεν μπορούσαμε τοτε 😂
manos315 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Πάρτε καμιά κιθάρα στο παιδί αντί για PC.. Πλάκα κάνω ... Λοιπόν αυτό που έχω να προσθέσω (αφου μιλάμε για gaming PC), είναι να δώσετε έμφαση στο τροφοδοτικό και στην GPU, είτε κόβοντας απο άλλα τμήματα, είτε αυξάνοντας ελαφρώς το budget. Μη φοβηθείτε δηλαδή να βάλετε PSU που θα υπερκαλύπτει τις θεωρητικές αναγκες του συστήματος σε Watt. Είναι κίνηση που με έχει σώσει απο πολλές 'παράξενες' καταστάσεις στο PC, βοηθώντας στην σταθερότητα. Επίσης, σε αυτά τα χρήματα καλύτερα κοιτάξτε για 60Ηz οθόνη (γλυτώνετε και € που λέγαμε πριν, για να δώσετε σε GPU και PSU). Mε μια αξιοπρεπή GPU από αυτές που προτάθηκαν παραπάνω θα έχεις μια χαρά εμπειρία σε FHD και 60Hz σταθερά, ενω για να φτάσεις τα 144 (ή και παραπάνω) πρέπει να ξεφύγεις αρκετά πιο ψηλά σε budget και τα 144 πάλι δεν θα τα πιάνεις συνέχεια. Οπότε θα έχεις δώσει 1000€ πχ και θα έχεις lag και κολληματάκια στην εικόνα.. Ελπίζω να βοήθησα! Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου 2019 από manos315
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα