Dantε Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπερα Εχουμε απο το 2008 για οικογενειακο ενα C4 sedan 1.6 109PS. Μεγαλο αυτοκινητο με πολλους χωρους,που βολευε οταν το πηραμε,καθως εμπαινε ολη η οικογενεια μεσα και ταξιδευε. Πλεον εχουν μειωθει τα ταξιδια,ενω η χρηση γινεται απο τους γονεις μου και το σκυλο,οποτε τους εψησα να το δωσουν τωρα που ακομα πιανει κανα ψιλο και να παρουν κατι πιο βολικο. Οι λογοι που τους λεω να το δωσουν ειναι γιατι: -Καιει.Προσωπικα κατω απο 8αρι δεν το εχω καταφερει.Ο πατερας μου μονο σε εθνικη το καταφερνε . -Ειναι μαουνα.Παρα πολυ μεγαλο και για τη πολη σχεδον ακαταλληλο. -Αρχιζει και βγαζει χαζοζημιες.Στα ηλεκτρολογικα κυριως. Υπολογιζω οτι κανα 5χιλιαρο το πιανει οποτε με μπατζετ μεχρι τα 7 περιπου τι επιλογες υπαρχουν? Ψαχνω για sedan παλι η εστω κοφτο αλλα με χωρους.Σε κυβικα θα προτιμουσα 1.4 για να μειωθουν τα τελη και η καταναλωση αλλα να μη σερνεται κιολας.Κατι εκει στους 100 ιππους καλα ειναι.Καλυτερα απο το C4 θα πηγαινει καθως ηταν και 1350 κιλα περιπου.Θα ηθελα βενζινη καθως το πετρελαιο δε το βλεπω για πολλα πολλα ακομα. Τι επιλογες υπαρχουν? Ευχαριστω! Επεξ/σία 28 Σεπτεμβρίου 2019 από Dantε
primeragt Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, Dantε είπε Καλησπερα Εχουμε απο το 2008 για οικογενειακο ενα C4 sedan 1.6 109PS. Μεγαλο αυτοκινητο με πολλους χωρους,που βολευε οταν το πηραμε,καθως εμπαινε ολη η οικογενεια μεσα και ταξιδευε. Πλεον εχουν μειωθει τα ταξιδια,ενω η χρηση γινεται απο τους γονεις μου και το σκυλο,οποτε τους εψησα να το δωσουν τωρα που ακομα πιανει κανα ψιλο και να παρουν κατι πιο βολικο. Οι λογοι που τους λεω να το δωσουν ειναι γιατι: -Καιει.Προσωπικα κατω απο 8αρι δεν το εχω καταφερει.Ο πατερας μου μονο σε εθνικη το καταφερνε . -Ειναι μαουνα.Παρα πολυ μεγαλο και για τη πολη σχεδον ακαταλληλο. -Αρχιζει και βγαζει χαζοζημιες.Στα ηλεκτρολογικα κυριως. Υπολογιζω οτι κανα 5χιλιαρο το πιανει οποτε με μπατζετ μεχρι τα 7 περιπου τι επιλογες υπαρχουν? Ψαχνω για sedan παλι η εστω κοφτο αλλα με χωρους.Σε κυβικα θα προτιμουσα 1.4 για να μειωθουν τα τελη και η καταναλωση αλλα να μη σερνεται κιολας.Κατι εκει στους 100 ιππους καλα ειναι.Καλυτερα απο το C4 θα πηγαινει καθως ηταν και 1350 κιλα περιπου.Θα ηθελα βενζινη καθως το πετρελαιο δε το βλεπω για πολλα πολλα ακομα. Τι επιλογες υπαρχουν? Ευχαριστω! Τι χιλιομετρα γινονται το χρονο και τι κινησεις καθημερινα?
Dantε Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 17 λεπτά πριν, primeragt είπε Τι χιλιομετρα γινονται το χρονο και τι κινησεις καθημερινα? Τα χλμ εντος ειναι πολυ λιγα. Απο καθολου τη βδομαδα εως καμια 100αρια.Αναλογα τι αναγκες θα προκυψουν.Στανταρ δρομολογιο δεν υπαρχει δηλαδη. Το χρονο θα γινουν καπου 2000χλμ σε ταξιδια.Και οτι μετακινησεις γινουν επαρχια. Το C4 απο το 2008 δηλαδη εχει 95000χλμ εκ των οποιον τα περισσοτερα ειναι ταξιδια και εκτος. Ουσιαστικα ψαχνω κατι με λιγοτερα τελη,καταναλωση να εχει καποιους χωρους και να ειναι πιο βολικο εαν χρειαστει σε μετακινηση εντος.Και πιο αξιοπιστο απο το C4
primeragt Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, Dantε είπε Τα χλμ εντος ειναι πολυ λιγα. Απο καθολου τη βδομαδα εως καμια 100αρια.Αναλογα τι αναγκες θα προκυψουν.Στανταρ δρομολογιο δεν υπαρχει δηλαδη. Το χρονο θα γινουν καπου 2000χλμ σε ταξιδια.Και οτι μετακινησεις γινουν επαρχια. Το C4 απο το 2008 δηλαδη εχει 95000χλμ εκ των οποιον τα περισσοτερα ειναι ταξιδια και εκτος. Ουσιαστικα ψαχνω κατι με λιγοτερα τελη,καταναλωση να εχει καποιους χωρους και να ειναι πιο βολικο εαν χρειαστει σε μετακινηση εντος.Και πιο αξιοπιστο απο το C4 Με τη χρηση που αναφερεις ή θα πηγαινα σε κατι μικροτερης κατηγοριας καθαρα και μονο λογο ογκου και παγιων ή απλα θα εμενα εκει που ειμαι. Η καταναλωση παιζει ελαχιστα ρολο στη χρηση που αναφερεις ειδικα μιας και γινετε σποραδικα. Τωρα περι αξιοπιστιας δεν ξερω τι προβληματα εχεις αντιμετωπισει αλλα ολα τα μεταχειρισμενα 10ετιας ολο και τιποτα σημαζεματακια θα χρειαζονται.
Dantε Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 Ε κατι μικροτερης κατηγοριας κοιταζω. Πχ ειδα focus και astra του 09.
zio10 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Για μένα δεν έχει νόημα να πας σε κάτι λίγο μικρότερο, 10ετίας και ακριβότερο. Καλύτερα να πάρουν όσο πιο καινούργιο και πιο μικρό γίνεται αφού μάλλον δεν χρειάζονται τους χώρους πλέον. Επεξ/σία 28 Σεπτεμβρίου 2019 από zio10 1
primeragt Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, Dantε είπε Ε κατι μικροτερης κατηγοριας κοιταζω. Πχ ειδα focus και astra του 09. Δεν θα τα ελεγα και μικροτερα αυτα απο το c4, ελαχιστες οι διαφορες σε ογκους. Το δεν astra σε 1.4 σε ταξιδι ειναι απλα καταπιολα (μετρημενο σε ταξιδι εναντι civic 1.8 2009 που εκαψε ακριβως τα ιδια).
Dantε Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 Ενταξει ειναι σχεδον μισο μετρο πιο κοντα,κατι ειναι και αυτο.Ειναι το σενταν που ειναι σχεδον 4,8μ. Αλλα απο οτι βλεπω ισως και να μην αξιζει το κοπο τελικα.
jgeorgiou Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 Να δώσεις το δικό σου μεταχειρισμένο που ξέρεις τα προβλήματα/ελαττώματα και να αγοράσεις μεταχειρισμένο (το πρόβλημα κάποιου άλλου) δεν μου φαίνεται καλή ιδέα Ψηφίζω να το πουλήσετε και να πάρετε ένα μικρό-καινούριο με 11-12Κ 1
kiko33gr Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 22 ώρες πριν, Dantε είπε Καλησπερα Εχουμε απο το 2008 για οικογενειακο ενα C4 sedan 1.6 109PS. Μεγαλο αυτοκινητο με πολλους χωρους,που βολευε οταν το πηραμε,καθως εμπαινε ολη η οικογενεια μεσα και ταξιδευε. Πλεον εχουν μειωθει τα ταξιδια,ενω η χρηση γινεται απο τους γονεις μου και το σκυλο,οποτε τους εψησα να το δωσουν τωρα που ακομα πιανει κανα ψιλο και να παρουν κατι πιο βολικο. Οι λογοι που τους λεω να το δωσουν ειναι γιατι: -Καιει.Προσωπικα κατω απο 8αρι δεν το εχω καταφερει.Ο πατερας μου μονο σε εθνικη το καταφερνε . -Ειναι μαουνα.Παρα πολυ μεγαλο και για τη πολη σχεδον ακαταλληλο. -Αρχιζει και βγαζει χαζοζημιες.Στα ηλεκτρολογικα κυριως. Υπολογιζω οτι κανα 5χιλιαρο το πιανει οποτε με μπατζετ μεχρι τα 7 περιπου τι επιλογες υπαρχουν? Ψαχνω για sedan παλι η εστω κοφτο αλλα με χωρους.Σε κυβικα θα προτιμουσα 1.4 για να μειωθουν τα τελη και η καταναλωση αλλα να μη σερνεται κιολας.Κατι εκει στους 100 ιππους καλα ειναι.Καλυτερα απο το C4 θα πηγαινει καθως ηταν και 1350 κιλα περιπου.Θα ηθελα βενζινη καθως το πετρελαιο δε το βλεπω για πολλα πολλα ακομα. Τι επιλογες υπαρχουν? Ευχαριστω! Εγώ πρώτα να σου δώσω συγχαρητήρια που έχεις μάθει στο σκύλο σου να χρησιμοποιεί το αυτοκίνητο! Πέρα από την πλάκα, νομίζω σε βρίσκω λίγο αισιόδοξο με το να πιάσει 5 000, γύρο στα 4 αν είναι όντως συντηρημένο καλά μπορεί. Και εκεί οι επιλογές για να πάρεις άλλο μεταχειρισμένο μειώνονται, αν δε θέλεις να βάλεις πολλά λεφτά επιπλέον. Θα συμφωνήσω με τους άλλου στο είτε να κοιτάξετε για ένα μικρότερο καινούριο (που θα μείνει στην οικογένεια για πολύ καιρό), είτε κρατάς αυτό.
Dantε Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Για καινουργιο δε θα γινει κινηση,ποσο μαλλον και για μικρο,γιατι καποιους χωρους τους θελουν. Πηρε προσφατα δηλαδη πικαντο ο αδελφος μου και κατι σε αυτη τη κατηγορια πχ,δε θα τους ηταν αρκετοι οι χωροι. Απο οτι φαινεται μαλλον θα μεινει,αφου τουλαχιστον ξερουμε και το ιστορικο του, καθως και σε ενα μεταχειρισμενο παιζει και αυτο.Ελεγα μηπως υπηρχε καποια προταση σε μικροτερες διαστασεις με καλους χωρους,στα 1.4 και με καλυτερη καταναλωση αλλα απο οτι φαινεται οχι κατι που να αξιζει το κοπο για τη μεταβαση.
zio10 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Κάτι σε μέγεθος fiesta, rio, i20 δεν τους κάνει;
Dantε Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Θα τα κοιταξω και αυτα σε χωρους-διαστασεις και τιμες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα