Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα στο φόρουμ ειμαι στο Ταμείο ανεργίας απο το 1995 εως φέτος (ελπιζω)αυτο ομος που μου έτυχε δεν ξέρω τη γίνετε και χρειάζομαι την βοήθεια σας λοιπον απο 14/1/2019 εως 12/3/2019 εχω ένσημα σαν βοηθός Ηλεκτρολόγου σε σύνολο σε αυτες της μερες 56 μαζι με της μερες αδειας και απο 14/4/2019 εως 25/10/2019 θα εχω 175 ένσημα σε σύνολο (σε ξενοδοχείο) οποτε 231 ξερω οτι στο ταμείο δεν μπενεις αν ξεπερασουμε τα 230 αυτο δεν ειναι θεμα μπορώ να το κανω 230....σημείωση εχω υπογράψει 3 συμβάσεις η πρώτη ηταν 1 μήνα η δεύτερη ηταν 5 και η τελευταία 1 μινας  απλα δεν ξερω αν αυτα συμψηφίζονται γιατί σαν βοηθός Ηλεκτρολόγου δήλωσα παραίτηση.... μπορει καποιος να βοηθήσει??

Επεξ/σία από manospc
Δημοσ.

Αν παραιτήθηκες από την τελευταία σου δουλειά, δεν μπαίνεις. Εσύ όμως βοηθός ηλεκτρολόγου ήσουνα μέχρι τον Απρίλιο και μετά δούλεψες πάλι μέχρι τον Οκτώμβρη οπότε λογικά έχεις λήξη σύμβασης (απόλυση). Οπότε κατά τη γνώμη μου μπαίνεις κανονικά αφού έχεις την απόλυση από το ξενοδοχείο και τα απαιτούμενα ένσημα.

Δημοσ.

Το πρόβλημα μου ειναι αν οταν παραιτηθείς μετρανε τα ένσημα στο ταμείο.... η μετράνε μόνο του ξενοδοχείου αφου παραιτήθηκα απο την πρώτη δουλεια......στα ξενοδοχεία ειναι λήξη σύμβασης (απόλυση) με σύνολο 175 ένσημα πιος ξέρει να μας πει σίγουρα ομος???? Online για την ιδια σεζον δεν σου λενε πουθενα..... 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...