Themikas Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Είμαι κάτοχος ενως Sony xz2 και θέλω να βάλω δεύτερο ρολόι στην αρχική οθόνη. Το ένα να έχει την ώρα από το δίκτυο στην χώρα που είμαι και το άλλο την ώρα Ελλάδος.
saruman123 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 5 ώρες πριν, Themikas είπε Είμαι κάτοχος ενως Sony xz2 και θέλω να βάλω δεύτερο ρολόι στην αρχική οθόνη. Το ένα να έχει την ώρα από το δίκτυο στην χώρα που είμαι και το άλλο την ώρα Ελλάδος. Όταν μπαίνεις στο ρολόι δεν έχει και άλλες χώρες?
Themikas Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Εμφανιζω δεύτερο ρολόι αλλά δεν ρυθμίζει ώρα
Ukforthemoment Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Δεν ρυθμίζεις τίποτα.Βαζει την ώρα αυτόματα ανάλογα με την πόλη που θες.
Themikas Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Δοκιμάζω να το κανω Τίποτα. Μπαίνω ρολόι, παγκόσμιο ρολόι, προσθέτω δεύτερη πόλη αφού έχει πρώτη αυτή που είμαι τώρα, και μετά από την αρχική οθόνη επιλέγω δεύτερο ρολόι. Τίποτα δεν εμφανίζει την δεύτερη πόλη που επέλεξα
Themikas Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Το κατάφερα και το έκανα σας ευχαριστώ πολύ όλους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα