whoever81 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 23 ώρες πριν, Havik είπε Σοβαρά τώρα, αφαίρεσαν το dislike, κρύβουμε και το Like ε ας τα αφαιρέσουν και ας γυρίσουμε στην προ like/dislike εποχή του 2005? Το Facebook δεν είχε ποτέ dislike...Έλεος ούτε τα βασικά. Ομολογώ δεν καταλαβαίνω πώς ακριβώς θα προστατευτεί η ανασφάλεια των χρηστών αφαιρώντας τον αριθμό των likes από τους viewers. Aυτός που κάνει την ανάρτηση θα βλέπει κανονικά τα likes. Am I missing something? 🤔 Αλλά και τέλος πάντων θεωρώ ότι είναι μπούρδες όλα αυτά περί προστασίας. Αν είναι να κρύψουν τις αλληλεπιδράσεις ποιο το νόημα; Να γράφω στον τοίχο του δωματίου μου τότε. Θα είμαι απόλυτα ασφαλής. Όσον αφορά την ενημέρωση επικαιρότητας δεν βλέπω γιατί κάποιος να χρειάζεται κάτι άλλο πέρα από Google News ή κάποιο άλλο news aggregator. Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου 2019 από whoever81
Havik Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 4 λεπτά πριν, whoever81 είπε Το Facebook δεν είχε ποτέ dislike...Έλεος ούτε τα βασικά. Ομολογώ δεν καταλαβαίνω πώς ακριβώς θα προστατευτεί η ανασφάλεια των χρηστών αφαιρώντας τον αριθμό των likes από τους viewers. Aυτός που κάνει την ανάρτηση θα βλέπει κανονικά τα likes. Am I missing something? 🤔 😙 you got me, αν και έκανα profile κάπου το 2007 δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ. 1
kremenarasi Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Στο YouTube να βγάλει τα likes και τα views.... Εκεί σας θέλω.
rus Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, kremenarasi είπε Στο YouTube να βγάλει τα likes και τα views.... Εκεί σας θέλω. Τα views δε γινεται να βγουν γιατι καποιοι κονομάνε από αυτά. 23 ώρες πριν, whoever81 είπε Το Facebook δεν είχε ποτέ dislike... Μεχρι πριν μερικα χρονια ειχε αστερακια, 1-5. Οποτε αν εβαζες 1 ή 2 ηταν σα να εκανες dislike. Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου 2019 από rus
whoever81 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, rus είπε Μεχρι πριν μερικα χρονια ειχε αστερακια, 1-5. Οποτε αν εβαζες 1 ή 2 ηταν σα να εκανες dislike. Εκτός θέματος...Τα αστεράκια ήταν για να αξιολογείς επιχειρήσεις/επαγγελματίες Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου 2019 από whoever81
Mrsmoke95 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Καλός η κακός το Facebook έχει πάρει πρέφα ότι δεν είναι πλέον για την δημοσίευση φωτογραφιών και ότι άλλες πλατφόρμες έχουν πλέον τα ινια ( Instagram , tumblr , we heart ).και μάλλον δεν θέλει καν να ασχοληθεί να τα πάρει . Την ενδιαφέρουν αλλά πράγματα και πρωτίστως τα μήνυμα το messenger, όπου πλέον το 85% με έρευνες μιλάει από εκεί . Γιαυτο ξεκινάει και την επανάσταση της και καλά να διαφέρει με την αφερεσει της δυνατότητας των likes . Αρκετά έξυπνο . Και διπλωματικό.
rus Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, whoever81 είπε Εκτός θέματος...Τα αστεράκια ήταν για να αξιολογείς επιχειρήσεις/επαγγελματίες Τα μπερδεψα για το utube μιλουσα Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου 2019 από rus
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα