pao13 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 Η Xiam έκανε κινητό ειδικά για του συμφορουμίτες του INSOMNIA επιτέλους οικονομία 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stiflerakos Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 43 λεπτά πριν, CallMeRp είπε Σιγά ρε μάγκα.Αφαιρεσαι και τίποτα.Οι σούπερ κινηταρες των χιλίων όπως αναφέρεις απευθύνονται σε ανθρώπους που ξέρουν,μπορούν να τις χρησιμοποιήσουν έτσι ώστε να τις εκμεταλλεύονται στο έπακρο. Καταρχας μην πληγωνεσαι...Μην εξαπτεσαι χωρις λογο λαικατζα μου. Επισης η σωστη λεξη ειναι " αφαιρεσε " και οχι αφαιρεσαι... Στο θεμα μας , Δεν καταλαβαινω που διαφωνουμε. Αυτο ακριβως λεω κι εγω. Ολα εχουν να κανουν με τις αναγκες του καθενα αλλα και την οικονομικη δυνατοτητα. Δεν ειναι κανεις πιο χαζος η πιο εξυπνος επειδη επελεξε ενα φθηνο η ενα ακριβο κινητο... Χαζος μπορει να θεωρηθει καποιος για μενα οταν προσπαθει να πεισει τον εαυτο του οτι ο κινεζος που πηρε με 100 ευρω ειναι flagship killer... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LeonV12 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 ψιλομουφες ειναι σα κινητα αλλα σε αυτα τα λεφτα ειναι αξιοπρεπη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vargas Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 14 λεπτά πριν, vagosd είπε Πολύ σωστή επισήμανση. Το κινητό είναι ο ορισμός του value for money. Αλλά για να πω την αλήθεια ούτε εγώ θα το αγόραζα. Για δεύτερο νομίζω κ για ώρα ανάγκης να υπάρχει νομίζω θα ήταν μια οκ λύση .Έχει κ 5 k μπαταρία . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexinhogr Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 Όχι ρε γμτο, έχει 2 βδομάδες που πήρα απέξω το 7α, τώρα πρέπει να πάρω το 8α, άρε iPhone έγινε η redmi 😂😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Locke_John Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Έχει ξεχωριστή θέση μνήμης (έως 512gb), ραδιόφωνο με ενσωματωμένη κεραία ( άρα λογικά θα παίζει κ χωρίς ακουστικα) και φορτιστή usb typec Ακόμα αναρωτιόμαστε αν αξίζει;! Επεξ/σία 28 Σεπτεμβρίου 2019 από Locke_John 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
possiz Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 Τρομερό κινητό για Internet και κανονικά παιχνίδια. Ιδανικό για να το δίνει σε παιδιά και να μην φοβάσαι μην το διαλύσουν. Η τραγική αλήθεια είναι ότι οτιδήποτε παραπάνω είναι μόνο για απαιτητικά παιχνίδια. Και για φωτογραφίες. Μην κοροιδευόμαστε τώρα. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexinhogr Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, Dimitris Pentikis είπε Απίστευτο το τι θα μπορείς να πάρεις πλέον με 100€ 74€ redmi 7a από gearbest 😂😂 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sym125silver Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 FM Radio, built-in antenna.Τρελο gadgetακι.😉 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chris_g92 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 Βαριέμαι να ψάξω . Να έχει υπάρξει μήνας τα τελευταία χρόνια που η xiaomi δεν ανακοίνωσε νέα συσκευή ? Το έχω απορία . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KostasKri Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 35 λεπτά πριν, chris_g92 είπε Βαριέμαι να ψάξω . Να έχει υπάρξει μήνας τα τελευταία χρόνια που η xiaomi δεν ανακοίνωσε νέα συσκευή ? Το έχω απορία . Βδομάδα* 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cp5120 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 3 ώρες πριν, Talepwros είπε ανοιγω group στο Facebook "Πεθερες με Xiaomi Redmi 8a". Θα γινει ανάρπαστο σε ηλικίες 61 + Πρόσεξε μόνο γιατί όταν θα είσαι 61+ κάποιο παιδί σου να μην σου πάρει το δικό σου iPhone xx ή Note xx και σου μοστράρει κανένα Redmi γιατί θα πιστεύει ότι σε αυτή την ηλικία το μόνο που θα χρειάζεσαι είναι κανένα χαμομήλι... 😏 1 ώρα πριν, Locke_John είπε Έχει ξεχωριστή θέση μνήμης (έως 512gb), ραδιόφωνο με ενσωματωμένη κεραία ( άρα λογικά θα παίζει κ χωρίς ακουστικα) και φορτιστή usb typec Ακόμα αναρωτιόμαστε αν αξίζει;! Και αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων και οθόνη FHD και MiUI. Πραγματικά, τι άλλο χρειαζόμαστε; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Loinen Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Black Demis είπε Σιγά ρε μάγκα.Αφαιρεσαι και τίποτα.Οι σούπερ κινηταρες των χιλίων όπως αναφέρεις απευθύνονται σε ανθρώπους που ξέρουν,μπορούν να τις χρησιμοποιήσουν έτσι ώστε να τις εκμεταλλεύονται στο έπακρο. Συγκρινεις ανομια πραγματα, και εχεις την εντυπωση οτι οοοοοοοοοοολοι αυτοι που περνουν κινηταρες των 1000 ευρω ξερουν να την χρησιμοποιουν στο επακρο. Το πολυ να το ακουμπανε στο τραπεζι του καφε με το μουφα Ρειμπαν να κανουν μοστρα, Επεξ/σία 28 Σεπτεμβρίου 2019 από Loinen 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chris_g92 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, CallMeRp είπε Σιγά ρε μάγκα.Αφαιρεσαι και τίποτα.Οι σούπερ κινηταρες των χιλίων όπως αναφέρεις απευθύνονται σε ανθρώπους που ξέρουν,μπορούν να τις χρησιμοποιήσουν έτσι ώστε να τις εκμεταλλεύονται στο έπακρο. I phones των 1000ευρω έχουν από τον CEO μια μεγάλης εταιρείας, μέχρι τις χαζοτηλεπερσονες της τηλεόρασης. Και ο Πάνος από την Νέα Σμύρνη και η Σούλα από τα Χανιά . Εκμεταλλευονται όλοι αυτοί στο έπακρο τις συσκευές τους ας πούμε. Ειδικά την επεξεργαρικη τους δύναμη. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimmyl Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, stiflerakos είπε Καταρχας μην πληγωνεσαι...Μην εξαπτεσαι χωρις λογο λαικατζα μου. Επισης η σωστη λεξη ειναι " αφαιρεσε " και οχι αφαιρεσαι... Στο θεμα μας , Δεν καταλαβαινω που διαφωνουμε. Αυτο ακριβως λεω κι εγω. Ολα εχουν να κανουν με τις αναγκες του καθενα αλλα και την οικονομικη δυνατοτητα. Δεν ειναι κανεις πιο χαζος η πιο εξυπνος επειδη επελεξε ενα φθηνο η ενα ακριβο κινητο... Χαζος μπορει να θεωρηθει καποιος για μενα οταν προσπαθει να πεισει τον εαυτο του οτι ο κινεζος που πηρε με 100 ευρω ειναι flagship killer... Δηλαδη oποιος δεν εχει κινητο με το δαγκωμενο μηλο ειναι λαικατζα ; Εσεις ολοι γενηθηκατε στις Βερσαλλιες ; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα