GIANNIS400 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Εχω έναν yamaha AX 497 συνδεδεμενο στο pc και δυο ηχεία wharfedale 9.5 diamond στα 150w το κάθε ένα στα 8ωμ. Θελω να αποκτησω δυναμη στην ενταση, τι μπορω να κανω για να ανεβω σε συνδυασμο με αυτα που εχω ή και χωρις αυτα, πχ για αυτοενισχυομενο woofer 1000w rms σκεφτομουν, πως μπορω να ανεβω σε δυναμη? Εντυπωση μου εκανε αυτο το κομμάτι και οι κριτικες του https://www.skroutz.gr/s/6150437/Klipsch-R-115SW.html klipsch 800w, πως μπορω να το δουλεψω-συνδεσω Επεξ/σία 28 Σεπτεμβρίου 2019 από GIANNIS400 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mitspetr Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Δεν μπορείς. Θέλεις είτε ενισχυτή με έξοδο προενισχυσης για το συγκεκριμενο, είτε άλλο subwoofer που να έχει είσοδο high level, δηλαδή να συνδέεται στην έξοδο ηχείων του ενισχυτή που έχεις τώρα. Έτσι κι αλλιώς δεν είναι σπουδαίο sub αυτό που κοιτάς. Περισσότερο αέρα βγάζει παρά μπάσο. Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου 2019 από mitspetr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasos2012 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) θελεις πιο ισχυρο ενισχυτη ή ηχεια με μεγαλυτερη ευαισθησια (στην ουσια ο βαθμος αποδοσης των ηχειων,ποσο δυνατα παιζουν με συγκεκριμενη ισχυ απο τον ενισχυτη). Δεν χρειαζεται να δωσεις τα 1000 ευρω που κανει το sub ,το οποιο ετσι και αλλιως πιο δυνατο χαμηλο θα σου δωσει,οχι συνολικα μεγαλυτερη ενταση. Πρεπει ομως να διευκρινισεις τι ακριβως σου λειπει.θελεις μεγαλυτερη ενταση ή πιο γεματο ηχο? Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου 2019 από tasos2012 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GIANNIS400 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Στις 30/9/2019 στις 11:02 ΠΜ, tasos2012 είπε θελεις πιο ισχυρο ενισχυτη ή ηχεια με μεγαλυτερη ευαισθησια (στην ουσια ο βαθμος αποδοσης των ηχειων,ποσο δυνατα παιζουν με συγκεκριμενη ισχυ απο τον ενισχυτη). Δεν χρειαζεται να δωσεις τα 1000 ευρω που κανει το sub ,το οποιο ετσι και αλλιως πιο δυνατο χαμηλο θα σου δωσει,οχι συνολικα μεγαλυτερη ενταση. Πρεπει ομως να διευκρινισεις τι ακριβως σου λειπει.θελεις μεγαλυτερη ενταση ή πιο γεματο ηχο? μεγαλυτερη ενταση θέλω, τι πρεπει να κανω Στις 29/9/2019 στις 1:19 ΠΜ, mitspetr είπε Δεν μπορείς. Θέλεις είτε ενισχυτή με έξοδο προενισχυσης για το συγκεκριμενο, είτε άλλο subwoofer που να έχει είσοδο high level, δηλαδή να συνδέεται στην έξοδο ηχείων του ενισχυτή που έχεις τώρα. Έτσι κι αλλιώς δεν είναι σπουδαίο sub αυτό που κοιτάς. Περισσότερο αέρα βγάζει παρά μπάσο. για προτεινε κανα καλο, αυτο που παραθεσα εχει ψηφιστει μεσα στα καλυτερα 10 το 2019 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasos2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 10 ώρες πριν, GIANNIS400 είπε μεγαλυτερη ενταση θέλω, τι πρεπει να κανω αν θελεις μεγαλυτερη ενταση και σου αρεσει ο ηχος των ηχειων σου πας σε πιο ισχυρο ενισχυτη (σημαντικα πιο ισχυρο για να εχεις και ουσιαστικη διαφορα στην ενταση).Υπαρχει και ο αλλος δρομος ομως,κρατας τον ενισχυτη και πας σε ηχεια με μεγαλυτερη ευαισθησια.Ηχεια με καλο ηχο (που θα ταιριαξουν και στα ηχητικα σου γουστα που μαλλον ειναι αρκετα....φασαριοζικα),αλλα και με μεγαλη ευαισθησια (αρα μεγαλη ενταση ακομα και με εναν μεσο σε ισχυ ενισχυτη) ειναι τα klipsch. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mitspetr Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, GIANNIS400 είπε μεγαλυτερη ενταση θέλω, τι πρεπει να κανω για προτεινε κανα καλο, αυτο που παραθεσα εχει ψηφιστει μεσα στα καλυτερα 10 το 2019 Σου εξήγησα ότι θέλεις subwoofer με είσοδο High level. Από αυτά στο video τα χειρότερα έχουν τέτοια είσοδο. Άσε που συγκρίνει μήλα με πορτοκάλια. Τι σχέση έχουν τώρα τα Sony, τα Elac και τα Polk με τα SVS; Ό,τι νάναι... . Γενικά τα πολύ φτηνά sub - και άρα όχι κάτι το ιδιαίτερο - έχουν τις εισόδους που θέλεις. Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2019 από mitspetr 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iddqdiddqd Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 17 ώρες πριν, GIANNIS400 είπε μεγαλυτερη ενταση θέλω, τι πρεπει να κανω για προτεινε κανα καλο, αυτο που παραθεσα εχει ψηφιστει μεσα στα καλυτερα 10 το 2019 Από ποιόν έχει ψηφιστεί; Το video που έβαλες δεν έχει καν αφηγητή, είναι όλο text to speech. Δεν ξέρω αν είναι copypasta από σελίδες ή απλά ένας τύπος που γράφει στο notepad αλλά δε θα έδινα ΚΑΝΕΝΑ βάρος. Πέρα από το ότι ΟΛΟ το κανάλι είναι αντίστοιχα BEST XXX 2019 χωρίς ούτε ένα review σε προϊόν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 22 ώρες πριν, GIANNIS400 είπε μεγαλυτερη ενταση θέλω, τι πρεπει να κανω για προτεινε κανα καλο, αυτο που παραθεσα εχει ψηφιστει μεσα στα καλυτερα 10 το 2019 Χωρίς να έχω καμία σχέση με την αγγελία, πας εδώ και καθάρισες , αν προλάβεις . Πρόσεχε να υπάρχει σε ισχύ η 5ετής εγγύηση https://www.avsite.gr/forum/threads/Πωληση-svs-pb-2000.174121/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mitspetr Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Και να προλάβει, που μάλλον χλωμό να προλάβει γιατί είναι SVS και αυτά πωλούνται αμέσως με το που μπαίνει μια αγγελία, θα πρέπει να αλλάξει και ενισχυτή. Ο ενισχυτής του δεν έχει έξοδο προενίσχυσης, άρα δεν μπορεί να συνδεθεί επάνω. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GIANNIS400 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 ωραια ρε παιδια, επειδη ειμαι ψιλοασχετος, δεν με βοηθατε και πολυ, προτεινεται συγκεκριμενα πραγματα, πχ αυτο, αυτο, μαζι με αυτο, ευχαριστω πάντως για τις απαντησεις σας. Το συστημα που εχω τωρα το βάζω τερμα σε μια καινουρια κατοικια που τελειωσα 2,5 χλμ μακρια απο αστικο κλοιο και δεν με ικανοποιεί, βεβαια εκει που εμενα πριν δεν τολμουσα να επιδιώξω κατι παραπανω διοτι θα φερναν τα στρουμφακια, γι αυτο και τοσα χρονια δεν ειχα ψαχτει για κατι παραπανω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Βάλε δεδομένα. Χωρος,τμ,απόσταση ακρόασης,budget 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mitspetr Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Δεν θα μπορέσει να σε βοηθήσει κανένας εδώ μέσα. Χρειάζεσαι βοήθεια από επαγγελματία ο οποίος θα σου προτείνει σύστημα PA. Από την περιγραφή εκείνου που θέλεις, θα χρειαστείς επαγγελματικό εξοπλισμό. Άστα τα οικιακά προϊόντα, γιατί δεν είναι για καγκουριές. Πήγαινε σε ένα κατάστημα που κάνει επαγγελματικές εγκαταστάσεις καλύτερα να πάρεις προσφορά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GIANNIS400 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, TEOKOS είπε Βάλε δεδομένα. Χωρος,τμ,απόσταση ακρόασης,budget 48τμ σαλονι. Μπατσετ 2000€ , αποσταση ακροασης 5μ Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2019 από GIANNIS400 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Φίλε μεγάλη η απόσταση ακρόασης για να μπορέσεις να ακούς σε υψηλές στάθμες και με γεμάτα σωστά χαμηλά . Παρόμοια κατάσταση αντιμετώπιζα και εγώ και απλά άλλαξα την θέση ακρόασης αναδιοργανώνοντας το σαλόνι μου , πούλησα ότι είχα και πήγα σε ενεργά ηχεία και δίπλα subwoofer. Δεν είναι απλό να σου πει κάποιος πάρε αυτό η πάρε εκείνο χωρίς να έχει μετρηθεί ακουστικά ο χώρος σου. Αυτά στα λέω για να μην ματώνεις οικονομικά και δεν παίρνεις το αποτέλεσμα που θέλεις. Άνοιξε θέμα στο www.avsite.gr βάζοντας το σχεδίαγραμμα του χώρου σου να αρχίσεις να παίρνεις ιδέες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mitspetr Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Εδώ είσαι σε ηχείο. https://www.nakas.gr/prd/cerwin-vega-xls-15-hxeio-dapedoi-tmx ή ακόμα καλύτερα αυτό: https://www.nakas.gr/prd/cerwin-vega-xls-215-hxeio-dapedoi-tmx Κάρφωσέ του επάνω και επαγγελματικό τελικό και μίκτη και καθάρισες με λιγότερα από 2 χιλιάρικα. Θα σε ακούνε στα 2,5 χιλιόμετρα... . Με προσοχή στις στάθμες. Λέγεται ότι σε τέτοια setup έχει παρατηρηθεί διόγκωση αγγείων του ματιού από την ακουστική πίεση... . Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2019 από mitspetr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα