dimtsef Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 καλησπέρα, δουλεύει κάποιος τώρα η δουλευε παλαιότερα για την cloudworkers? ας στείλει και PM Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eustat06 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 Θα ήθελα και εγώ κάποιες διευκρινίσεις αν κάποιος έχει προηγούμενη εμπειρία στην εταιρεία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Volgin Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 Το ξέθαψα το ξέρω, αλλά αν υπάρχει κάποιος που θέλει να μάθει, μπορώ να τα εξηγήσω, είμαι αρκετούς μήνες στην εταιρία πληρώνουν κανονικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Natalia16 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2021 Ενδιαφερομαι, αν μπορεις επικοινωνησε μαζι μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panatha1369 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2021 ενδιαφερομαι και εγω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
taraxias1984 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2021 Ενδιαφερομαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gallikan Δημοσ. 30 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2021 Και εγω θα ηθελα πληροφοριες παρακαλω! Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
user_user Δημοσ. 4 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2021 Αν σας είναι εύκολο και εγώ θα ήθελα πληροφορίες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lovemachine Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Kαλημέρα σας αν ήταν εύκολο θα ήθελα και εγώ κάποιες πληροφορίες.Ευχασριστώ εκ των προτέρων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakos18 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Στις 4/10/2020 στις 1:14 ΠΜ, Volgin είπε Το ξέθαψα το ξέρω, αλλά αν υπάρχει κάποιος που θέλει να μάθει, μπορώ να τα εξηγήσω, είμαι αρκετούς μήνες στην εταιρία πληρώνουν κανονικά Θα μπορούσες να γράψεις αυτά που έχεις να πεις δημόσια ώστε κάθε ενδιαφερόμενος να μπορεί να διαβάσει. Ένα νήμα γεμάτο μηνύματα του τύπου «Κι εγώ ενδιαφέρομαι!» δε βοηθάει κάνέναν. Σε άλλα νέα: Spoiler Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Natalia16 Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 Στις 27/9/2019 στις 7:11 ΜΜ, dimtsef είπε καλησπέρα, δουλεύει κάποιος τώρα η δουλευε παλαιότερα για την cloudworkers? ας στείλει και PM δουλευω αυτην την περιοδο, οτι απορια εχεις στειλε μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtr4460 Δημοσ. 27 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2023 Παιδιά καθότι υπάρχει μεγάλη ανάγκη για δουλειά και λόγω ενός προβλήματος υγείας μπορώ να δουλέψω μόνο από το σπίτι Έχει δουλέψει κανείς εδώ; cloudworkers έχει πληρωθεί; Όποιος ξέρει ας πει κάτι είναι εταιρεία που ψάχνει chat moderatot Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Addendi Δημοσ. 17 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Δεν ξερω αν ειναι οι ιδιοι αλλά αν ηταν να υποθέσω οτι αφορά "κράχτες" για ιστοτόπους γνωριμιών (στυλ Αshley Madison) σε φαση "μίλα μου βρώμικα" ώστε οι πελάτες να ξοδεύουν credits (που αγοράζουν με πραγματικά χρηματα). Είμαι βέβαιος οτι στην Ινδία οι ινδοί πληρώνονται καλύτερα από οτι αυτοί εσάς... Τωρα βεβαια αν θελετε να μειοδοτήσετε το κατα κεφαλήν αεπ των Ινδών εγω δεν θα βρεώ αντίθετος... Σίγουρα θέλει να γράφεις (αρκετά) γρήγορα για να πιάνεις τα quota τους και να πληρώνεσαι πάντως. Επεξ/σία 17 Ιουλίου 2023 από Addendi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikakiT Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου Στις 29/4/2023 στις 4:35 ΜΜ, Natalia16 είπε δουλευω αυτην την περιοδο, οτι απορια εχεις στειλε μου Καλησπέρα,θα μπορούσα να έχω πληροφορίες? Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kris9924 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου Στις 19/2/2024 στις 8:21 ΜΜ, NikakiT είπε Καλησπέρα,θα μπορούσα να έχω πληροφορίες? Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα