mumra Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 Καλημέρα.Δεν ηξερα που να ανοίξω το θέμα. Υπάρχει τρόπος από παλιό NOKIA (symbian ) τηλέφωνο 6700s να συγχρονίσω τις επαφές σε google account? Ευχαριστω
saruman123 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 Αν μπαίνει στο ίντερνετ μέσω Gmail. 1
Moderators stormrain Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 Moderators Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 H επειδη ειναι παλιο τηλεφωνο για να μην πολυμπλεξεις κατευθειαν με συγχρονισμο (την μια και μοναδικη φορα που δοκιμασα κατι αντιστοιχο με το κινητο της τοτε εργδοτριας μου, κατεληξα να της διαγραψω τον τηλεφωνικο καταλογο και δεν ειχε μπακαπ οποτε πλεον εχω φοβια ), κανε εξαγωγη του καταλογου σε .vcf αρχειο και περνα το στο Gmail απο υπολογιστη. Μετα περνας το gmail σου στη νεα συσκευη και τα εχεις ετοιμα εκει 2
mumra Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, stormrain είπε H επειδη ειναι παλιο τηλεφωνο για να μην πολυμπλεξεις κατευθειαν με συγχρονισμο (την μια και μοναδικη φορα που δοκιμασα κατι αντιστοιχο με το κινητο της τοτε εργδοτριας μου, κατεληξα να της διαγραψω τον τηλεφωνικο καταλογο και δεν ειχε μπακαπ οποτε πλεον εχω φοβια ), κανε εξαγωγη του καταλογου σε .vcf αρχειο και περνα το στο Gmail απο υπολογιστη. Μετα περνας το gmail σου στη νεα συσκευη και τα εχεις ετοιμα εκει Καλημέρα και ευχαριστω.Εχεις ιδεα πω γίνεται αυτό? Λογικά με το pc suite Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου 2019 από mumra
Moderators stormrain Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Moderators Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Καλημερα, οχι δεν ειναι απαραιτητο να ανακατεψεις το pc suite, απο τις ρυθμισεις εντος του τηλεφωνου θα το κανεις, θα σου βγαλει ενα αρχειο vcf το οποιο θα το περασεις στον υπολογιστη συνδεοντας το κινητο ως mass storge. 1
ELTASSOS Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 28/9/2019 στις 6:52 ΜΜ, stormrain είπε , κανε εξαγωγη του καταλογου σε .vcf αρχειο και περνα το στο Gmail απο υπολογιστη. Μετα περνας το gmail σου στη νεα συσκευη και τα εχεις ετοιμα εκει Συμφωνω ειναι απλο και σιγουρο. Καλου κακου παρε ενα συνολικο μπακαπ μεσω πισι νοκθα suite Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου 2019 από ELTASSOS
mumra Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Παιδια ευχαριστώ πολυ.το εκανα ετσι οπως μου ειπατε.καλη συνεχεια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα