Hobby T. Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 Καλησπέρα στο φόρουμ. Έχω την συσκευή του τίτλου να κάθεται μιας και πλέον η Vodafone που έχει δώσει την νέα συσκευή για την τηλεόραση και σκεφτόμουν εάν υπάρχει η δυνατότητα να μετατρέψω την παλιά συσκευή σε ένα linux server ώστε να τρέχω κάποια βασικά προγράμματα όπως server ραδιοφώνου. Η συσκευή έχει πάνω windows ce core 5.0 οπότε φαντάζομαι οτι μπορεί να γίνει αλλαγή στο λογισμικό συν οτι υπάρχει θύρα για eSATA που μου δίνει έξτρα δυνατότητα για αποθηκευτικό χώρο. Φυσικά είναι μία ιδέα και δεν ξέρω απο που να αρχίσω μιας και στο ίντερνετ δεν βρίσκω τίποτα! 1
Pokemon640 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Τυχαία βρήκα το πόστ σου γιατί έψαχνα το ίδιο.. δυστυχώς ούτε εγώ κατάφερα να βρω κάτι για να πειράξω το firmware. Τεχνικά γίνεται αν κάνεις dump το εργοστασιακό firmware με τα 4 jtag connectors που έχει μέσα αλλά θέλει ψάξιμο και αρκετό πείραγμα. Αν έβρισκα άκρη καλά θα ήταν γιατί με το scart που έχει θα με βόλευε να συνδέσω την CRT tv μου και να δω καμιά σειρά. Ίσως πάρω άλλο tv box / dreambox με scart η βάλω modulator από το PC μέχρι την παλιά TV.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα