Ihavetheanswers Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 Καταλάβατε, το 5G που θέλει πολλαπλάσιο αριθμό κεραιών και σε πολύ πυκνή διάταξη μόνο όσοι πάμε διακοπές στο εξωτερικό θα το δούμε. Άντε και σε τίποτα Τρίκαλα. 1
Axelq Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Προσωπικά δεν με πειράζει να έχω μια κεραία κινητής τηλεφωνίας δίπλα στο σπίτι μου. Προτιμώ να δέχομαι ακτινοβολία από την κεραία που βρίσκεται έξω παρά να μην έχω ποτέ σήμα στο κινητό, κάνοντας το να εκπέμπει την μέγιστη δυνατή ακτινοβολία σε απόσταση ενός χεριού 24/7. Αυτό που θα πρόσεχα εγώ είναι η ακτινοβολία από της κολώνες υπερυψηλής τάσης της ΔΕΗ που έχει διαπιστωθεί ότι προκαλεί διάφορα προβλήματα και ασθένειες. Δεν ξέρω καν πως είναι ακόμα νόμιμο να μένεις κοντά, δεν μιλάω καν στην περίπτωση που βρίσκονται από πάνω σου. * Υπάρχουν και μπογιές ηλεκτρομαγνητικής θωράκισης σε περίπτωση που φοβάσαι τόσο πολύ τις ακτινοβολίες 😎 ** Παραδείγματα από κολώνες που βρίσκονται σε κατοικημένες περιοχές. Επεξ/σία 28 Σεπτεμβρίου 2019 από Axelq 1
basilis_k6 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 αν δεν κανω λαθος, το να μιλας με χαμηλο σημα ειναι αρκετά χειροτερο απο το να εισαι κοντα σε μια κεραια. αλλωστε αν δειτε τον χαρτη της εεττ ειναι αδύνατον να βρεθείτε σε σημειο 150 μετρα μακρια απο κεραια μεσα σε αθηναική πολη.
Ablaoublas_542 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 51 λεπτά πριν, Axelq είπε Προσωπικά δεν με πειράζει να έχω μια κεραία κινητής τηλεφωνίας δίπλα στο σπίτι μου. Προτιμώ να δέχομαι ακτινοβολία από την κεραία που βρίσκεται έξω παρά να μην έχω ποτέ σήμα στο κινητό, κάνοντας το να εκπέμπει την μέγιστη δυνατή ακτινοβολία σε απόσταση ενός χεριού 24/7. Αυτό που θα πρόσεχα εγώ είναι η ακτινοβολία από της κολώνες υπερυψηλής τάσης της ΔΕΗ που έχει διαπιστωθεί ότι προκαλεί διάφορα προβλήματα και ασθένειες. Δεν ξέρω καν πως είναι ακόμα νόμιμο να μένεις κοντά, δεν μιλάω καν στην περίπτωση που βρίσκονται από πάνω σου. * Υπάρχουν και μπογιές ηλεκτρομαγνητικής θωράκισης σε περίπτωση που φοβάσαι τόσο πολύ τις ακτινοβολίες 😎 ** Παραδείγματα από κολώνες που βρίσκονται σε κατοικημένες περιοχές. Αρχικά οι γραμμές υψηλής τάσης δημιουργούν μαγνητικό πεδίο όχι ακτινοβολία, η ένταση του οποίου υπόκειται σε όρια οπως και η ένταση του ηλεκτρικού πεδίου από τις κεραίες. Για να φτάσεις σε τιμή κοντά στο όριο, το οποίο μάλιστα αφορά υποτιθέμενη 24ωρη παραμονή στο σημείο μετρησης, πρέπει πραγματικά να είσαι ακριβώς από κάτω, και μάλιστα με μικρή υψομετρική διαφορά από τις γραμμές. Τα σπίτια που ποσταρες με μια επιφύλαξη για την προοπτική των φωτογραφιών φαίνονται απόλυτα ασφαλή. Υ. Γ. Τους ψεκασμένους που λένε για πληρωμένα συμφέροντα κλπ. δεν θα τους άκουγα TS, άμα δεις το post history τους σίγουρα θα λένε και για καναν εξωγήινο καμιά μετα θάνατον ζωή κ.ο.κ.
Βασίλης_29 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 Η άποψή μου είναι να μην ανησυχείς και να αγοράσεις το σπίτι σου εφόσον σου αρέσει. Κάτι που μπορείς να ψάξεις είναι αν η κεραίας βρίσκεται νομίμως εγκατεστημένη εκεί και αν έχει όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά με τις νομότυπες διαδικασίες. Ακόμα και να μην επιλέξεις να μείνεις εκεί και να πας αλλού, κανείς δεν σου αποκλείει οτι μπορεί να εγκατασταθεί κεραίας κινητής δίπλα από εκεί που θα μένεις μελλοντικά. Για τις RF ακτινοβολίες, όσο και να ψάξεις τι συμβαίνει δεν πρόκειται να βγάλεις άκρη, οι διεθνείς οργανισμοί και φορείς την θεωρούν πιθανώς επικίνδυνη, δεν έχει αποδειχτεί οτι προκαλεί ασθένειες αλλά πιθανολογείται οτι μπορεί να προκαλέσει, αυτό που κάνει η RF είναι να προκαλεί θέρμανση στο δέρμα αν βρίσκεσαι κοντά σε μια πηγή τέτοιας ακτινοβολίας. Η αξιολόγηση των επιπτώσεων και τον κινδύνων από μια πηγή ακτινοβολίας απαιτεί επιστημονική μελέτη.
Sethiros Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, Mesqal είπε Υπαρχει καποιος που θεωρει αμελητεα και μη βλαβερη την ακτινοβολια, αλλα μενει απεναντι σε πανελακια κινητης? Εγώ. Θυμάμαι μάλιστα πως ένας καθηγητής στο γυμνάσιο πριν πολλά χρόνια είχε ξεσηκώσει μια άλλη γειτονιά στην ίδια περιοχή να βγάλουν κεραίες κινητής...το αποτέλεσμα να μην έχουν καλό σήμα και να εκπέμπουν τα κινητά τους περισσότερη ακτινοβολία αναζητώντας σήμα. Όχι τπτ άλλο... μιλάμε απλώς για τεχνοφοβικούς ανθρώπους, ανίδεους, συνωμοσιολόγους και λειτουργικά αναλφάβητους. Θα πρότεινα στο να μην αγοράσει το σπίτι εφόσον φοβάται η γυναίκα του, δεν θα μορφωθεί ο καθένας στα πίσω-πίσω εκτός κι αν τους καθησυχάσει ο παπάς της ενορίας ή καμιά νυχού. 2
Axelq Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Ablaoublas_542 είπε Αρχικά οι γραμμές υψηλής τάσης δημιουργούν μαγνητικό πεδίο όχι ακτινοβολία, η ένταση του οποίου υπόκειται σε όρια οπως και η ένταση του ηλεκτρικού πεδίου από τις κεραίες. Για να φτάσεις σε τιμή κοντά στο όριο, το οποίο μάλιστα αφορά υποτιθέμενη 24ωρη παραμονή στο σημείο μετρησης, πρέπει πραγματικά να είσαι ακριβώς από κάτω, και μάλιστα με μικρή υψομετρική διαφορά από τις γραμμές. Τα σπίτια που ποσταρες με μια επιφύλαξη για την προοπτική των φωτογραφιών φαίνονται απόλυτα ασφαλή. Υ. Γ. Τους ψεκασμένους που λένε για πληρωμένα συμφέροντα κλπ. δεν θα τους άκουγα TS, άμα δεις το post history τους σίγουρα θα λένε και για καναν εξωγήινο καμιά μετα θάνατον ζωή κ.ο.κ. Στην συγκεκριμένη περίπτωση το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο δημιουργεί μη ιονίζουσα ακτινοβολία. Εκτός από την 2η φωτογραφία που δείχνει πυλώνες υψηλής τάσης (150KV) η 1η και η 3η απεικονίζουν πυλώνες υπερυψηλής τάσης (400KV). Η 1η μάλιστα είναι από την Πυλαία στην Θεσσαλονίκη που ο δήμος είναι καιρό στα δικαστήρια για να γίνουν οι γραμμές υπόγειες. Αν έχεις χρόνο μπορείς να ρίξεις μια ματιά σε πάνω από 300 επιστημονικές έρευνες που έχουν γίνει για όλες τις ακτινοβολίες. https://www.powerwatch.org.uk/science/studies.asp Υ. Γ. Που κολλάνε ψεκασμοί, εξωγήινοι και μετά θάνατον ζωή μόνο εσύ ξέρεις. Επεξ/σία 28 Σεπτεμβρίου 2019 από Axelq 2
Krusty Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) "Τεχνολογικά αναλφάβητη" καθηγήτρια πανεπιστημίου! Επισυνάπτω pdf και από έναν δικό μας καθηγητή πανεπιστημίου, αμόρφωτος κι αυτός αφού δεν είναι με το κινητό στο χέρι 5 ώρες/μέρα με 4G... PhD Lukas H Margaritis λέγεται. PhD Lukas H Margaritis EMF Conference Stavanger 2009.pdf Επεξ/σία 28 Σεπτεμβρίου 2019 από Krusty 2
vali Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 Εγώ είχα κεραία της wind στα 30 μέτρα απόσταση από το σπίτι για 3 ή 4 χρόνια , ώσπου ο όχλος ανάγκασε τον ιδιοκτήτη της οικοδομής να την βγάλει(σε αυτό πρέπει να βοήθησε το ότι υπάρχουν σχολεία στα 50 μέτρα). Δεν ξέρω αν το διάστημα που λειτούργησε η κεραία ήταν μικρό, αλλά ούτε εγώ, ούτε άλλοι γνωστοί από την γειτονιά είχαμε κάποιο πρόβλημα με πονοκεφάλους. Τώρα αν είναι να σε τρώει το άγχος και η μουρμούρα, βρες ένα σπίτι 2 τετράγωνα πιο πέρα. Δεν θα έχει τόσο μεγάλη διαφορά στην τιμή.
The_Judas Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Συνήθως αυτοί που έχουν πρόβλημα με πονοκεφάλους, είναι μόνο οι συγκεκριμένοι που φοβούνται τις κεραίες. 4 ώρες πριν, Krusty είπε "Τεχνολογικά αναλφάβητη" καθηγήτρια πανεπιστημίου! Επισυνάπτω pdf και από έναν δικό μας καθηγητή πανεπιστημίου, αμόρφωτος κι αυτός αφού δεν είναι με το κινητό στο χέρι 5 ώρες/μέρα με 4G... PhD Lukas H Margaritis λέγεται. PhD Lukas H Margaritis EMF Conference Stavanger 2009.pdf 1 MB · 8 downloads Δεν αναφέρει πουθενά η κυρία ότι είναι επικίνδυνες οι κεραίες. Αυτό που αναφέρει ότι είναι επικίνδυνο, είναι η πολύωρη χρήση του κινητού και ιδιαίτερα σε παιδιά... Αυτό νομίζω ότι το ξέρουμε όλοι. Εδώ το ζήτημα για το οποίο μιλάμε είναι αν είναι επικίνδυνο να υπάρχει κεραία κοντά μας. Αν μιλάς στο τηλέφωνο 10 ώρες... δεν σου φταίει η διπλανή κεραία. Αντιθέτως όπως αναφέρθηκε, αν δεν υπάρχει κεραία κοντά σου το κινητό εκπέμπει περισσότερη ακτινοβολία. Επεξ/σία 28 Σεπτεμβρίου 2019 από The_Judas 3 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 Να ψηφιστεί άμεσα νόμος που θα απαγορεύει σε όσους ...ξορκίζουν τις κεραίες να έχουν κινητά. 1
denthnpalevw Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 Φίλε μιλάς για σπίτι σε Καλαμαριά Θεσσαλονίκης;
telis Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 Οσοι φοβούνται τις κεραίες κινητής και κουβαλάνε μόνιμα ένα κινητό, είναι τουλάχιστον κόπανοι. Θέλουν να έχουν τα καλά της χρήσης του, να έχουν παντού και μόνιμα σήμα και να μιλάνε με οικογένεια με την δουλειά τους και με την γκομενα, αλλά δεν θέλουν τις κεραίες. Λοιπόν μάγκες να κάνετε κίνημα εναντίον των κινητών τηλεφώνων και να ζητήσετε να απαγορευτούν αυτά, και οι κεραίες θα ακολουθήσουν εκ των πραγμάτων. Ο στρουθοκαμηλισμός έχει ξεπεράσει κάθε όριο. 1
Ukforthemoment Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 9 ώρες πριν, kokoviosR είπε Οι Μετρησεις γινονται με το γνωστο τροπο, οπως πολλα πραγματα στην Ελλαδα... Ρωτα καποιον που δουλευει σε εταιρια κινητης και θα σου πουν(οχι παιδια που γραφουν εδω)... Στα 55-60 ειναι καπως οριακα κατα τη γνωμη μου, αλλα υπαρχουν και χειροτερα...Αν δε βλεπει αμεσα σε υπνοδωματια θα ειναι καπως καλυτερα. Ρολο παιζει και που κοιτανε οι κεραιες... Υποψιν στο κινητο μιλας καποια λεπτα η κεραια εκπεμπει ολη μερα... Τα ποσα διαφημισεων των εταιρειων κινητης σε ιστοσελιδες και εντυπα και για μελετες ειναι τεραστια, οποτε τι να εμπιστευθεις; Ρωτα καλυτερα ανθρωπους που ζουν κοντα σε κεραιες χρονια(γειτονες), αν εχουν διαφορα θεματα υγειας. Και γραψε και εδω τι σου ειπαν να μας ενημερωσεις... Ξέρεις φαντάζομαι ότι το κινητό που έχεις επάνω σου είναι πομποδέκτης και όσο πιο δύσκολα βρίσκει σήμα τόσο πιο πολύ ενέργεια καταναλώνει.Αυτό ανεξάρτητα πόσο και αν μιλάς.
Dark_son20 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 ότι και να λέτε, αφού η γυναίκα έφερε αντιρρήσεις κάποια μέρα ο @hexdec θα το πληρώσει ακριβά, οπότε άστο το σπίτι ότι και να γίνει 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις