Επισκέπτης Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 Γειά χαρά σε όλους, σήμερα αγόρασα ένα διπλής όψης ζιλοτειπ για να κολλήσω την παλιά μου λεντοταινια πίσω από το γραφείο μου γιατι είχε αρχίσει ξεκολλάει. Αφού έβαλα την διπλής όψης ταινία κόλλησα την λεντοταινια από πάνω. Όμως τώρα η λεντοταινια φαίνεται να μην λειτουργεί σωστα καθώς δεν μπορεί να φωτίσει κανένα χρώμα εκτός από το άσπρο και πολύ πολύ ελαφριά κάποια άλλα χρώματα.
Sheogorath Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 4 λεπτά πριν, DimitrisRafailS είπε Γειά χαρά σε όλους, σήμερα αγόρασα ένα διπλής όψης ζιλοτειπ για να κολλήσω την παλιά μου λεντοταινια πίσω από το γραφείο μου γιατι είχε αρχίσει ξεκολλάει. Αφού έβαλα την διπλής όψης ταινία κόλλησα την λεντοταινια από πάνω. Όμως τώρα η λεντοταινια φαίνεται να μην λειτουργεί σωστα καθώς δεν μπορεί να φωτίσει κανένα χρώμα εκτός από το άσπρο και πολύ πολύ ελαφριά κάποια άλλα χρώματα. Μπας και την κόλλησες αναποδα; Αν φωτίζει ασπρο δουλεύουν όλα τα χρώματα. 2
dalain Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 36 λεπτά πριν, DimitrisRafailS είπε Γειά χαρά σε όλους, σήμερα αγόρασα ένα διπλής όψης ζιλοτειπ για να κολλήσω την παλιά μου λεντοταινια πίσω από το γραφείο μου γιατι είχε αρχίσει ξεκολλάει. Αφού έβαλα την διπλής όψης ταινία κόλλησα την λεντοταινια από πάνω. Όμως τώρα η λεντοταινια φαίνεται να μην λειτουργεί σωστα καθώς δεν μπορεί να φωτίσει κανένα χρώμα εκτός από το άσπρο και πολύ πολύ ελαφριά κάποια άλλα χρώματα. Αν σου βγαζει μονιμα ασπρο καπου βραχυκυκλωνουν τα τρια χρωματα-καλωδια και αναβουν ολα μαζι τα led 1
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 11 ώρες πριν, Sheogorath είπε Μπας και την κόλλησες αναποδα; Αν φωτίζει ασπρο δουλεύουν όλα τα χρώματα.την έβαλα και από της 2 μεριες 11 ώρες πριν, dalain είπε Αν σου βγαζει μονιμα ασπρο καπου βραχυκυκλωνουν τα τρια χρωματα-καλωδια και αναβουν ολα μαζι τα led Λες ε, οκ θα δοκιμάσω να βγάλω την ταινία διπλής οψης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα