Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

οι τελευταιοι λογαριασμοι του σταθερου μου ερχονται φουσκωμενοι, διοτι η κοπελλα που προσεχει τον πατερα μου καλει συχνα τους αστρολογους. Μπορω να κανω φραγη εξερχομενων για αυτους τους αριθμους; Γινεται καπως οπως πχ βαζουμε εκτροπη ή αποκρυψη; Η συνδεση μου ειναι στην cosmote 

ευχαριστω πολύ,

amaliaxi

Δημοσ.

Για να ρωτάω εδώ , κάποιο λόγο θα έχω ...

Δεν θέλω / μπορώ μέσω παρόχου , ρωτώ αν υπάρχει δυνατότητα με πληκτρολόγηση 

Δημοσ.
8 ώρες πριν, amaliaxi είπε

Καλησπέρα,

οι τελευταιοι λογαριασμοι του σταθερου μου ερχονται φουσκωμενοι, διοτι η κοπελλα που προσεχει τον πατερα μου καλει συχνα τους αστρολογους. Μπορω να κανω φραγη εξερχομενων για αυτους τους αριθμους; Γινεται καπως οπως πχ βαζουμε εκτροπη ή αποκρυψη; Η συνδεση μου ειναι στην cosmote 

ευχαριστω πολύ,

amaliaxi

Η κάθε εταιρεία εχει τη δική της πολιτική και μέθοδο φραγής, οποτε ΠΡΕΠΕΙ να συμβουλευτείς τον παροχο σου ετσι κι αλλιως. Οι περισσότεροι βεβαια σου επιτρεπουν κλειδωμα με πληκτρολογηση και αναλογα με τον κωδικό κάνουν διαφορετικές φραγές με pin. Εγω το κάνω πάντα οταν το κουτι της πολυκατοικίας ειναι εκτεθειμένο και μπορει οποιοσδηποτε να κουμπωσει καλωδιο και να καλει οτι θελει.

Ενδεικτικά για vodafone και δες εκει που λεει Φραγή εξερχομένων κλήσεων, κατηγορία 2

https://www.vodafone.gr/exypiretisi/programmata/statheri-tilefonia/poies-psifiakes-eukolies-yparchoun-diathesimes/

Δημοσ.
10 ώρες πριν, amaliaxi είπε

Καλησπέρα,

ευχαριστω πολύ,

amaliaxi

Να της  πεις ότι δεν επιτρέπεται να καλεί στον Χορταρέα .

Δημοσ.

ψηφιακες ευκολιες ψαχνεις να βρεις

18 hours ago, amaliaxi said:

Καλησπέρα,

ευχαριστω πολύ,

amaliaxi

Δημοσ.
7 ώρες πριν, bill2015 είπε

Για δές αυτό αν σε βοηθήσει 

Ευχαριστώ για την απάντηση . Δοκίμασα *34*0000*02# , χωρις αποτελεσμα. Εν συνεχεια δοκιμασα να αλλαξω πρωτα το pin απο 0000 σε 1234 , πληκτρολογωντας την εντολη *80*0000*1234# ώστε να δωσω ξανα την πρωτη εντολη, αυτη τη φορα με το δικο μου pin. Ομως η εντολη αλλαγης pin δεν γινεται δεκτή.

Εχεις κάποια ιδέα; 

Δημοσ.

Για να περασουν οι εντολές οποιασδήποτε ευκολίας πρεπει πρωτα να στην χορήγηση ο πάροχος

Αν στέλνει αστερακια και καγκελακια ετσι, αυτα πάνε στο βροντο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, NikosKallithea είπε

Για να περασουν οι εντολές οποιασδήποτε ευκολίας πρεπει πρωτα να στην χορήγηση ο πάροχος

Καταλαβα, ευχαριστώ πολύ . Άρα τις άλλες ευκολίες , όπως εκτροπή , μας τις παραχωρούν ήδη με την υπογραφή του συμβολαίου ;

Τελικα τα κατάφερα τηλεφωνικα. Σας ευχαριστω ολους οσους με βοηθήσατε .

Επεξ/σία από amaliaxi
Δημοσ.
11 ώρες πριν, NikosKallithea είπε

Οκ, το εκανα το αιτημα τηλεφωνικα. Ευχαριστω πολύ

Δημοσ.
On 28/09/2019 at 22:37, NikosKallithea said:

αναμονη κλησης,φραγες, εκτροπες κτλ ειναι απο default ενεργοποιημενα. απλα σε καποια πρεπει να αλλαχτει πρωτα το default pin αλλιως δεν ενεργοποιουνται.

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...