xTHANERx Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Καλησπέρα, οπως θα δειτε και στην φωτογραφια σε ακυρο χρόνο ενω ημουν στο client του lol προεκυψε αυτο που βλεπετε με την GPU. Μου το είχε κανει αλλη μια φορά αλλα δεν ειχα καταλαβει τι εφταιγε και εκανα restart. Τώρα βρηκα οτι φταει η gpu. Παντως αν κλεισεις το client και περιμενεις 45 δευτερολεπτα περιπου φτιαχνει. Τι πιστευτε οτι φταει; τα drivers τα εχω εγκαταστησει.. ευχαριστω!
xTHANERx Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 3 λεπτά πριν, Deka013 είπε Bug του cam εγώ ψηφίζω. Δεν ξερω δεν νομιζω γιατι πραγματικα το client σταματαει να ανταποκρινετε και γενικα το πισι παθαινει κοκομπλοκο! (επιστημονικοτατοι οροι παρεπιπτωντως)
Deka013 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 22 λεπτά πριν, xTHANERx είπε Δεν ξερω δεν νομιζω γιατι πραγματικα το client σταματαει να ανταποκρινετε και γενικα το πισι παθαινει κοκομπλοκο! (επιστημονικοτατοι οροι παρεπιπτωντως) Εμένα το iCue μου κολλάει το pc σε σημείο να θέλει reset,μην το αποκλείεις.
7nisiotis Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 Ρε παιδιά το έχουμε πει χίλιες φορές προγράμματα τύπου iCue, Cam είναι καρκίνος. Πεταξε το να τελειώνεις. Έχω δει πολλά κουλά τέτοια σε συστήματα φίλων. Ωραία σχεδιαστικά κουτιά έχει η εταιρεία αλλά για software εμετός
NoiSy MaN Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 Ισχύει αυτό με το software μη-software εταιριών, αλλά το iCue ποτέ δεν μου προκάλεσε πρόβλημα.
Deka013 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 45 λεπτά πριν, NoiSy MaN είπε Ισχύει αυτό με το software μη-software εταιριών, αλλά το iCue ποτέ δεν μου προκάλεσε πρόβλημα To iCue έχει γενικό θέμα με συστήματα σε chipset Χ79 (σαν το δικό μου).
Arkin Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 Πια έκδοση του cam είναι αυτή? Εβγαλαν καινούργια? Η επίσημη τελευταία είναι η 6.7.2. Μήπως παίζει bug με beta έκδοση?
xTHANERx Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 Βρηκα το ιδιο προβλημα να γινετε και με το softaware της Sapphire Trixx (ναι εχω sapphire pulse rx 5700). Nα φτανει η χρηση της καρτας γραφικων πανω απο 100%. Εχω την εντυπωση οτι φταει το client του λολ και συγκεκριμενα το LeagueClientUxRender.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα