Προς το περιεχόμενο

GENESIS NITRO 880 GAMING CHAIR BLACK @E-SHOP 159.90€ [ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 29/9/2019 στις 1:15 ΠΜ, MetronAriston είπε

Αξίζει τα 160?ποια η διαφορά με την 550 που κοστίζει αντίστοιχη προσφορά στα 130? Αξίζει τα 30ευρω παραπάνω , η καλύτερη επιλογή η άλλη καρέκλα??

Επειδή έχω δοκιμάσει και την 550 αλλά και την 770 (που τυχαίνει να έχω τώρα και η οποία είναι σαν την 880 αλλά με ύφασμα) θα έλεγα πως όχι.

Η 550 είναι πιο vfm και δεν αξίζει τα 30 ευρώ παραπάνω η 880. Επίσης η 880 είναι ολόκληρη από pu leather και θα βράζετε το καλοκαίρι. 

• Like 2
Δημοσ.

Εξαντλημένο μου βγάζει...

Θεωρώ ότι έχει κάποια καλά συγκριτικά με την 550 και ότι αξίζει σε αυτήν την τιμή, το είχα ψάξει παλαιότερα αλλά δεν θυμάμαι να σας πω τώρα ακριβώς ποιά είναι τα θετικά της και να σας το δικαιολογήσω. Μάλιστα την είχα δοκιμάσει την 880 και ήμουν ευχαριστήμενος γενικά για την τιμή της, εκτός από ένα πρόβλημα για το οποίο μπορείτε να διαβάσετε παρακάτω. Στην ζέστη νομίζω ότι είναι τα ίδια και το ύφασμα της 550 και μάλιστα είναι ίσως και χειρότερο από PU επειδή "ποτίζει" ιδρώτα, συνεπώς καλύτερα με PU leather στο οποίο βάζετε μια πετσετούλα από πάνω και είστε ΟΚ επειδή καθαρίζει εύκολα.

Δημοσ.

Παιδια μακρια απο την συγκεκριμενη εταιρεια , προτιμηστε μια φτηνοτερη να κανετε την δουλεια σας η μια καλυτερη . Είχα αγοράσει την συγκεκριμενη για ιντερνετ καφε (οι περισοτεροι πιτσιρικάδες στα κιλα είναι κατηγορια φτερου 😀 ) και σε 1 μηνα αρχιζε να τριζει μετα το 3μηνο εσπασαν σε ολες οι σταυροι που εχουν τις ροδες. Τις επισκευασα οπου παλι τα ιδια ,πηρα άλλες γνωστης εταιρειας και ησυχασε το κεφαλι μου.

• Like 2
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ξανά στην ίδια τιμή , στο crazy sundays 

Www.E-shop.gr/crazysundays

Επεξ/σία από johnnyf95
Δημοσ.

Στις 1/10/2019 στις 11:31 ΠΜ, astakos7 είπε

Παιδια μακρια απο την συγκεκριμενη εταιρεια , προτιμηστε μια φτηνοτερη να κανετε την δουλεια σας η μια καλυτερη . Είχα αγοράσει την συγκεκριμενη για ιντερνετ καφε (οι περισοτεροι πιτσιρικάδες στα κιλα είναι κατηγορια φτερου 😀 ) και σε 1 μηνα αρχιζε να τριζει μετα το 3μηνο εσπασαν σε ολες οι σταυροι που εχουν τις ροδες. Τις επισκευασα οπου παλι τα ιδια ,πηρα άλλες γνωστης εταιρειας και ησυχασε το κεφαλι μου.

Ειμαι κατοχος της καρεκλας εδω κ 2 χρονια.Την ειχα αγορασει στα 219 ευρο απ το κιτρινομαγαζο,το μονο που θα συμφωνησω μαζι σου ειναι πως ναι αρχισε να τριζει μετα ομως τους 5 μηνες τουλαχιστον σε μενα,καθομαι αρκετες ωρες στην καρεκλα κ το μονο που εχω να πω ειναι πως ειναι πολυ ανετη,τα μαξιλαρια της κ η δερματινη ειναι αψογα κ ποιοτικα.Η 550 εχει υφασμα ενω η 880 εχει δερματινη. Ζημια δεν μου χει βγαλει εως τωρα,απολαμβανω τα games και γενικα το σερφαρισμα στο γραφειο  χωρις προβλημα,την συνιστω ανεπιφυλακτα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν είναι Δερμάτινη ... Δερματίνη είναι ... 
Ιδρώνεις και ανάβεις στο πι και φι ... :)

Επεξ/σία από zakailiou
Δημοσ.
3 ώρες πριν, zakailiou είπε

Δεν είναι Δερμάτινη ... Δερματίνη είναι ... 
Ιδρώνεις και ανάβεις στο πι και φι ... :)

Το καλοκαιρι βαζω πετσετα οταν εχω ανεμιστηρα ενω οταν εχω το αιρκοντισιον δεν χρειαζεται καν.Απλα προτιμησα την δερματινη διοτι καθαριζεται πιο ευκολα σε σχεση με την υφασματινη οπως πχ αν πεσει καφες η χυμος κτλπ

Δημοσ.

Για οσους ψαχνουν σοβαρη καρεκλα, σε αυτα τα λεφτα ας πανε να δουνε της dromeas action.

https://eshop.dromeas.gr/karekles-ergasias/198-action.html

Επειδη εκατσα στην συγκεκριμενη χιλιες φορες να δωσετε τα λεφτα σας εκει, και ας μην ειναι gaming και καλα.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εξαιρετικο το dromeas action, εγώ προχθές αγόρασα στα 185€ την matrix με synchro της DeltaHellas. Πολύ ποιοτικό καθισμα, ελληνικής κατασκευής και με 5ετη εγγύηση.

Επεξ/σία από me.chris
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προσωπικη αποψη,η 330 ειναι καλυτερη απ ολες.Στα 99 οταν την ξαναβαλει προσφορα παρτε την με κλειστα ματια αρκει να μην πέσετε σε ελλατωματικο batch.Πιστευω ειναι η καλυτερη καρεκλα εως 300€ range.Οι αλλες οχι.

Επεξ/σία από Helly
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτες οι κινεζικες του Πλαισιου τι λενε? τις ειχε -30% το ΣΚ. Επισης ποιος εχει παρει καρεκλα με ρυθμιση κλισης πλατης? Ειναι λειτουργικη?

Επεξ/σία από Deathy
Δημοσ.
23 ώρες πριν, Deathy είπε

Αυτες οι κινεζικες του Πλαισιου τι λενε? τις ειχε -30% το ΣΚ. Επισης ποιος εχει παρει καρεκλα με ρυθμιση κλισης πλατης? Ειναι λειτουργικη?

Παρε μια ποιοτικη καρεκλα φιλε γτ σε 5 μηνες θα κλαις τα λεφτα σου.Θα το ξανα γραψω τελευταια φορα πως η καρεκλα του θεματος ειναι σουπερ ευκαιρια γι αυτα τα λεφτα.Γεια κ χαρα σας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...