lawlezz Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 θα πέσει πολύ γέλιο με τα κινητά της κουτας
link_z Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Κατέστη αδύνατο να πιστοποιήσουμε ότι αυτός ο χρήστης είναι αυθεντικός Apple. Αλλάξτε τον με έναν άλλο. Αυθεντικούς χρήστες βρίσκετε στα Apple store στη γωνία δίπλα στην καφετιέρα.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Μου αρέσει που κάνετε και επανάσταση για τα αυτονόητα. Με την κίνηση αυτή της Apple δεν θα έχει πρόβλημα ο χρήστης αλλά τα λαμόγια που κοροϊδεύουν τον κόσμο πως διαθέτουν πιστοποιημένα κέντρα επισκευών, σε χρεώνουν για original αλλαγή οθόνης, αλλά τελικά σου βάζουν μια κινεζικη του κιλού... Δεν αναφέρομαι στα επίσημα επισκευαστικά κέντρα που προφανως χρησιμοποιούν γνήσια ανταλλακτικά, αλλά στα εκατοντάδες αλλά που έχουν εμφανιστεί παντού τύπου ibarbamitsos κλπ. Ενδεικτικό σενάριο: σπάω την οθόνη στο iPhone και πάω σε ένα από αυτά τα χύμα επισκευαστικά κέντρα. Μου κάνουν καλύτερη τιμή και χαίρομαι που δεν θα δώσω στην κακιά Apple τα διπλάσια χρήματα. Γυρίζω σπίτι χαρούμενος και διαπιστώνω πως η οθόνη δεν είναι όπως η original ή πως η συσκευή δεν λειτουργεί καλά κλπ κλπ κλπ. Μετά ανοίγω τοπικ στο insomnia και κράζω την Apple που πουλάει προβληματικές συσκευές και κλείνω με το “μείνετε μακριά, εγώ γύρισα σε Android και βρήκα την ηρεμία μου”... 13 1
Ryzenlake Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, billdanos είπε Μου αρέσει που κάνετε και επανάσταση για τα αυτονόητα. Με την κίνηση αυτή της Apple δεν θα έχει πρόβλημα ο χρήστης αλλά τα λαμόγια που κοροϊδεύουν τον κόσμο πως διαθέτουν πιστοποιημένα κέντρα επισκευών, σε χρεώνουν για original αλλαγή οθόνης, αλλά τελικά σου βάζουν μια κινεζικη του κιλού... Δεν αναφέρομαι στα επίσημα επισκευαστικά κέντρα που προφανως χρησιμοποιούν γνήσια ανταλλακτικά, αλλά στα εκατοντάδες αλλά που έχουν εμφανιστεί παντού τύπου ibarbamitsos κλπ. Ενδεικτικό σενάριο: σπάω την οθόνη στο iPhone και πάω σε ένα από αυτά τα χύμα επισκευαστικά κέντρα. Μου κάνουν καλύτερη τιμή και χαίρομαι που δεν θα δώσω στην κακιά Apple τα διπλάσια χρήματα. Γυρίζω σπίτι χαρούμενος και διαπιστώνω πως η οθόνη δεν είναι όπως η original ή πως η συσκευή δεν λειτουργεί καλά κλπ κλπ κλπ. Μετά ανοίγω τοπικ στο insomnia και κράζω την Apple που πουλάει προβληματικές συσκευές και κλείνω με το “μείνετε μακριά, εγώ γύρισα σε Android και βρήκα την ηρεμία μου”... Γενικά συμφωνώ, άλλα κάπου διάβασα ένα άρθρο πως η ίδια η Apple δεν πουλάει γνήσια ανταλλακτικά στα τύπου barbamitsos που λες. Θυμάσαι την ιστορία στην Αμερική με τον Rossman ετσι? 1
oceanborngr Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Θα πέσει πολυ γελιο οταν με προφαση ενα μη γνησιο εξαρτημα οπως η οθόνη, το κινητο δε θα παιρνει αναβαθμισεις ή θα χανει εντελώς την εγγυηση σε αλλα πχ τη μπαταρια. Μπαινει η apple συνεταιρος στο τηλεφωνο σας και εσεις τα βαζετε με τα service της πλακας που ουτως η αλλως μονο ασχετος θα περιμενε original ανταλλακτικο. 1
manwlis77 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Μια χαρά κίνηση την βλέπω αυτή Έπρεπε να είναι σε όλες τις εταιρείες Να ξέρει ο επόμενος αγοραστής του κινητού τι έχει αγοράσει 1
newton91 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, oceanborngr είπε Θα πέσει πολυ γελιο οταν με προφαση ενα μη γνησιο εξαρτημα οπως η οθόνη, το κινητο δε θα παιρνει αναβαθμισεις ή θα χανει εντελώς την εγγυηση σε αλλα πχ τη μπαταρια. Μπαινει η apple συνεταιρος στο τηλεφωνο σας και εσεις τα βαζετε με τα service της πλακας που ουτως η αλλως μονο ασχετος θα περιμενε original ανταλλακτικο. Αυτό βασικά. Το βλέπω να αχρηστεύεται η συσκευή μέσω κανα notification αν δεν έχεις βάλει εξάρτημα από πιστοποιημένο κατάστημα. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Αμα απλα βγαζει μια ειδοποιηση δεν ειναι κατι φοβερα αρνητικο, ενω διατηρεί ολα τα θετικα που εχει μια τετοια κινηση. Απο εμενα +1, πολυ καλυτερη κινηση απ τις μαλαγανιες που εκανε παλαιοτερα που επιτηδες δεν λειτουργουσε η συσκευη σωστα
fotisdra Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Μπραβο στην Apple φοβερή ιδέα με πολύ καλή υλοποίηση . Δεν θα έδινα ποτέ τα χρήματα για καινούργιο iphone όμως μπορεί να τα έδινα για ένα μτχ κάποια στιγμή να δω το ios σαν λειτουργικό τι λέει. Τώρα τουλάχιστον θα είσαι σίγουρος για την ποιότητα της μτχ συσκευής που αγοράζεις μακάρι να το έκαναν όλοι 1
alexakos89 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Το ότι κράζετε την apple που κανεις κινησεις προστασιας του καταναλωτη κατα των επιτηδιων συνεργειαδων με ξενεπερναει. Και εκτός αυτού άφηνει ελεύθερο το να είναι κάποιο authorised service provider πια και μπορει και ο μπαρμπαμητσος να γινει. Όποτε δίνει το δικαίωμα σε καλύτερες τιμές με αυθεντικά προϊόντα apple σε αυτον που θα ειναι πιστοποιημενος . Μπράβο apple για ακομα μια φορα. Καθε βδομαδα και καλυτερα. BTW αν εχει καποιος παραγγελια σε καποιο μεγαλο κατστημα κανενα pro space και δεν το θελει ας ριξει ενα πμ γιατι δεν προλαβα Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου 2019 από alexakos89
d4mage Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 7 ώρες πριν, billdanos είπε Μου αρέσει που κάνετε και επανάσταση για τα αυτονόητα. Με την κίνηση αυτή της Apple δεν θα έχει πρόβλημα ο χρήστης αλλά τα λαμόγια που κοροϊδεύουν τον κόσμο πως διαθέτουν πιστοποιημένα κέντρα επισκευών, σε χρεώνουν για original αλλαγή οθόνης, αλλά τελικά σου βάζουν μια κινεζικη του κιλού... Ενώ όσοι βάζουν οθόνες του ebay με μερικά ευρώ και τα πουλάνε στο insomnia το αναφέρουν με τεράστια γράμματα στους τίτλους των αγγελιών. Αυτό το περί "κούτας, τρίτο τηλέφωνο σε χρήση, ούτε hairline" Και μια που αναφέρεσαι σε σέρβις πιστοποιημένων με λαμόγια που κοροϊδεύουν εκεί έξω... για πες μας ποιο κατάστημα σου είπε πως βάζει γνήσια ανταλλακτικά και σου πουλάει κινέζικα; Εγώ με όσα καταστήματα έχω επικοινωνήσει για αλλαγή οθόνης σε SE, XIAOMI,SAMSUNG ( μπορώ να σας αναφέρω ένα ένα) εκτός των εξουσιοδοτημένων από την πρώτη στιγμή όταν ρώτησα για τα ανταλλακτικά μου είπαν πως είναι OEM καλής ποιότητας όπου από εκεί και πέρα ήταν στο δικό μου χέρι εάν θα το επιλέξω απέναντι στο istorm που μου ζητούσε 275,00€ για το SE και 260,00€ Microtech για S9. Με απόδειξη και εγγύηση. Εάν αναφέρεσαι σε περιπτώσεις ο φίλος του Μπάμπη ή ο Μάκης της γειτονιάς και τα πιστεύεις τότε δεν σου φταίει κανείς. Οπότε αφήστε τις εξυπνάδες επειδή όταν υπάρχει βιτρίνα, κάπου υπάρχει και έλεγχος, αν δεν ξέρετε σε ποιους απευθύνεστε δεν σας φταίει κανείς, αυτό όμως περί γνήσιων και μετά κινεζαρία δεν το έχω πετύχει πουθενά. Μάλιστα όλα τα καταστήματα που googlαρα το είχαν και στην περιγραφή ΟΕΜ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ. Εσύ που αναφέρεσαι, διότι μιλάς για κέντρα επισκευών και όχι απλά για ανθρώπους που αναλαμβάνουν σπίτια τους μικρές επισκευές. Καλό θα ήταν να μας αναφέρεις τους επιτήδειους ώστε να προσέχουμε κι εμείς που δεν τους ξέρουμε. 1 ώρα πριν, alexakos89 είπε Το ότι κράζετε την apple που κανεις κινησεις προστασιας του καταναλωτη κατα των επιτηδιων συνεργειαδων με ξενεπερναει. Όταν εσύ θα πας στο irepair για οθόνη των 70,00€ και όχι στο istorm των 270,00€ και θα μπεις στο insomnia και θα γράψεις "χωρίς ψεγάδι, μαμά όλα" θα φταίει το irepair ή εσύ που είσαι μουλωχτός; Και σου ανέφερα ένα τυχαίο κατάστημα με OEM ανταλλακτικά. Έστω όμως κι έτσι, με OEM ανταλλακτικό, και απόδειξη + εγγύηση... θα το έλεγες στην αγγελία σου; Όχι, οπότε προτιμήστε από γνωστό σας παρά από εδώ μέσα. 1
kifinas Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Δεν υπάρχουν ανταλλακτικά OEM για τα προϊόντα της Apple στην αγορά. Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου 2019 από kifinas
vastegial_74 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 50 λεπτά πριν, kifinas είπε Δεν υπάρχουν ανταλλακτικά OEM για τα προϊόντα της Apple στην αγορά. Μα το OEM είναι ορίτζιναλ απλά δεν προορίζεται για πώληση στο κοινό αλλά στις εταιρίες που φτιάχνουν συστήματα.
kifinas Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Δεν υπάρχουν στην αγορά για πώληση. OEM θα ήταν αν πήγαινε η Apple στην Samsung και έλεγε θέλω μια οθόνη OLED. Τι έχετε; Την Α και την Β. Πολύ ωραία θα πάρω την Α, βάλτε μου και ένα ταμπελάκι Apple. Όταν η Samsung πουλούσε ακριβώς το ίδιο μοντέλο με το Α σε κουτάκι με το logo Samsung, αυτό θα ήταν ΟΕΜ. Το ίδιο με μητρικές της Dell από την Foxconn και μπουζί Ford από την Bosch. Δυστυχώς, δεν υπάρχουν ανταλλακτικά OEM γιατί η Apple πάει και τους λέει θέλω να μου κατασκευάσει κάποιος αυτό το προϊόν που είναι δικό μου. Και του το κατασκευάζουν. Δεν μπορούν όμως να το αντιγράψουν επίσημα και να πουλήσουν ανταλλακτικά ΟΕΜ με το logo του κατασκευαστή. Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου 2019 από kifinas
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα