Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά!

Έχει κάποιος να προτείνει κάποιο κινητό το οποίο να ενδείκνυται για την ανάγνωση ebook;

Πιο πολύ με ενδιαφέρει να μου εξηγήσετε ποια οθόνη είναι καλύτερη και γιατί. Ας πούμε είναι οι Amoled των Samsung είναι καλές για αυτό ή τα «ζωντανά» τους χρώματα δεν κάνουν καλό στα μάτια; 

Μην μου προτείνετε κάποιον ebook reader γιατί δεν έχει καμία σχέση με αυτό που ρωτάω. 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων. 

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, rafinos είπε

Καλησπέρα παιδιά!

Έχει κάποιος να προτείνει κάποιο κινητό το οποίο να ενδείκνυται για την ανάγνωση ebook;

Πιο πολύ με ενδιαφέρει να μου εξηγήσετε ποια οθόνη είναι καλύτερη και γιατί. Ας πούμε είναι οι Amoled των Samsung είναι καλές για αυτό ή τα «ζωντανά» τους χρώματα δεν κάνουν καλό στα μάτια; 

Μην μου προτείνετε κάποιον ebook reader γιατί δεν έχει καμία σχέση με αυτό που ρωτάω. 

Καλησπέρα φίλε μου, δεν είμαι γνώστης, αλλά σου απαντώ από προσωπική εμπειρία.

Τώρα έχω το Galaxy A70, το οποίο έχει μια αρκετά ευκρινή και μεγάλη οθόνη, και επίσης έχει με το πάτημα ενός κουμπιού φίλτρο μπλε χρώματος που είναι και αυτό που κουράζει.

Προσωπικά το έχω καταευχαριστηθει στα ebooks, αν και σε καμία περίπτωση δεν το αγόρασα με γνώμονα αυτό.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, vins είπε

Καλησπέρα φίλε μου, δεν είμαι γνώστης, αλλά σου απαντώ από προσωπική εμπειρία.

Τώρα έχω το Galaxy A70, το οποίο έχει μια αρκετά ευκρινή και μεγάλη οθόνη, και επίσης έχει με το πάτημα ενός κουμπιού φίλτρο μπλε χρώματος που είναι και αυτό που κουράζει.

Προσωπικά το έχω καταευχαριστηθει στα ebooks, αν και σε καμία περίπτωση δεν το αγόρασα με γνώμονα αυτό.

Εδώ εγώ έχω ένα A3 του 2016 και καταφέρνω και διαβάζω με μεγάλη ευκολία ebooks, για αυτό και αναφέρθηκα στα Samsung γιατί βλέπω πως όντως η ποιότητα της Amoled είναι βολική, απλά δεν γνωρίζω καθόλου τι επίδραση έχει στα μάτια το led σε σχέση με κάποια άλλη τεχνολογία οθόνης όπως η LCD.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, rafinos είπε

Εδώ εγώ έχω ένα A3 του 2016 και καταφέρνω και διαβάζω με μεγάλη ευκολία ebooks, για αυτό και αναφέρθηκα στα Samsung γιατί βλέπω πως όντως η ποιότητα της Amoled είναι βολική, απλά δεν γνωρίζω καθόλου τι επίδραση έχει στα μάτια το led σε σχέση με κάποια άλλη τεχνολογία οθόνης όπως η LCD.

Δυστυχώς δεν γνωρίζω να σου απαντήσω, πιθανως όμως έχει να κάνει με ρυθμούς ανανέωσης, ανάλυση, φωτεινότητα και χρωματικά φάσματα.

• Like 1
Δημοσ.
15 ώρες πριν, rafinos είπε

Καλησπέρα παιδιά!

Για μέρα δε νομίζω ότι χρειάζεται κάτι ιδιαίτερο, απλά πρόσεχε να μην έχεις πολύ χαμηλή ανάλυση (ειδικά σε oled λόγω pentile) για να είναι τα γράμματα καθαρά.

Για βράδυ θα προτιμούσα oled ώστε να βάζω λευκά γράμματα σε μαύρο φόντο χωρίς να λαμποκοπάει η οθόνη.

Σαν το e-paper πάντως δεν είναι. Αν βγαίνεις οικονομικά για dedicated reader είναι άλλο πράγμα.

Δημοσ.

Γνώμη μου αν το χρειάζεσαι μόνο για διάβασμα πήγαινε σε Kindle ή αντίστοιχη συσκευή, απλά η οθόνη δεν συγκρίνεται με τις lcd-oled για κείμενο-διάβασμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...