Επισκέπτης Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 εγώ έκανα πριν χρόνια εξαποστάσεως ένα πρόγραμμα που έχουν, και η αλήθεια είναι πως έπαιξε πιο πολύ ρόλο απότι το μεταπτυχιακό μου σε δουλειές έξω. βέβαια δεν ήταν προγραμματισμός, αλλά εμένα μου έκατσε πολυ χρήσιμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Janovef Δημοσ. 17 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2021 Γειά σας! Επαναφέρω το θέμα καθώς προσωπικά δεν έχω μείνει καθόλου ευχαριστημένη από το elearning του εκπα! Είχα διαβάσει το θέμα γύρω στον Οκτώβρη που ψαχνόμουν και εγώ έτσι ώστε να μαζέψω πληροφορίες...τελικά έκανα εγγραφή και παρακολουθώ 8μηνο πρόγραμμα το οποίο πλήρωσα 920 ευρώ ΜΕ την έκπτωση για την κατηγορία ατόμων με χαμηλό εισόδημα. Το εκπαιδευτικό υλικό έχει να ανανεωθεί ένας θεός ξέρει πόσο καιρό.. (Το έντυπο υλικό ενός μαθήματος μου έχει την ημερομηνία 2012 και φυσικά από τότε έχουν αλλάξει πολλά.. κάποιες πληροφορίες μάλιστα δεν αναφέρονται καν.) Επιπλέον να πώ οτι μου έτυχε μια υπεύθυνη εκπαιδεύτρια στο μάθημα Βασικές αρχές διοίκησης η οποία βαθμολογεί όπως να ναι και δεν λαμβάνει υπόψη το έντυπο υλικό και όσα γράφει μέσα (όσο παλιό και αν είναι υποτίθεται υπάρχουν κάποιες βασικές αρχές και απαντάς σύμφωνα με αυτό) αλλά σύμφωνα με έναν δικό της τρόπο σκέψης.. με αποτέλεσμα να κατεβάζει τον γενικό μέσο όρο ενώ σε όλα εχω 90%-96% ...έχω βαρεθεί τα μαθήματα εξαιτίας της.. Γενικά δεν αξίζει και μετάνιωσα για τα σχεδόν 1000 ευρώ που έδωσα. Δεν θα το συνιστούσα.. Επαναφέρω λοιπόν το θέμα για όσους θα ψάξουν και θα θέλουν μια έξτρα γνώμη... 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
velociraptoras Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Στις 30/9/2019 στις 2:14 ΜΜ, pontez2 είπε Γιατι; Το Καποδιστριακό ειναι 3μηνο, των Ιωαννινων 2μηνο. Στην ύλη βλέπω εισαγωγή στο ένα, εισαγωγή και στο άλλο. Και τα δύο μπαίνουν συμπληρωματικά στο βιογραφικό σου. Μια ιδέα έχεις πάρει, τιποτε παραπάνω. Η εκάστοτε εταιρία θα εκτιμησει πως ξέρεις 2-3 πραγματάκια για το κομμάτι. Του coursity το έχω παρακολουθήσει είναι πολύ εισαγωγικό, αλλά δεν είχα παρει την πιστοποιηση. επίσης πολύ καλό για εισαγωγικό στην python είναι του mathesis απο Κρήτη, που έχει και δευτερο μαθημα πιο προχωρημένο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lasombra Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 Στις 17/3/2021 στις 5:35 ΜΜ, Janovef είπε Γειά σας! Επαναφέρω το θέμα καθώς προσωπικά δεν έχω μείνει καθόλου ευχαριστημένη από το elearning του εκπα! Είχα διαβάσει το θέμα γύρω στον Οκτώβρη που ψαχνόμουν και εγώ έτσι ώστε να μαζέψω πληροφορίες...τελικά έκανα εγγραφή και παρακολουθώ 8μηνο πρόγραμμα το οποίο πλήρωσα 920 ευρώ ΜΕ την έκπτωση για την κατηγορία ατόμων με χαμηλό εισόδημα. Το εκπαιδευτικό υλικό έχει να ανανεωθεί ένας θεός ξέρει πόσο καιρό.. (Το έντυπο υλικό ενός μαθήματος μου έχει την ημερομηνία 2012 και φυσικά από τότε έχουν αλλάξει πολλά.. κάποιες πληροφορίες μάλιστα δεν αναφέρονται καν.) Επιπλέον να πώ οτι μου έτυχε μια υπεύθυνη εκπαιδεύτρια στο μάθημα Βασικές αρχές διοίκησης η οποία βαθμολογεί όπως να ναι και δεν λαμβάνει υπόψη το έντυπο υλικό και όσα γράφει μέσα (όσο παλιό και αν είναι υποτίθεται υπάρχουν κάποιες βασικές αρχές και απαντάς σύμφωνα με αυτό) αλλά σύμφωνα με έναν δικό της τρόπο σκέψης.. με αποτέλεσμα να κατεβάζει τον γενικό μέσο όρο ενώ σε όλα εχω 90%-96% ...έχω βαρεθεί τα μαθήματα εξαιτίας της.. Γενικά δεν αξίζει και μετάνιωσα για τα σχεδόν 1000 ευρώ που έδωσα. Δεν θα το συνιστούσα.. Επαναφέρω λοιπόν το θέμα για όσους θα ψάξουν και θα θέλουν μια έξτρα γνώμη... Η αλήθεια είναι ότι είναι λίγο τσαπατσουλιά του εκπα τα elearning. Και υπερεκτιμημένα σε βαθμό κακουργήματος. Δυο καλά έχουν από τη δική μου εμπειρία: είναι ένα χαρτί του εκπα και σου δίνει ιδέες για το θέμα να ψαχτείς μόνος/η κι έχει μαζεμένες πληροφορίες αποφεύγοντας το χάος του google. Ποιο μάθημα έχεις επιλέξει που είναι τόσο ακριβό; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα