Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά χαρά σε όλους, σήμερα αγόρασα ένα διπλής όψης ζιλοτειπ για να κολλήσω την παλιά μου λεντοταινια πίσω από το γραφείο μου γιατι είχε αρχίσει ξεκολλάει. Αφού έβαλα την διπλής όψης ταινία κόλλησα την λεντοταινια από πάνω. Όμως τώρα η λεντοταινια φαίνεται να μην λειτουργεί σωστα καθώς δεν μπορεί να φωτίσει κανένα χρώμα εκτός από το άσπρο και πολύ πολύ ελαφριά κάποια άλλα χρώματα. 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, DimitrisRafailS είπε

Γειά χαρά σε όλους, σήμερα αγόρασα ένα διπλής όψης ζιλοτειπ για να κολλήσω την παλιά μου λεντοταινια πίσω από το γραφείο μου γιατι είχε αρχίσει ξεκολλάει. Αφού έβαλα την διπλής όψης ταινία κόλλησα την λεντοταινια από πάνω. Όμως τώρα η λεντοταινια φαίνεται να μην λειτουργεί σωστα καθώς δεν μπορεί να φωτίσει κανένα χρώμα εκτός από το άσπρο και πολύ πολύ ελαφριά κάποια άλλα χρώματα. 

Μπας και την κόλλησες αναποδα; Αν φωτίζει ασπρο δουλεύουν όλα τα χρώματα.

• Like 2
Δημοσ.
36 λεπτά πριν, DimitrisRafailS είπε

Αν σου βγαζει μονιμα ασπρο καπου βραχυκυκλωνουν τα τρια χρωματα-καλωδια και αναβουν ολα μαζι τα led

• Like 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, Sheogorath είπε

Μπας και την κόλλησες αναποδα; Αν φωτίζει ασπρο δουλεύουν όλα τα χρώματα.την έβαλα και από της 2 μεριες

11 ώρες πριν, dalain είπε

Αν σου βγαζει μονιμα ασπρο καπου βραχυκυκλωνουν τα τρια χρωματα-καλωδια και αναβουν ολα μαζι τα led

Λες ε, οκ θα δοκιμάσω να βγάλω την ταινία διπλής οψης

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...