Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα

Ψάχνω εδώ και καιρό, μέσω αγγελιών, κάποια ανταλλακτικά για παλιότερα λάπτοπ. Το θέμα  είναι ότι, δυστυχώς, από όσα άτομα έχω στείλει μνμ, μόνο 2 μου έχουν απαντήσει (ο ένας ότι δεν το έχει αυτό που ψάχνω και ο άλλος είναι εκτός "βεληνεκούς" για απαραίτητο έλεγχο του ανταλλακτικού. )

Ερώτηση. 

Γνωρίζετε κάποιο μαγαζί που να έχει ανταλλακτικά από παλιά λάπτοπ ?   (Περιοχές: Βόρεια Προάστια Αθηνών)

Αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει, ας στείλει προσωπικό μήνυμα.

Ευχαριστώωω

Επεξ/σία από S0f0s
Δημοσ.
7 ώρες πριν, S0f0s είπε

Καλησπέρα

Ψάχνω εδώ και καιρό, μέσω αγγελιών, κάποια ανταλλακτικά για παλιότερα λάπτοπ. Το θέμα  είναι ότι, δυστυχώς, από όσα άτομα έχω στείλει μνμ, μόνο 2 μου έχουν απαντήσει (ο ένας ότι δεν το έχει αυτό που ψάχνω και ο άλλος είναι εκτός "βεληνεκούς" για απαραίτητο έλεγχο του ανταλλακτικού. )

Ερώτηση. 

Γνωρίζετε κάποιο μαγαζί που να έχει ανταλλακτικά από παλιά λάπτοπ ?   (Περιοχές: Βόρεια Προάστια Αθηνών)

Αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει, ας στείλει προσωπικό μήνυμα.

Ευχαριστώωω

Έχεις επικοινωνήσει με επίσημο σέρβις;

Δημοσ.

Ναι. Δυστυχώς η εταιρεία που κατασκεύασε το λαπτοπ έχει πολύ κακό σέρβις για τα γούστα μου. Το λαπτοπ είναι Toshiba.

Ακούστε χάσιμο χρόνου (κατ'εμε). Πρέπει να μπεις στο site της έταιρείας να επιλέξεις σε ποιά χώρα είσαι και να σου εμφανίσει τον αντίστοιχο αντιπρόσωπο. Αφού καλέσεις εκεί, καταλαβένεις ότι ακούς ηχογραφημένα. Η ηχογράφηση σου λέει ότι δεν εξυπηρετούν τηλεφωνικά κανέναν και τίποτα. Να μιλήσεις με τα μαγαζιά Γερμανός Κωτσόβολος και δε θυμάμαι εγώ ποιο άλλο. Πρέπει να ακούσεις όλο το ποίημα για να καταλάβεις ότι δεν αναλαμβάνουν αυτοί που είναι οι υπεύθηνοι για το σερβις, το σερβις... Πρέπει να πας σε διαφορετικά μαγαζιά από αυτό που είναι ο εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπος. Οπότε το επίσημο σέρβις είναι ο Γερμανός και ο Κωτσόβολο. Και αντί να στο επικοινωνήσουν άμεσα στο σαητ τους, πρέπει να πάρεις τηλέφωνο και να ακους ηχογραφημένα. Πάτος, επικοινωνιακά τουλάχιστον.

Στα εν λόγω μαγαζιά, δεν εχουν παλιά ανταλλακτικά. Ίσως αν τους ζητήσεις, να σου βρουν και τα παραγγείλουν καινούριο μόνο (Τουλάχιστον ο Κωτσόβολος που πήγα είπε ότι θα δει αν υπαρχει καινούριο ανταλλακτικό για λαπτοπ 11ετίας. Μεταχειρισμένο δεν δίνει είπε).

Αλλά το ζητούμενο δεν είναι αυτό για μένα. Το ζητούμενο είναι αν υπάρχει κάποιο μαγαζί οπου να έχει ήδη κάποιο στοκ από παλιά λάπτοπ και ανταλλακτικά ώστε να πάω από κει να τα δω κτλ κτλ.

Δημοσ.
12 ώρες πριν, S0f0s είπε

ο ένας ότι δεν το έχει αυτό που ψάχνω και ο άλλος είναι εκτός "βεληνεκούς" για απαραίτητο έλεγχο του ανταλλακτικού. 

αν μας έλεγες και τι ψάχνεις θα ήταν καλύτερα πχ εγώ έχω το τροφοδοτικό και μια ραμ του Α300D Καποιος αλλος ενδεχομενως να έχει κάτι άλλο  Αγγελίες ζητησης εδώ έβαλες 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Θα περίμενες απο καταστημα τύπου κοτσόβολος να έχει μεταχειρισμένα ανταλλακτικά; Σε ebay δεν βρίσκεις αυτό που θες;

Τι ακριβως ανταλλακτικό ψάχνεις;

Εσύ συμπέρανες ότι πήγα στον Κωτσόβολο για ανταλλακτικά... Αυτές οι υποθέσεις και τα συμπεράσματα είναι τοξικά...

Το λαπτοπ δεν είναι δικό μου, το πήγαμε εγώ και ο κάτοχος του, μετά από παρότρυνσή μου, για να ακούσει με τα αυτάκια του πόσο θα του ζητήσουν για να του το φτιάξουν... Απάντησα στον φίλο που ρώτησε για το σερβις της αντιπροσωπίας.

Γιατί δεν κοιτάς λίγο τι γράφεται στα θέματα;

Το ότι ο ένας που βρήκα και είναι εκτός 'βεληνεκούς', αποκλείει και το e-bay για απαραίτητο έλεγχο.

Η ερώτηση είναι σαφής; Γνωρίζετε κάποιο μαγαζί που να έχει ανταλλακτικά από παλιά λάπτοπ ?

23 ώρες πριν, hp8 είπε

αν μας έλεγες και τι ψάχνεις θα ήταν καλύτερα πχ εγώ έχω το τροφοδοτικό και μια ραμ του Α300D Καποιος αλλος ενδεχομενως να έχει κάτι άλλο  Αγγελίες ζητησης εδώ έβαλες 

Εχω βάλει τις ανάλογες αγγελίες αν διαστήματα. Δεν ανοιξα το τόπικ για να ζητήσω παρτς. Από τις αγγελίες δεν γίνεται δουλειά από ότι φαίνεται και είπα να αναζτήσω αν υπάρχει ανάλογο μαγαζί.

Ψαχνω καλωδιοαινία μόνιτορ για Satelitte A300 15C και πληκτρολόγιο για Satellite L40 17S

Επεξ/σία από S0f0s
παρότρυνσή, γράφεται
Δημοσ.
Στις 30/9/2019 στις 10:39 ΠΜ, S0f0s είπε

Εσύ συμπέρανες ότι πήγα στον Κωτσόβολο για ανταλλακτικά... Αυτές οι υποθέσεις και τα συμπεράσματα είναι τοξικά...

Το λαπτοπ δεν είναι δικό μου, το πήγαμε εγώ και ο κάτοχος του, μετά από παρότρυνσή μου, για να ακούσει με τα αυτάκια του πόσο θα του ζητήσουν για να του το φτιάξουν... Απάντησα στον φίλο που ρώτησε για το σερβις της αντιπροσωπίας.

Γιατί δεν κοιτάς λίγο τι γράφεται στα θέματα;

Το ότι ο ένας που βρήκα και είναι εκτός 'βεληνεκούς', αποκλείει και το e-bay για απαραίτητο έλεγχο.

Η ερώτηση είναι σαφής; Γνωρίζετε κάποιο μαγαζί που να έχει ανταλλακτικά από παλιά λάπτοπ ?

Εχω βάλει τις ανάλογες αγγελίες αν διαστήματα. Δεν ανοιξα το τόπικ για να ζητήσω παρτς. Από τις αγγελίες δεν γίνεται δουλειά από ότι φαίνεται και είπα να αναζτήσω αν υπάρχει ανάλογο μαγαζί.

Ψαχνω καλωδιοαινία μόνιτορ για Satelitte A300 15C και πληκτρολόγιο για Satellite L40 17S

Sorry που παρεμβαινω αλλα δε σε ειπαν και καμπουρη! Να βοηθησουν πηγαν αυτοι που απαντησαν κι εσυ τους εκανες κανονικη επιθεση'Μακαρι να ημουν διαχειριστης να σε κλειδωνα.

Eσυ δε ψαχνεις ανταλλακτικο αλλα διαδικτυακο καυγα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, christosx13 είπε

Sorry που παρεμβαινω αλλα δε σε ειπαν και καμπουρη! Να βοηθησουν πηγαν αυτοι που απαντησαν κι εσυ τους εκανες κανονικη επιθεση'Μακαρι να ημουν διαχειριστης να σε κλειδωνα.

Eσυ δε ψαχνεις ανταλλακτικο αλλα διαδικτυακο καυγα.

Και γώ αν ήμουν καθηγητής θα σε είχα κόψει. Συγχωρεμένος για την παρέμβαση.

Υ.Γ. Ωστόσο κάποια μέλη όντως μου έστειλαν π.μ. με μαγαζιά.

Υ.Γ.2 Δεν ψάχνω καυγάδες, ίσα ίσα φίλε μου. Να διορθώσω την κατάσταση ήθελα.

Επεξ/σία από S0f0s
Δημοσ.
12 ώρες πριν, S0f0s είπε

Και γώ αν ήμουν καθηγητής θα σε είχα κόψει. Συγχωρεμένος για την παρέμβαση.

Υ.Γ. Ωστόσο κάποια μέλη όντως μου έστειλαν π.μ. με μαγαζιά.

Υ.Γ.2 Δεν ψάχνω καυγάδες, ίσα ίσα φίλε μου. Να διορθώσω την κατάσταση ήθελα.

Απλα μου φανηκε καπως επιθετικη η σταση σου σε αυτους που σου απαντησαν ενω δεν υπηρχε λογος και μου χτυπησε ασχημα.

Δεν ειδα να σου τη λενε αλλα πιο πολυ  με τον Kotso τα ειχε ο φιλος που τον αποκαλεσες τοξικο.

Οσο για το οτι θα με εκοβες αν ησουν καθηγητης να σου πω οτι οι καθηγητες στις πανελληνιες που ειχα δωσει για πλακα πριν αρκετα χρονια  χωρις να παω ποτε φροντιστηριο παρεπιμπτοντως μου ειχαν βαλει 17 οποτε μην ασχολεισαι αφου δεν εισαι και λογικα δεν θα γινεις. Τα κομματα και τους τονους τα εβαλα οταν χρειαστηκαν και δεν θα ασχοληθω εδω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 29/9/2019 στις 11:05 ΠΜ, S0f0s είπε

(Τουλάχιστον ο Κωτσόβολος που πήγα είπε ότι θα δει αν υπαρχει καινούριο ανταλλακτικό για λαπτοπ 11ετίας. Μεταχειρισμένο δεν δίνει είπε).

Αλλά το ζητούμενο δεν είναι αυτό για μένα. Το ζητούμενο είναι αν υπάρχει κάποιο μαγαζί οπου να έχει ήδη κάποιο στοκ από παλιά λάπτοπ και ανταλλακτικά ώστε να πάω από κει να τα δω κτλ κτλ.

Δεν υπάρχει περίπτωση να βρείς καινούργιο ανταλλακτικό όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό σε επίσημα κανάλια (αντιπροσωπείες δηλαδή) για 11 ετών μηχανήματα.
Μόνο ebay και αν έχει κάποιος κάνα ξεχασμένο στόκ σε καμμία αποθήκη Αμερική ή Κίνα ή αν βρείς μεταχειρισμένο από ιδιώτη (με αμφίβολα αποτελέσματα).
Αλλά ΔΕΝ αξίζει τον κόπο, τον χρόνο και τα έξοδα για ένα τόσο παλιό μηχάνημα.

Για πληκτρολόγιο πάντως,
https://www.itsys.gr/index.php?route=product/product&product_id=1091075&ref=bestprice.gr
και καλωδιοταινία
https://www.itsys.gr/index.php?route=product/product&product_id=1149950
Στο κατάστημα αναλαμβάνουν να στο περάσουν εκείνοι και αν δεν παίζει δεν αγοράζεις, έχω φτιάξει μπόλικα λάπτοπ εκεί.
(4 λεπτά αναζήτηση στο google, απορώ γιατί δεν μπορείς να βρείς πουθενά όπως λές)

Επεξ/σία από dpolal
Δημοσ.

Και δεν αξιζει τον κοπο να ανοιξει τετοιο καταστημα κανεις με την καμια ομως,

καθως πραγματικα θα ειναι εκτος πραγματικοτητας -εκτος και ειναι βιτρινα χα!

Δημοσ.

Φιλε μου, για ποιο λογο θες να κανεις ελεγχο σε μια καλωδιοταινια λαπτοπ 11ετιας;

Να δεις αν δουλευει;

Η φοβασαι οτι δεν θα ταιριαζει;

Εαν εχεις το παλιο ανταλλακτικο μπορεις να ψαξεις με το part number του στο ebay,να το βρεις πολυ οικονομικα και να κανεις και τη δουλεια σου.

Αυτα που ψαχνεις δεν κανουν πανω απο 10-15 ευρω,αλλα αν θες εχω καλο πωλητη απο εδω μεσα,που συνεργαζομαι και βρισκει τα παντα.
Βεβαια δεν ξερω αν θα εχει τοσο παλιο ανταλλακτικο,αλλα ποτε δεν ξερεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...