Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα.Δεν ηξερα που να ανοίξω το θέμα. Υπάρχει τρόπος από παλιό NOKIA (symbian ) τηλέφωνο 6700s να συγχρονίσω τις επαφές σε google account?

Ευχαριστω

• Moderators
Δημοσ.

H επειδη ειναι παλιο τηλεφωνο για να μην πολυμπλεξεις κατευθειαν με συγχρονισμο (την μια και μοναδικη φορα που δοκιμασα κατι αντιστοιχο με το κινητο της τοτε εργδοτριας μου, κατεληξα να της διαγραψω τον τηλεφωνικο καταλογο και δεν ειχε μπακαπ οποτε πλεον εχω φοβια :lol:), κανε εξαγωγη του καταλογου σε .vcf αρχειο και περνα το στο Gmail απο υπολογιστη. Μετα περνας το gmail σου στη νεα συσκευη και τα εχεις ετοιμα εκει :)

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, stormrain είπε

H επειδη ειναι παλιο τηλεφωνο για να μην πολυμπλεξεις κατευθειαν με συγχρονισμο (την μια και μοναδικη φορα που δοκιμασα κατι αντιστοιχο με το κινητο της τοτε εργδοτριας μου, κατεληξα να της διαγραψω τον τηλεφωνικο καταλογο και δεν ειχε μπακαπ οποτε πλεον εχω φοβια :lol:), κανε εξαγωγη του καταλογου σε .vcf αρχειο και περνα το στο Gmail απο υπολογιστη. Μετα περνας το gmail σου στη νεα συσκευη και τα εχεις ετοιμα εκει :)

Καλημέρα και ευχαριστω.Εχεις ιδεα πω γίνεται αυτό?

Λογικά με το pc suite

Επεξ/σία από mumra
  • Moderators
Δημοσ.

Καλημερα, οχι δεν ειναι απαραιτητο να ανακατεψεις το pc suite, απο τις ρυθμισεις εντος του τηλεφωνου θα το κανεις, θα σου βγαλει ενα αρχειο vcf το οποιο θα το περασεις στον υπολογιστη συνδεοντας το κινητο ως mass storge.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στις 28/9/2019 στις 6:52 ΜΜ, stormrain είπε

, κανε εξαγωγη του καταλογου σε .vcf αρχειο και περνα το στο Gmail απο υπολογιστη. Μετα περνας το gmail σου στη νεα συσκευη και τα εχεις ετοιμα εκει :)

Συμφωνω ειναι απλο και σιγουρο. Καλου κακου παρε ενα συνολικο μπακαπ μεσω πισι νοκθα suite

Επεξ/σία από ELTASSOS

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...