Προς το περιεχόμενο

To Redmi 8A της Xiaomi έχει μπαταρία 5000mAh, κάμερα 12MP, οθόνη 6,22" και τιμή περίπου $100

polemikos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 ώρες πριν, stiflerakos είπε

Δεν ειναι κανεις πιο χαζος η πιο εξυπνος επειδη επελεξε ενα φθηνο η ενα ακριβο κινητο...

Χαζος μπορει να θεωρηθει καποιος για μενα οταν προσπαθει να πεισει τον εαυτο του οτι ο κινεζος που πηρε με 100 ευρω ειναι flagship killer...

Για μενα χαζος ειναι αυτος που αγοραζει το τελευταιο flagship για απλο browsing και κλησεις/μηνυματα και νομιζει οτι με το να το εμφανισει στην παρεα του ειναι καποιος.. σημαντικος. 

Επισης χαζος ειναι αυτος που πληρωνει καπελο 60 και 70% για specs που αλλοι τα δινουν στη μιση τιμη και το μονο που κάνει ειναι να φουσκωνει τα μπονους των στελεχων και τα μερισματα των μετοχων. 

• Like 4
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 77
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

3 ώρες πριν, stiflerakos είπε

Παιδια ολα εχουν να κανουν με τις αναγκες αλλα και τις δυνατοτητες που εχει ο καθενας.

Εγω ας πουμε αυτο δεν θα το αγοραζα ουτε για παιχνιδι στον σκυλο μου..

Απο την αλλη θα το επαιρνα ευκολα πχ στην μανα μου μιας και οι απαιτησεις της δεν χρειαζονται τιποτα περισοτερο.

Καλο ειναι να υπαρχουν και αυτα τα μοντελα αλλα προς θεου μην το κανετε θεμα και το συγκρινετε με τις ναυαρχιδες των 1000+ ευρω.

Ακριβά γούστα έχει ο σκύλος σου 

• Like 1

Πάντως με το 7Α που πήραμε στη μάνα μου ετών 63 μια χαρά βιντεοκλησεις κάνουμε, δεν κολλάει πουθενά και την selfie καμερούλα που βλέπω εγώ, μια χαρά εικόνα φέρνει. Και ο πατέρας ετών 68 πιο γκατζετακιας mi a2. Και η αδελφή που δεν ήθελε να σκάσει το νεφρό της αλλά να έχει καλή κάμερα περσινό mi 8. Όλοι αυτοί δώσανε κάτω από 330 (τόσο είχε το mi8) και μια χαρά είναι. Η xiaomi καλύπτει μεγάλο φάσμα αναγκών και τιμών και μπράβο της. 

• Like 8
  • Thanks 4

2 ώρες πριν, cp5120 είπε

Πρόσεξε μόνο γιατί όταν θα είσαι 61+ κάποιο παιδί σου να μην σου πάρει το δικό σου iPhone xx ή Note xx και σου μοστράρει κανένα Redmi γιατί θα πιστεύει ότι σε αυτή την ηλικία το μόνο που θα χρειάζεσαι είναι κανένα χαμομήλι... 😏

Και αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων και οθόνη FHD και MiUI. Πραγματικά, τι άλλο χρειαζόμαστε;

Όχι ότι αλλάζει κάτι αλλά hd +έχει οθόνη 

4 ώρες πριν, stiflerakos είπε

Καταρχας μην πληγωνεσαι...Μην εξαπτεσαι χωρις λογο λαικατζα μου. Επισης η σωστη λεξη ειναι " αφαιρεσε " και οχι αφαιρεσαι...

Στο θεμα μας , Δεν καταλαβαινω που διαφωνουμε. Αυτο ακριβως λεω κι εγω. Ολα εχουν να κανουν με τις αναγκες του καθενα αλλα και την οικονομικη δυνατοτητα.

Δεν ειναι κανεις πιο χαζος η πιο εξυπνος επειδη επελεξε ενα φθηνο η ενα ακριβο κινητο...

Χαζος μπορει να θεωρηθει καποιος για μενα οταν προσπαθει να πεισει τον εαυτο του οτι ο κινεζος που πηρε με 100 ευρω ειναι flagship killer...

Τερμα εριστικός και ειρωνικός και όλα τα σχετικά.Δεν θέλει πολυ ,κάνει μπαμ.Δεν θα μπω στον κοπο καν να σου απαντησω με τετοια σταση και ποσο μαλλον οταν ποσταρεις : δεν θα εδινα το κινητο ουτε στο σκυλο μου.Μιλαμε.

2 ώρες πριν, chris_g92 είπε

I phones των 1000ευρω έχουν από τον CEO μια μεγάλης εταιρείας, μέχρι τις χαζοτηλεπερσονες της τηλεόρασης. Και ο Πάνος από την Νέα Σμύρνη και η Σούλα από τα Χανιά . Εκμεταλλευονται όλοι αυτοί στο έπακρο τις συσκευές τους ας πούμε. Ειδικά την επεξεργαρικη τους δύναμη.

Έγραψα ξεκάθαρα ,πιο σαφής δεν γίνεται να είμαι,οτι αυτα τα κινητα απευθυνονται σε ανθρώπους που ξέρουν και μπορουν να χρησιμοποιούν όλες τις high tech λειτουργίες τους.Το αν ο χ ψ οπως αναφέρεις αγοράζει το σουπερ κινητό χωρίς να το έχει πραγματική ανάγκη ,αποδεικνύει για μια πολλοστή φορά ότι αρκετός κόσμος έως και πολύς είναι θύμα του μάρκετινγκ και γενικότερα.

Βρε συμφορουμιτες, μερικοί, πάρτε το λίγο πιο χαλαρά το θέμα...

Όταν κάποιοι μας ψηνομαστε να δώσουμε για αυτό 100€, δεν περιμένουμε ούτε απαιτούμε ούτε θα ισχυριστούμε ότι είναι καλύτερο απ' το τελευταίο iphone  κ samsung galaxy note (αν κ για εμένα, για τις δικές μου ανάγκες και γούστα ,είναι καλύτερο και απ' τα 2 καθώς αυτά απαξιώνουν το ραδιόφωνο...)

Όταν κάποιος οδηγεί 1000αράκι αμάξι, δε θα ισχυριστεί ότι έχει ferrari κτλ κτλ άπειρα παραδείγματα. 

Απλές συσκευές είναι για να μας διευκολύνουν την καθημερινότητα. 

Εγώ σε λίγους μήνες ψηνομουν να διαλέξω μεταξύ xiaomi redmi note 7 ή mi max 3, αλλά μάλλον θα διαλέξω το συγκεκριμένο. Χάνει λίγο από μέγεθος οθόνης αλλά κερδίζει σε μπαταρία...

Τέλος πάντων , ο καθένας με τα γούστα και τις σκέψεις κ απόψεις του...

• Like 7
  • Thanks 1

5 ώρες πριν, Black Demis είπε

η απλος να θελουν τελεια camera τελεια οθονη κλπ

όπως είπε το παιδί δεν είναι όλες η ανάγκες ιδιες μερικοί απλά δεν συμβιβάζονται με κάτι λιγότερο (δλδ κατι να τους κόψουν από την συσκευή) δίνουν 1000 παίρνουν αυτό για το οποίο πλήρωσαν είναι ευτυχισμένοι και ικανοποιημένοι τι άλλο δλδ χρειάζεται απο μια αγορά?

εγω πχ τωρα που αλλάζω κινιτο επιλογές είναι λίγες βάση αυτών που ζητάω πχ είναι s10+ p30 pro ip 11 pro max και αν πάψει το ban το mate

δλδ μου λες στην ψύχρα ότι είμαι χαζός επειδή δεν κόβω αυτό που θέλω και παίρνω πχ ενα mi9? (btw δανικά είμαι τώρα με ενα redmi 20 pro)

Οκ αλλα γιατι αφου διαθετεις 1000 ευρω για αγορα κινητου και τελεια οθονη και καμερα κτλ. γιατι μπαίνεις στο κοπο να σχολειασεις αρνητικά αυτον πουν δεν διαθετει το χιλιάρικο και του αρεσει το κινητό του κατοσταρικου ; Ποιος εχει το προβλημα εδω ; Εγω που το βρισκω σούπερ να κανω τη δουλειά μου οι τυποι που έρχονται να μου τριψουν στη μουρη την ναυαρχίδα ; 

• Like 4
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια χαρά το βλέπω,τώρα,το πως 90 και 100$ μεταφράζεται στήν Ελλάδα σε 120+Ευρώ,παραμένει απο τα μεγάλα μυστήρια του κόσμου 🎭

Επεξ/σία από ELMastas
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, ELMastas είπε

Μια χαρά το βλέπω τώρα,το πως 90 και 100$ μεταφράζεται στήν Ελλάδα σε 120+Ευρώ παραμένει απο τα μεγάλα μυστήρια του κόσμου 🎭

Απ' τη στιγμή που οι φίλοι μας τα κινεζάκια έχουν βρει τρόπους παράκαμψης των τελωνείων κ δασμών κτλ, δε βλέπω το λόγο γτ να μην τους προτιμάει κάποιος κ να στηρίζει το ελληνικό, όντως μεγάλο αυτό μυστήριο "μετάφρασης" τιμών.  

Επεξ/σία από Locke_John
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, emmsok είπε

Οκ αλλα γιατι αφου διαθετεις 1000 ευρω για αγορα κινητου και τελεια οθονη και καμερα κτλ. γιατι μπαίνεις στο κοπο να σχολειασεις αρνητικά αυτον πουν δεν διαθετει το χιλιάρικο και του αρεσει το κινητό του κατοσταρικου ; Ποιος εχει το προβλημα εδω ; Εγω που το βρισκω σούπερ να κανω τη δουλειά μου οι τυποι που έρχονται να μου τριψουν στη μουρη την ναυαρχίδα ; 

Σωστός

1 ώρα πριν, ELMastas είπε

Μια χαρά το βλέπω τώρα,το πως 90 και 100$ μεταφράζεται στήν Ελλάδα σε 120+Ευρώ παραμένει απο τα μεγάλα μυστήρια του κόσμου 🎭

+24% ΦΠΑ.

Επεξ/σία από possiz
  • Like 2

8 ώρες πριν, Sierra Levin είπε

Αν το παραγγείλεις από Ινδία, υποθέτοντας ότι πας απευθείας για τα 3GB, και ο Ινδός σε χρεώνει 3 ντάλαρς μεταφορικά, που σπάνια χρεώνουν κάτι, έτσι για να είναι στρογγυλό κατοστάρι, το έχεις αγοράσει με περίπου 92€.

Πιο φτηνά βγαίνει να πας Ινδία να το πάρεις από εκεί. 

1 ώρα πριν, emmsok είπε

Υπάρχουν βέβαια και άτομα που έχουν το χιλιάρικο, αλλά προτιμούν και αυτοί να δώσουν κάτι μεταξύ 100 -250 max για τηλέφωνο. Γιατί απλά κάνει τη δουλειά του.

• Like 2
  • Thanks 1

2 ώρες πριν, emmsok είπε

δες τι ακριβός σχολίασα ουτε το κινιτο , ούτε τα άτομα που το θέλουν ούτε την εταιρεία .......... αλλά αυτούς που λένε ναα πάρε αυτό είναι καλύτερο από αυτό του 800 1000 και προσπαθούν να το επιβάλουν (στον κύκλο μου προσπαθούν με το ζορι να πάρω rn7)

Γκοριλα γκλας 5, αυτονομη  sd, fm radio χωρις ακουστικα, θυρα υπερθρων, fast charging και ακομα συζηταμε αν αξιζει? Δεν ξερω ανθρωπο που να εκφραζει παραπονα για xiaomi, σε αντιθεση με μενα που εχω τραγικα παραπονα απο Y5 2018 της Huawei που μου το εχουν δωσει για εταιρικο... Αυτα τα κινητα συναγωνιζεται οχι τα αηφον και τα νοουτ...

• Like 2
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...