Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, kifinas είπε

Δεν υπάρχουν στην αγορά για πώληση. OEM θα ήταν αν πήγαινε η Apple στην Samsung και έλεγε θέλω μια οθόνη OLED. Τι έχετε; Την Α και την Β. Πολύ ωραία θα πάρω την Α, βάλτε μου και ένα ταμπελάκι Apple. Όταν η Samsung πουλούσε ακριβώς το ίδιο μοντέλο με το Α σε κουτάκι με το logo Samsung, αυτό θα ήταν ΟΕΜ. Το ίδιο με μητρικές της Dell από την Foxconn και μπουζί Ford από την Bosch. Δυστυχώς, δεν υπάρχουν ανταλλακτικά OEM γιατί η Apple πάει και τους λέει θέλω να μου κατασκευάσει κάποιος αυτό το προϊόν που είναι δικό μου. Και του το κατασκευάζουν. Δεν μπορούν όμως να το αντιγράψουν επίσημα και να πουλήσουν ανταλλακτικά ΟΕΜ με το logo του κατασκευαστή. 

Ναι το ξέρω, για τον προηγούμενο πήγαινε γιατί όπως παρουσίασε το OEM  μου ακούστηκε σαν να εννοούσε ιμιτασιόν. 

• Απαντ. 145
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Είμαι κάτοχος iphone (iphone xr). Πάντα είχα iphone αλλά δεν θυμάμαι τον λόγο που πήγα σε αυτά, μάλλον επειδή είχα macbook και είχα καλή γνώμη για την apple. Δεν κάνω ιδιαίτερη χρήση στο κινητό μου. Φωτογραφίες (και δεν έχω και τρελές απαιτήσεις), email, μουσική (spotify) και κλήσεις. Αντε λίγο insta και fb. Δεν παίζω παιχνίδια, δεν χρησιμοποιώ γενικά καμία άλλη εφαρμογή. Αγόραζα μεν ένα ακριβό κινητό και καθάριζα για 4-5 χρόνια. Αλλά το να αγοράζω πια ένα κινητό και να λέω θα γίνεται πιο αργό ή θα τελειώνει πιο γρήγορα η μπαταρία λόγω των updates, ότι θα σπάσει κάτι και στην επισκευή θα είναι σαν να αγοράσω καινούριο κινητό με ξενερώνει. Προτιμώ ένα πιο φτηνό και να πω δεν γαμ**** θα πάρω άλλο παρά όλο αυτό. Οκ μπορεί τα android να τα θεωρώ λίγο καθυστερημένα (στο μυαλό μου το έχω ως ένα λογισμικό με άπειρες ειδοποιήσεις και μια ηλίθια κάπως γραφειοκρατία) αλλά μάλλον κερδίζουν. Μονο macbook δεν θα άλλαζα μου φαίνεται.

• Like 1
Δημοσ.

Αρα στην ουσία δεν είσαι ο Ιδιοκτήτης του.....ΜΉΛΟΥ! 

Αφού κρατάει γερά η Εταιρεία. 

Σκέψη. Απο 7-Δης δεν θα αγοράσει το 5-10%του πληθυσμού.5-10% χ1400 ευρώ =? 

Δημοσ.

200 εκ. συσκευές πουλούσε τις καλές μέρες. Πλέον θα έχει πέσει αρκετά το νούμερο. Και προφανώς το ποσό ανά συσκευή είναι πολύ πολύ μικρότερο. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δηλαδή ποιος είναι αυτός που θα πάει να σκάσει 1000 ευρώ και άμα σπάσει,θα μπει στο Ebay να παραγγείλει οθόνη από τη Κίνα;;Βλέποντας how to στο youtube μαζί με το κολλητό του...Εδω ερχεται και κολλάει παλι το έξης:"Δεν ειναι για εσενα και για μένα αυτα τα κινητά,μισθωτέ Έλληνα τον 700 Ευρώ"..Μη τρελαθούμε απολύτως λογικο και εξυπνο μου φαίνεται,σαν κίνηση!!

Επεξ/σία από john114
  • Thanks 1
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, kifinas είπε

200 εκ. συσκευές πουλούσε τις καλές μέρες. Πλέον θα έχει πέσει αρκετά το νούμερο. Και προφανώς το ποσό ανά συσκευή είναι πολύ πολύ μικρότερο. 

Ο Γουγλης διαφωνεί μαζι σου

Στιγμιότυπο 2019-09-29, 19.22.24.png

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, mjaros είπε

Φυσικα και δεν αξίζει να πας το 4s για οθόνη και να δώσεις 100€ αλλά είναι λίγο καφρίλα να πας το Xs για οθόνη 30€ και μετά να πας να το πουλήσεις 600€. 

Και εσυ γιατι πρεπει να το αγορασεις απο αυτον? Οσο καφριλα ειναι αυτουνου αλλο τοσο ειναι και των πιθανων 2ροχερατων αγοραστων. Τουλαχιστον του πρωτου ειναι δικαιωνμα του να το φτιαξει οπου και οπως γουσταρει και να το πουλησει οσο και οποτε γουσταρει μιας και του ανοικει. Εσυ απο την αλλη σαν αγοραστης μεταχειρισμενου αν σου αρεσει αυτο που βλεπεις το περνεις αν οχι προσπερνας.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, mjaros είπε

Και γιατί αντί να πάρεις το XR δεν πήρες το 7 και φέτος να το έδινες και να έπαιρνες το 8;

και θα είχες καινούργιο κινητό κάθε χρόνο και δεν θα φοβόσουν μην σου σπάσει/κλέψουν

Γιατί είχα το 6 και ήθελα να φαίνεται διαφορετικό. Και τελευταία στιγμή το αποφάσισα, είχα σκοπό να πάρω huawei ή το galaxy s9

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
15 hours ago, kifinas said:

Ναι, διαφωνεί παρά πολύ. Αναφέρει 200 εκ. όπως ακριβώς είπα. Το 2019 έπεσε αλλά εκεί δεν έχει στοιχεία. 

Ούτε για το 2020 εχει! Τι μας ΚΡΥΒΟΥΝ??? 

• Like 2
  • Sad 1
Δημοσ.

Πιο γελοίος πεθαίνεις. Δεν την δανείστηκαν την συσκευή οι άνθρωποι, την πλήρωσαν και μάλιστα αδρά. Και φυσικά θα κάνουν ότι θέλουν με τη συσκευή τους. Αυτό και μόνο λέει πολλά για την εταιρεία αλλά και για όσους συνεχίζουν την προτίμησή τους σε αυτή.

• Confused 1
Δημοσ.

Οκ να συμπληρώσω εδώ ότι δεν αγοράζουν διαμέρισμα. Κινητό το οποίο θα χρησιμοποιούν για να πάρουν τηλέφωνο, στείλουν μηνυμα, για αναπαραγωγή μίντια και βαριά κάποιο παιχνίδι. Μιλάμε για κάτι που το κάνουν όλα τα κινητά εκεί έξω σε ένα κλάσμα αυτής της τιμής. Το πρόβλημα είναι κυρίως ψυχολογικό.....

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, mjaros είπε

Εγώ όταν αγοράζω μεταχειρισμένο θέλω να ξέρω τι αγοράζω. Έτσι τουλάχιστον θα ξέρω αν το έχει επισκευάσει μόνος του ή σε επίσημο σέρβις.

Το τι θελεις εσυ δεν θα πρεπει να νοιζει το ιδιοκτητη. Εκτος και αν θες αυριο κουμαντο στα πραγματα σου να κανουν οι επομενοι ιδιοκτητες και ου το κεθαξης. 

Δεν ειναι θεμα μυνηματος εδω αλλα παντελως λαθος νοοτροπιας.

• Super Moderators
Δημοσ.
9 minutes ago, infamousjohn said:

Πιο γελοίος πεθαίνεις. Δεν την δανείστηκαν την συσκευή οι άνθρωποι, την πλήρωσαν και μάλιστα αδρά. Και φυσικά θα κάνουν ότι θέλουν με τη συσκευή τους. Αυτό και μόνο λέει πολλά για την εταιρεία αλλά και για όσους συνεχίζουν την προτίμησή τους σε αυτή.

Ο,τι θέλουν μπορούν να κάνουν, ακόμη και να βάλουν οθόνες ...χιουντάι!

Απλά μετά δεν έχουν κανένα δικαίωμα να ζητήσουν υποστήριξη από την Apple ή να παραπονεθούν σε αυτή σε περίπτωση που η συσκευή δεν λειτουργεί σωστά. 

• Like 3
  • Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, infamousjohn είπε

Οκ να συμπληρώσω εδώ ότι δεν αγοράζουν διαμέρισμα. Κινητό το οποίο θα χρησιμοποιούν για να πάρουν τηλέφωνο, στείλουν μηνυμα, για αναπαραγωγή μίντια και βαριά κάποιο παιχνίδι. Μιλάμε για κάτι που το κάνουν όλα τα κινητά εκεί έξω σε ένα κλάσμα αυτής της τιμής. Το πρόβλημα είναι κυρίως ψυχολογικό.....

Και ολα τα αυτοκινητα μπορουν να με πανε στον ξαδερφο μου τον Γιαννη ,ειναι ολα τα αυτοκινητα ιδια ?Κοστιζουν το ιδιο ?

Επεξ/σία από Fotis13
  • Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...