panagopdim Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 Καλησπέρα σας, Θα χρειαστώ τα φώτα σας σχετικά με το εξής. Πως μπορώ να κάνω combine pdf αρχεία που βρίσκονται σε φάκελο μέσα στο σκληρό αλλά αυτός ο φάκελος έχει υποφακέλους περίπου 100 με ξεχωριστές ονομασίες φακέλων. Όταν τα κάνω μαζικά τα κάνει combine όλα μαζί κ δεν μπορώ να ξεχωρίσω αυτά τα αρχεία σε ποιο φάκελο ανήκουν. αν τα κάνω ένα ένα φάκελο μου παίρνει πολύ ωρα. Παρακαλώ την βοήθεια σας. Ευχαριστώ πολύ.
micos000 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Με ποιον τροπο/πρόγραμμα κάνεις compine;
panagopdim Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Με το acrobat την τελευταία έκδοση. Κ έχω όλες τις αναβαθμίσεις. Ωστόσο αν πατήσω όλους τους φακέλους μου τα κάνει όλα σε ένα single pdf κ δεν μου τα σπάει σε υποφακελους με τις ονομασίες τους με αποτέλεσμα να μου τρώει πολύ ώρα για να το κάνω ένα ένα
micos000 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ένας τρόπος είναι να ψαχτείς λίγο με τον Action Wizard του adobe και να δεις πως μπορείς να κάνεις ένα action όπως το θέλεις. Π.Χ. βρήκα ένα plugin που χρησιμοποιεί τον action wizard και κάνει κάτι παρόμοιο με αυτό που θέλεις.->https://www.evermap.com/Tutorial_ASP_MergeMultipleFolders.asp Βρήκα ένα script για το acrobat που κάνει ακριβώς αυτό που θέλεις εδώ αλλά δυστυχώς θέλει 58$. Βρήκα και ένα πρόγραμμα που μάλλον κάνει αυτό που θέλεις, λέγεται Compine PDF αλλά ούτε αυτό είναι free. Τέλος, αν θέλεις να ασχοληθείς με batch files βλέπω ότι μπορείς να το κάνεις με σκριπτάκι και το pdftk. Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου 2019 από micos000
panagopdim Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες είναι πολύτιμες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα