elpaso1 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Έχω αγοράσει κάποιες από τα πρακτικερ αλλά δεν είναι εύκολο να ανοίγω τα συρτάρια. Υπάρχει κάτι πιο χρηστικό; Θα χρειαστώ καμία 20αρια!
k_w_t Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, elpaso1 είπε Έχω αγοράσει κάποιες από τα πρακτικερ αλλά δεν είναι εύκολο να ανοίγω τα συρτάρια. Υπάρχει κάτι πιο χρηστικό; Θα χρειαστώ καμία 20αρια! Υφασματινες με κλιπ Δεν ξερω εαν τις εχει καποιος στην Ελλαδα.. Τις βρηκα στο Alli
Πανος999 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, k_w_t είπε Υφασματινες με κλιπ Δεν ξερω εαν τις εχει καποιος στην Ελλαδα.. Τις βρηκα στο Alli Εχω τις ιδιες αλλα οχι με το υφασμα.. Η μικρη μου τις ανοιξε κανονικότατα μολις έγινε 1..
k_w_t Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, Πανος999 είπε Εχω τις ιδιες αλλα οχι με το υφασμα.. Η μικρη μου τις ανοιξε κανονικότατα μολις έγινε 1.. Eμενα δεν ασχοληθηκε καθολου... Κατι πλαστικες απο τα τζαμπο τις εσπασε ευκολα...
elpaso1 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Και αν εχουμε κατι για ντουλαπια. Εχω παρει και για φουρνο, αλλα το ανοιγει. Ειναι 10 μηνων και εχει πολλη δυναμη. Με εχει τρελανει! Στο skroutz που ψαχνω καποια πραγματακια ειναι αρκετα ακριβα. Τωρα απο την αλλη, απο aliexpress να παρω τετοια πραγματα δεν εμπιστευομαι και παρα πολυ, εχω εμπειρια απο ali και η ποιοτητα δεν ειναι και η καλυτερη. Επισης θα κανει και 10+ ημερες για να ερθει Ελλαδα το δεμα. Επεξ/σία 27 Σεπτεμβρίου 2019 από elpaso1
CONAN_ Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 Δοκίμασα jumbo.... τζιφος... (οπως ηταν αναμενόμενο) Leroy merlin ...καπως καλύτερες. αλλα μερικές τις ανοίγει μόλις κατάλαβε πως γίνεται. Κορυφή ειναι απο εδω : https://www.ursafe.gr/asfaleies-ntoylapionsyrtarion
elpaso1 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 Εχει αρκετα πραγματακια, θα το τσεκαρω. Αλλα βλεπω να φευγει κανα 50ρικο.. Και ειναι και φουλ πλαστικουρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα