vagelis81 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Χαλασε η καρτα γραφικων μου και τη πεταξα.Εβαλα λοιπον το vga καλωδιο για να χρησιμοποιησω την on-board καρτα αλλα το pc δε δουλευει .Δουλευει δηλαδη αλλα δεν εχω εικονα .Και θελω να ρωτησω λοιπον αν πρεπει η καλυτερα αν επρεπε να εχω κανει ρυθμισεις στο bios για να βαλω την on-board καρτα σαν επιλογη 1.Αν ομως ισχυει κατι τετοιο πως μπορω να το κανω αυτο τη στιγμη που δεν εχω την αλλη καρτα πια;Ευχαριστώ
dalain Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Ποιον επεξεργαστή και ποια μητρική έχεις;
soteras Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 ο επεξεργαστης που εχει υποστιριζει ενσωματομενα γραφικα γιατι αμα οχι δεν ?
vagelis81 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Σιγουρα εχω χρησιμοποιήσει στο παρελθον την on-board καρτα αλλα δε θυμαμαι αν ειχα κανει ρύθμιση πριν απο το bios.Σιγουρα ομως την εχω χρησιμοποιήσει. Ο Επεξεργαστής μου ειναι ο i5 2310 η μητρικη ειναι Asus αλλα δε θυμαμαι ποια ακριβως.Η λογικη παντως λεει οτι πρεπει να βαλεις ως προεπιλογη την on-board. Κατι τελευταιο.Υπαρχει περιπτωση να υπηρχε μεν σαν προεπιλογη η on-board στο bios αλλα να το χω πειραξει εγω στο παρελθον .Αν ειναι ετσι θα εφτιαχνε αυτο με ενα reset στο bios απο το cmos;
dpolal Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Ναί, κάνε ένα reset αρχικά αλλά πρόσεξε αν σου αλλάξει τίποτα ρυθμίσεις για τους δίσκους, δηλαδή αν έχει επιλογές Sata: AHCI και IDE.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα