infamousjohn Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, billdanos είπε Ο,τι θέλουν μπορούν να κάνουν, ακόμη και να βάλουν οθόνες ...χιουντάι! Απλά μετά δεν έχουν κανένα δικαίωμα να ζητήσουν υποστήριξη από την Apple ή να παραπονεθούν σε αυτή σε περίπτωση που η συσκευή δεν λειτουργεί σωστά. Πιο σωστά: Ότι οθόνη θέλουν θα βάλουν (φυσικά), αλλά αν τους κλέψουν φωτογραφίες από το κινητό, τότε φυσικά και θα ζητήσουν τα ρέστα. 2 λεπτά πριν, Fotis13 είπε Και ολα τα αυτοκινητα μπορουν να με πανε στον ξαδερφο μου τον Γιαννη ,ειναι ολα τα αυτοκινητα ιδια ?Κοστιζουν το ιδιο ? Αν από ένα αυτοκίνητο ζητάς να σε πάει μονο στον ξάδερφό σου τον Γιάννη, χωρίς να σε νοιάζει τι θα πει η Σούλα η γειτόνισσα, τότε νομίζω απαντηθηκες
Fotis13 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, infamousjohn είπε Αν από ένα αυτοκίνητο ζητάς να σε πάει μονο στον ξάδερφό σου τον Γιάννη, χωρίς να σε νοιάζει τι θα πει η Σούλα η γειτόνισσα, τότε νομίζω απαντηθηκες Ναι μονο που δεν εχουν ολοι τις ιδιες απαιτησεις , αναγκες, ουτε δυνατοτητες ουτε επιθυμιες .Επομενως απαντηθηκε και η δικη σου . Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου 2019 από Fotis13
infamousjohn Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Αυτό το ποιότητα στα μεταχειρισμένα ακούγεται σαν δικαιολογία της απλ. Όπως τότε που εσκεμμένα έκανε πιο αργά τα τηλέφωνά της για να πάνε να πάρουν καινούργια.... Είχαμε κολλήσει όλοι 4 γενιές πίσω βλέπεις και τους έλειπε το σπρώξιμο. Η δικαιολογία πάλι υπήρχε. Αυτό που λείπει είναι η κριτική ικανότητα. 1 λεπτό πριν, Fotis13 είπε Ναι μονο που δεν εχουν ολοι τις ιδιες απαιτησεις , αναγκες, ουτε δυνατοτητες ουτε επιθυμιες .Επομενως απαντηθηκε και η δικη σου . Τα πράματα είναι πολύ απλά αδερφέ. Δεν ξέρω γιατί δεν το καταλαβαίνεις.
Fotis13 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, infamousjohn είπε Τα πράματα είναι πολύ απλά αδερφέ. Δεν ξέρω γιατί δεν το καταλαβαίνεις. Φυσικα και ειναι απλα ,οποιος θελει iphone γιατι αυτο καλυπτει τις αναγκες του σε καθε επιπεδο που μετραει για εκεινον , παει το παιρνει με τις δυνατοτητες και τους περιορισμους που παρεχει η εταιρεια και η συσκευη .Οποιος δεν θελει δεν το παιρνει . Εσυ τι ακριβως δεν καταλαβαινεις και μας ζαλιζεις εδω περα ?Δεν σου αρεσει η πολιτικη της ? θες το δικο σου -οτι επιλεγεις να παρεις - να το κανεις "σαξοραλο" πηγαινε και παρε το αναλογο κανενα προβλημα . Δεν θα μπω εγω σε αντιστοιχο τοπικ να σου λεω πως εχεις κανεις την συσκευη σου τσιρκο με ιμιτασιον εξαρτηματα . Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου 2019 από Fotis13 2 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 17 minutes ago, infamousjohn said: Πιο σωστά: Ότι οθόνη θέλουν θα βάλουν (φυσικά), αλλά αν τους κλέψουν φωτογραφίες από το κινητό, τότε φυσικά και θα ζητήσουν τα ρέστα. Αν από ένα αυτοκίνητο ζητάς να σε πάει μονο στον ξάδερφό σου τον Γιάννη, χωρίς να σε νοιάζει τι θα πει η Σούλα η γειτόνισσα, τότε νομίζω απαντηθηκες Ακόμη κι αν πάνε τη συσκευή στον ibarbamitso με αυτοκολλητάκι από κάτω το password??? :p
duende Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στη συγκεκριμενη περιπτωση τους βρισκω 100% σωστους, καλο ειναι να ξερει αυτος που δινει για επισκευη ενα κινητο, αν τα 2 πιο σημαντικα components (οθονη και μπαταρια) που αλλαχθηκαν ειναι αυθεντικα, το ιδιο και για το service οπως και για αυτον που θα αγορασει μεταχειρισμενο. Μακαρι να εκαναν το ιδιο και οι αλλοι κατασκευαστες. 10 λεπτά πριν, billdanos είπε Ακόμη κι αν πάνε τη συσκευή στον ibarbamitso με αυτοκολλητάκι από κάτω το password??? 😛 τωρα που εγραψες αυτο, ειχε παει φιλος σε καταστημα ired για αλλαγη οθονης σε κατι χιλιοχτυπημενα 6ρια και του ζηταγε ο αλλος κωδικο της συσκευης αλλα και του apple id "για να μπορει να τσεκαρει την οθονη". στεκει? στο επισημο σερβις θα ζητουσαν παλι οποιοδηποτε απο τα 2 για αλλαγη οθονης? Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου 2019 από duende 2
Super Moderators billdanos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 10 minutes ago, duende said: τωρα που εγραψες αυτο, ειχε παει φιλος σε καταστημα ired για αλλαγη οθονης σε κατι χιλιοχτυπημενα 6ρια και του ζηταγε ο αλλος κωδικο της συσκευης αλλα και του apple id "για να μπορει να τσεκαρει την οθονη". στεκει? στο επισημο σερβις θα ζητουσαν παλι οποιοδηποτε απο τα 2 για αλλαγη οθονης? Όχι σε καμία περίπτωση! Το πολύ πολύ να του ζητούσαν να πάρει backup και μετά να κάνει reset στη συσκευή πριν την παραλάβουν. 3 1
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Στις 28/9/2019 στις 6:26 ΜΜ, Innersense είπε Έχω καλύτερο, φίλος που του έσπασε η οθόνη σε Huawei Mate 20 Pro του ζήτησαν 300€ για αντικατάσταση 😂 Και αφού τόσο κάνει. Αλλάζει το μισό τηλέφωνο. Για άλλαξε μισό iPhone.
margaritagr Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Μακάρι και η samsung Να έκανε κάτι αντίστοιχο. Προσωπικά βέβαια δε με επηρεάζει το θέμα γιατί πάντα πηγαίνω μόνο σε επιδημα/εξουσιοδοτημένα , και δεν αγοράζω μτχ. Όμως επειδή πολλοί αγοράζουν μτχ ή εμπιστεύονται περίεργα καταστήματα, είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει τρόπος να δεις αν ο άλλος σε κοροϊδεύει ή όχι. Δε γίνεται πχ να σου λέει ότι το κινητό είναι κούτα κι αυτός να χει αλλάξει μπαταρία με μια από το Ebay που θα σου σκάσει στα χέρια. Τώρα, όποιος θέλει να το παίζει Μπομπ ο Μαστορας σαν κάτι άλλους που παραγγέλνουν ανταλλακτικά για το αμάξι από τον Jiujitsu στο Ebay, εεεε θα μείνει μακριά από apple 1 1
Retromaniac Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Εγώ είμαι υπέρ των γνήσιων ανταλλακτικών. Απλά να δίνεται η ελευθερία να μπορούν να τα βρουν στο εμπόριο. Και ας κρατήσει το μήνυμα ώστε να φαίνεται αν τελικά πήρες γνήσιο. Γιατί τώρα τσεκουρευει για να πάρεις το.γνησιο.
primeragt Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, mjaros είπε Εννοείται ότι ο ιδιοκτήτης μπορεί να κάνει ότι θέλει το κινητό. Αν ομως σπάσει την οθόνη και βάλει μια μούφα δεν μπορεί μετά να το πουλάει σαν καινούργιο. Μια χαρα μπορει να την πουλαει και πιο ακριβα κιολας. Το αν θα την αγορασεις εσυ ή καποιος αλλος ή αν θα του μεινει στα χερια ειναι αλλο θεμα. Αυτος πουλαει οσο θελει και εσυ αγοραζεις οσο θελεις με βαση τα κριτηρια σου.
D.Luffy Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, primeragt είπε Μια χαρα μπορει να την πουλαει και πιο ακριβα κιολας. Το αν θα την αγορασεις εσυ ή καποιος αλλος ή αν θα του μεινει στα χερια ειναι αλλο θεμα. Αυτος πουλαει οσο θελει και εσυ αγοραζεις οσο θελεις με βαση τα κριτηρια σου. Μα ο καθένας είναι ελεύθερος να την πουλήσει όσο ακριβά θέλει ακόμα και με μη επίσημη οθόνη. Βγες εσύ και πούλησε την 5 χιλιάρικα αν θέλεις. Δεν στο απαγορεύει κανένας. Αν βρεθεί κάποιος που όπως λες με βάση τα κριτίρια του, τον καλύπτει και δεν έχει πρόβλημα με αυτό, θα την αγοράσει και ας έχει και το μύνημα στα settings. Πχ τα δικά μου κριτήρια είναι ότι θέλω να αγοράσω κάτι με επίσημα ανταλλακτικά. Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου 2019 από D.Luffy
primeragt Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, D.Luffy είπε Μα ο καθένας είναι ελεύθερος να την πουλήσει όσο ακριβά θέλει ακόμα και με μη επίσημη οθόνη. Βγες εσύ και πούλησε την 5 χιλιάρικα αν θέλεις. Δεν στο απαγορεύει κανένας. Αν βρεθεί κάποιος που όπως λες με βάση τα κριτίρια του, τον καλύπτει και δεν έχει πρόβλημα με αυτό, θα την αγοράσει και ας έχει και το μύνημα στα settings. Πχ τα δικά μου κριτήρια είναι ότι θέλω να αγοράσω κάτι με επίσημα ανταλλακτικά. Και πολυ καλα κανεις. Απλα δεν ειναι επιχειρημα σοβαρο να λεμε τι θα κανουμε με τα μεταχειρα και πως θα βρω "σωστο" μεταχειρο. Υπαρχουν σοβαροτεροι λογοι για να μπει το μυνημα αυτο. τα μεταχειρα και τι θα πει ο υποτιθεμενος αγοραστης τους δεν ειναι.
D.Luffy Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, primeragt είπε Και πολυ καλα κανεις. Απλα δεν ειναι επιχειρημα σοβαρο να λεμε τι θα κανουμε με τα μεταχειρα και πως θα βρω "σωστο" μεταχειρο. Υπαρχουν σοβαροτεροι λογοι για να μπει το μυνημα αυτο. τα μεταχειρα και τι θα πει ο υποτιθεμενος αγοραστης τους δεν ειναι. Πέρα από αυτό, ο λόγος που το κάνει η Apple είναι για να προστατέψει τον εαυτό της σχετικά με το service και την εγγύηση. Απλά ένας υποψήφιος αγοραστής μεταχειρισμένου έχει ένα πλεονέκτημα να ξέρει εκ των προτέρων την αυθεντικότητα της συσκευής. Καταλαβαίνω το επιχείρημα "θέλω να κάνω ό,τι θέλω αυτό που αγοράζω" αλλά εδώ δεν στο απαγορεύει κανείς. Κάνε ό,τι θέλεις και πούλα το όσο θες.
kifinas Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 4 ώρες πριν, billdanos είπε Ούτε για το 2020 εχει! Τι μας ΚΡΥΒΟΥΝ??? Μύγα σε τσίμπησε; Πολλοί αναλυτές έχουν μιλήσει για χαμηλότερες πωλήσεις στο 2019. Που είναι το κακό; Προσωπικά καθόλου με ενδιαφέρει είτε επαληθευτεί είτε όχι. Το αρχικό ποστ αφορά τον φίλο που ανέφερε για 5-10% πωλήσεις στον παγκόσμιο πληθυσμό και την υψηλή τιμή ανά τεμάχιο που προσπάθησα να φέρω στην πραγματικότητα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα