Lesdal Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Καλησπέρα ζητώ βοηθεια για την αγορά ενος ρολογιου το οποιο θελω να εχει οσο γινεται καλυτερες μετρησεις τοσο σε χιλιομετρικες-υψομετρικες αποστασεις (τρεξιμο σε ασφαλτο, trail,ποδηλατο δρομου) οσο και σε καρδιακους παλμους σε ολη τη διαρκεια της ημερας αλλα και ασκησης φυσικα.Επομενως με νοιαζουν τοσο οι smart λειτουργιες με notifications κτλπ.Θελω απλα να ειναι αξιοπιστο σε αυτα που μου δινει ως πληροφοριες. Απαραιτητη προυποθεση η μπαταρια να αντεχει πανω απο 5 μέρες γιατι κουραζομαι με τα ρολογια τα οποια θελουν 1-2 μερες φορτιση. Δεν ειχα ποτε μου κατι αντιστοιχο και θα ηθελα να δοκιμασω να δω εαν μου ταιριαζει το συγκεκριμενο gadget. Διαθετω γυρω στα 150Ευρώ και απο μοντελα εχω δει το Huawei watch GΤ και το Xiaomi Stratos. Σαφως υπαρχουν διαφορες μεταξυ τους τοσο σε οθονη οσο και σε δυνατοτητες και γνωριζω πως στο συγκεκριμενο budget δεν θα παρω κατι επιπεδου garmin fenix 5x. Εαν υπαρχει κατι αλλο δοκιμασμενο και τεσταρισμενο για τις αποδοσεις του ειμαι ολος αυτια. Διαβασα καλα λογια και για τα δυο παντως και οτι σε συγκρισεις με Gps συσκευες δεν εχουν και τρομερη αποκλιση στις μετρησεις μεγαλων αποστασεων. Ευχαριστω!
hexdec Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Εχω το stratos, καταπληκτικό ρολοι για τα χρήματα του και με πολλες λειτουργίες. Δες και το frontier s3 της Samsung Επεξ/σία 27 Σεπτεμβρίου 2019 από hexdec
Lesdal Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, hexdec είπε Εχω το stratos, καταπληκτικό ρολοι για τα χρήματα του και με πολλες λειτουργίες. Δες και το frontier s3 της Samsung δεν μου αρεσει η μπαταρια του s3... το θεμα ειναι δεν ξερω ποιο ειναι πιο ακριβες στις μετρησεις απο τα δυο που εχω πει παραπανω
stark Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, Lesdal είπε δεν μου αρεσει η μπαταρια του s3... το θεμα ειναι δεν ξερω ποιο ειναι πιο ακριβες στις μετρησεις απο τα δυο που εχω πει παραπανω Αν σε ενδιαφερει καθαρά το fitness κομμάτι και η ακρίβεια, καλύτερα να δεις reviews από τους ...ειδικούς. Οπως ο DesFit, ο DC Rainmaker και ο RizKnows. Μην περιμένεις να βρεις τέτοιου επιπέδου αναλυτικά (και fitness oriented) reviews ευκολα για το Huawei GT. Για πολλούς λόγους. Η Huawei γενικα συνηθως εχει σχετικά καλή ακρίβεια (εννοώ σε ότι αφορά μετρήσεις, αλγόριθμο για sleep tracking, κλπ), αλλά αυτό είναι σχετικό και σίγουρα συνολικά δεν φτάνει άλλες πιο εξειδικευμένες εταιρίες (Garmin, Fitbit, κλπ). Το γεγονός ότι από την εφαρμογή της Huawei δεν μπορείς να κάνεις automatic export τα activities σε κάποια 3rd party πλατφόρμα, για μένα είναι αποτρεπτικό από μόνο του και λόγος να μην ασχοληθώ καθόλου μέχρι να το ...φτιάξουν αυτό. Ποιος θέλει να είναι αποκλεισμένος σε μια εφαρμογή και να μην μπορεί να έχει και μια global πλατφόρμα με όλα τα activities του, challenges, goals, αναλυτικά στοιχεία, συναγωνισμο με φιλους, κλπ; (βλέπε Strava, Endomondo, κλπ). Παίζει να μπορείς να τα κάνεις με έμμεσο τροπο export manually, δεν είμαι σίγουρος γι' αυτό (ίσως μέσω Google Fit), αλλά προσωπικά δεν θα έμπαινα στη διαδικασία. Σύντομα το βαριέσαι αυτό. Για την ποιότητα κατασκευής του Stratos προσωπικά έχω αμφιβολίες. Κυκλοφορησαν μια 2η και καλα εκδοση αλλα δεν ξερω αν οντως διορθώσανε τα ...κακως κειμενα. Στα 150 (ΟΚ, λίγο παραπάνω) ευρώ που λες οτι διαθέτεις, μόνο ένα μπορώ να σκεφτώ: Garmin Vivoactive 3. Τώρα που βγήκε το 4 και το Venu, περιμένω περαιτέρω μείωση σιγά - σιγά στην τιμή του, και αν έχεις υπομονή, ίσως στην Black Friday να πλησιάσει τα 150 - 160 ευρώ. https://www.skroutz.gr/s/12698556/Garmin-Vivoactive-3.html Μπορεις να μπεις και στο https://camelcamelcamel.com και να σετάρεις reminders για όλα τα ευρωπαικά Amazon ώστε όταν πέσει κάτω από Χ ευρώ να σε ειδοποιήσει. Αν θες ακρίβεια στις μετρήσεις, ξέχνα τα smartwatches της Samsung. Επεξ/σία 28 Σεπτεμβρίου 2019 από stark
Lesdal Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 6 ώρες πριν, stark είπε Αν σε ενδιαφερει καθαρά το fitness κομμάτι και η ακρίβεια, καλύτερα να δεις reviews από τους ...ειδικούς. Οπως ο DesFit, ο DC Rainmaker και ο RizKnows. Μην περιμένεις να βρεις τέτοιου επιπέδου αναλυτικά (και fitness oriented) reviews ευκολα για το Huawei GT. Για πολλούς λόγους. Η Huawei γενικα συνηθως εχει σχετικά καλή ακρίβεια (εννοώ σε ότι αφορά μετρήσεις, αλγόριθμο για sleep tracking, κλπ), αλλά αυτό είναι σχετικό και σίγουρα συνολικά δεν φτάνει άλλες πιο εξειδικευμένες εταιρίες (Garmin, Fitbit, κλπ). Το γεγονός ότι από την εφαρμογή της Huawei δεν μπορείς να κάνεις automatic export τα activities σε κάποια 3rd party πλατφόρμα, για μένα είναι αποτρεπτικό από μόνο του και λόγος να μην ασχοληθώ καθόλου μέχρι να το ...φτιάξουν αυτό. Ποιος θέλει να είναι αποκλεισμένος σε μια εφαρμογή και να μην μπορεί να έχει και μια global πλατφόρμα με όλα τα activities του, challenges, goals, αναλυτικά στοιχεία, συναγωνισμο με φιλους, κλπ; (βλέπε Strava, Endomondo, κλπ). Παίζει να μπορείς να τα κάνεις με έμμεσο τροπο export manually, δεν είμαι σίγουρος γι' αυτό (ίσως μέσω Google Fit), αλλά προσωπικά δεν θα έμπαινα στη διαδικασία. Σύντομα το βαριέσαι αυτό. Για την ποιότητα κατασκευής του Stratos προσωπικά έχω αμφιβολίες. Κυκλοφορησαν μια 2η και καλα εκδοση αλλα δεν ξερω αν οντως διορθώσανε τα ...κακως κειμενα. Στα 150 (ΟΚ, λίγο παραπάνω) ευρώ που λες οτι διαθέτεις, μόνο ένα μπορώ να σκεφτώ: Garmin Vivoactive 3. Τώρα που βγήκε το 4 και το Venu, περιμένω περαιτέρω μείωση σιγά - σιγά στην τιμή του, και αν έχεις υπομονή, ίσως στην Black Friday να πλησιάσει τα 150 - 160 ευρώ. https://www.skroutz.gr/s/12698556/Garmin-Vivoactive-3.html Μπορεις να μπεις και στο https://camelcamelcamel.com και να σετάρεις reminders για όλα τα ευρωπαικά Amazon ώστε όταν πέσει κάτω από Χ ευρώ να σε ειδοποιήσει. Αν θες ακρίβεια στις μετρήσεις, ξέχνα τα smartwatches της Samsung. Σκεφτομαι ακριβως αυτα που μου εγραψες στα μηνυματα και εγω. Επισης θα μπορουσα να ανεβω και λιγο παραπανω για το vivoactive 3 παρολο που δεν ειναι τοσο κομψο και ομορφο και με καλη οθονη σαν το GT, αρκει φυσικα να ξερω οτι θα παιρνω καλες μετρησεις. Εστειλα προσωπικα μηνυματα στους 3 που μου ειπες μπας και με διαφωτισουν λιγο και αυτοι με το τι παιζει στην αγορα γιατι φαινονται να εχουν δοκιμασει αρκετα sportswatches.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα