Προς το περιεχόμενο

To Redmi 8A της Xiaomi έχει μπαταρία 5000mAh, κάμερα 12MP, οθόνη 6,22" και τιμή περίπου $100

polemikos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

15 ώρες πριν, geostratis είπε

Αν κάποιος κυκλοφορεί εδώ μέσα, ας μας εξηγήσει τελικά πώς "τις εκμεταλλεύεται στο έπακρο" ...

Ακόμη δεν εμφανίστηκε κανένας "παουερ γιουζερ" κινητού να μας διαφωτίσει?  Αν τελικά βρεθεί, προσωπική χάρη του ζητάω, ας κάνει και τον κόπο να μας εξηγήσει πως κάνει αστραπιαία το copy-paste.  Εμένα τον αδαή με παιδεύει ακόμη μετά από 10 χρόνια στην οκτα-πύρ?νη παντόφλα μου ...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 77
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

7 ώρες πριν, geostratis είπε

Ακόμη δεν εμφανίστηκε κανένας "παουερ γιουζερ" κινητού να μας διαφωτίσει?  Αν τελικά βρεθεί, προσωπική χάρη του ζητάω, ας κάνει και τον κόπο να μας εξηγήσει πως κάνει αστραπιαία το copy-paste.  Εμένα τον αδαή με παιδεύει ακόμη μετά από 10 χρόνια στην οκτα-πύρ?νη παντόφλα μου ...

Δεν ξέρω τι λένε οι power users πάντως στο μόνο που χρειάζεσαι φουλ επεξεργαστικη ισχύει είναι τα emulators... Το note 10 είναι πολύ κακό στα emulators και με έχει ξενερώσει ο exynos... (κακή επιλογή... Όπως και οι kirin για τέτοια...) 

Γενικά ήθελα note 10 για το πενάκι και την οθοναρα αλλά και φυσικά την κάμερα η οποία είναι πολύ καλή! Τα υπόλοιπα τα βρίσκεται σε πολύ φθηνότερα τηλέφωνα. 

Ακόμα χρησιμοποιώ xz1 με dualshock 4 για gaming... 😉

Στις 30/9/2019 στις 1:07 ΠΜ, Sierra Levin είπε

Ευχαριστώ για την διόρθωση σχετικά με το τελωνείο. 

Δεν χρειάζεται να ευχαριστείς, για αυτό είναι τα φόρουμ, για ανταλλαγή απόψεων και πληροφοριών.

Στις 30/9/2019 στις 1:07 ΠΜ, Sierra Levin είπε

Ευχαριστώ για την διόρθωση σχετικά με το τελωνείο. Οσον αφορά τον ΦΠΑ, μπαίνει στο τέλος, και η προβλεπόμενη τιμή έχει συμπεριλάβει ένα καθορισμένο ποσοστό κέρδους. Οπότε αν υποθέσουμε ότι κοστίζει χονδρική περίπου 70€ (κάνεις αποφορολόγιση και βγάζεις και ένα 30% κέρδος από τα 119€) συμπεριλαμβανομένων του κόστους και των μεταφορικών / δασμών, αν ο μαγαζάτορας, αντί να ακολουθήσει την πρόβλεψη, βάλει άλλα τόσα πάνω για κέρδος και έξοδα, τότε έχεις 140€ προ ΦΠΑ. Με τον ΦΠΑ στην εξίσωση, πας στα 174€. Δεν θα μου φανεί περίεργο αν αυτό που λέω για πλάκα, το κάνει πράξη κάποια αλυσίδα.

Δεν λέει κάτι και να το κάνει πράξη κάποια αλυσίδα που και πάλι το θεωρώ πολύ απίθανο. Θα συνεχίσει να προσφέρεται από τον υπόλοιπο εμπορικό κόσμο στην προτεινόμενη τιμή ή κάπου εκεί γύρω. BTW άλλο 175 € και άλλο 200 € αλλά όπως και να έχει υπάρχουν και οι μηχανές αναζήτησης τιμών. Αν κάποιος δεν το ψάχνει ας πορεύεται με τις επιλογές του και την ελαφρωμένη τσέπη του.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...