Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα. Την Κυριακή τελειώνει το συμβόλαιο μου που εχω 24αρα.  Μπήκα στο check availability της ote και μπορώ να βαλω μεχρι 50αρα vdsl. Μου το επιβεβαίωσαν τηλεφωνικός. Ωραια μεχρι εδω. Ηθελα να ρωτήσω αν θα υπάρχουν επιπλέον εξοδα γτ δεν γνωρίζω από αυτα. Τα καλώδια του ίντερνετ τοποθετηθηκαν πριν 7-8 χρονια γιατι το σπίτι είναι καινούργιο. Θα χρειαστεί επιπλέον καλώδια; η απλα θα μου φέρουν ενα ρούτερ θα περιμενω της 10 εργάσιμες να το ενεργοποιήσουν και τελος. ?

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Deka013 είπε

Παίζει να μην χρειαστείς router (εγώ δεν άλλαξα).Και η ενεργοποίηση γίνεται πολύ πιο γρήγορα αν θυμάμαι καλά.

Ειχες επιπλέον εξοδα; η μονο τα μηνιαίο ποσο; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, N1kospap367 είπε

Ειχες επιπλέον εξοδα; η μονο τα μηνιαίο ποσο; 

Αν είσαι ήδη πελάτης Cosmote , ανανέωση συμβολαίου θα γίνει για δύο χρόνια και δεν έχει επιπλέον έξοδα καθώς δεν υπάρχει κόστος αναβάθμισης. Μηναίο πάγιο στο πρόγραμμα που θα επιλέξεις.

Επεξ/σία από Brainmorf
Δημοσ.
11 ώρες πριν, Brainmorf είπε

Αν είσαι ήδη πελάτης Cosmote , ανανέωση συμβολαίου θα γίνει για δύο χρόνια και δεν έχει επιπλέον έξοδα καθώς δεν υπάρχει κόστος αναβάθμισης...

...Και εάν έχεις πάρει σχετικά πρόσφατα modem/router που κάνει και για VDSL, δεν θα σου στείλουν (όπως πήραν όλοι όσοι πήγαν σε "ευρυζωνική τηλεφωνία" το Speedporτ Entry 2i).

Σε αυτή την περίπτωση η αλλαγή γίνεται θεωρητικά σε 1 έως 12 ημέρες, στην πράξη (συνήθως) σε 2-3 μέρες.

Δημοσ.
On 27/09/2019 at 15:43, N1kospap367 said:

Καλησπερα. Την Κυριακή τελειώνει το συμβόλαιο μου που εχω 24αρα.  Μπήκα στο check availability της ote και μπορώ να βαλω μεχρι 50αρα vdsl. Μου το επιβεβαίωσαν τηλεφωνικός. Ωραια μεχρι εδω. Ηθελα να ρωτήσω αν θα υπάρχουν επιπλέον εξοδα γτ δεν γνωρίζω από αυτα. Τα καλώδια του ίντερνετ τοποθετηθηκαν πριν 7-8 χρονια γιατι το σπίτι είναι καινούργιο. Θα χρειαστεί επιπλέον καλώδια; η απλα θα μου φέρουν ενα ρούτερ θα περιμενω της 10 εργάσιμες να το ενεργοποιήσουν και τελος. ?

σωστη καλωδιωση

https://www.cyta.com.cy/mp/informational/support/files/wiring-guide-for-broadband_GR.pdf

Δημοσ.
Στις 28/9/2019 στις 7:44 ΠΜ, filipN είπε

...Και εάν έχεις πάρει σχετικά πρόσφατα modem/router που κάνει και για VDSL, δεν θα σου στείλουν (όπως πήραν όλοι όσοι πήγαν σε "ευρυζωνική τηλεφωνία" το Speedporτ Entry 2i).

Σε αυτή την περίπτωση η αλλαγή γίνεται θεωρητικά σε 1 έως 12 ημέρες, στην πράξη (συνήθως) σε 2-3 μέρες.

Ξερει κανεις επισης αν θα γίνει αυτόματα η αλλαγή η θα πρέπει να κανω επανεκκίνηση το ρούτερ οταν γινει; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

θα κοπει λογικα μονο του και θα συχρονισει σε vdsl.

Και εμενα 12 μερες μου ειπανε(την αιτηση την εκανα παρασκευη) Ευελπιστω απο αυριο να κινηθει τιποτα.

θα παρει εως 12 μερες ωστοσο οι απαραιτητες ενεργειεςγια την αναβαθμιση ηδη εχουν ξεκινησει μου λενε..

Περα απο το κουμπωμα στην καμπινα τι αλλες ενεργειες χρειαζεται ρε παιδες??

Επεξ/σία από xristoss1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, xristoss1 είπε

Και εμενα 12 μερες μου ειπανε(την αιτηση την εκανα παρασκευη) Ευελπιστω απο αυριο να κινηθει τιποτα.

θα παρει εως 12 μερες ωστοσο οι απαραιτητες ενεργειεςγια την αναβαθμιση ηδη εχουν ξεκινησει μου λενε..

Εμενα μου ειπαν τιποτα δεν χρειάζεται.. Και το παιδί πολυ ευγενέστατο στο τηλέφωνο (εκανα την αναβάθμιση μεσω τηλεφώνου ) και μ είπε 10 εργάσιμες λεμε συνήθως αλλα λεει δεν αμφιβάλω μεχρι τρίτη να εχει γίνει (εκανα την αναβάθμιση χθες) κ μ λεει και σπάνια αλλα το εχω δει κ αυτό γίνεται και μεσα στο σουκου σε μερικές περιπτώσεις. Αντε να δουμε. Μου ειπε αν θελω να παω να κανω κ αλλαγή ρούτερ σε ποιό καινούργιο αλλα διάβασα οτι έχει πολλά προβλήματα. 

Δημοσ.
On 29/09/2019 at 14:38, N1kospap367 said:

Εμενα μου ειπαν τιποτα δεν χρειάζεται.. Και το παιδί πολυ ευγενέστατο στο τηλέφωνο (εκανα την αναβάθμιση μεσω τηλεφώνου ) και μ είπε 10 εργάσιμες λεμε συνήθως αλλα λεει δεν αμφιβάλω μεχρι τρίτη να εχει γίνει (εκανα την αναβάθμιση χθες) κ μ λεει και σπάνια αλλα το εχω δει κ αυτό γίνεται και μεσα στο σουκου σε μερικές περιπτώσεις. Αντε να δουμε. Μου ειπε αν θελω να παω να κανω κ αλλαγή ρούτερ σε ποιό καινούργιο αλλα διάβασα οτι έχει πολλά προβλήματα. 

αναλογως ποιο ειναι το παλιο σου.μπορει να εννοουν απο το Speedport 2 entry στο speeport plus ή μπορει να εννοουν στο speedport entry αν εχεις καποιο πιο παλιο πχ speedport w724 αν και παιζει και αυτο vdsl οσο θυμαμαι.

το speedport plus εχει battery drain οπως λενε και δεν ξερω αν εχει φτιαχτει ακομα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδια μια βοήθεια οποιος γνωρίζει. Εμενα στο τηλέφωνο μου ειχαν πει 35€/μηνα.  Το 47€ που εχει εκει τι ειναι; μου έπαιξαν καποιο κολπο και θα πληρώνω τοσο το μηνα; 

Edit : η είναι το ποσό που θα πληρώνω αφου περασει το συμβόλαιο τον 24 μηνών; 

Screenshot_20190930-172633.jpg

Επεξ/σία από N1kospap367
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Deka013 είπε

47 θα πάει μετά από 24 μήνες,που θα λήξει το συμβόλαιο.

Ναι μετα το κατάλαβα ευχαριστώ για την επιβεβαιώσει. 

52 λεπτά πριν, poulinos είπε

αναλογως ποιο ειναι το παλιο σου.μπορει να εννοουν απο το Speedport 2 entry στο speeport plus ή μπορει να εννοουν στο speedport entry αν εχεις καποιο πιο παλιο πχ speedport w724 αν και παιζει και αυτο vdsl οσο θυμαμαι.

το speedport plus εχει battery drain οπως λενε και δεν ξερω αν εχει φτιαχτει ακομα.

Εχω το speedport entry 2i και μου ειπαν να παω να παρω αν θελω το speedport plus αλλα διαβασα όπως λες οτι εχει θέματα ενα εκ τών οποίων το battery drain και θεματα στο WiFi. 

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
On 29/09/2019 at 13:15, xristoss1 said:

ο παροχος σε κουμπωνει στην καμπινα και ο πελατης θελει αλλο εξοπλισμο αν δεν ειναι για vdsl.ολα τα αλλα γινονται αυτοματα.αν απο tdm παει σε voip πρεπει να γινουν σωστα οι καλωδιωσεις για να εχεις τηλεφωνο στα αλλα πριζακια.

On 30/09/2019 at 17:31, N1kospap367 said:

Ναι μετα το κατάλαβα ευχαριστώ για την επιβεβαιώσει. 

Εχω το speedport entry 2i και μου ειπαν να παω να παρω αν θελω το speedport plus αλλα διαβασα όπως λες οτι εχει θέματα ενα εκ τών οποίων το battery drain και θεματα στο WiFi. 

για battery drain Εχω ακουσει και καποιοι λενε οτι δεν το εχουν προσεξει το battery drain.τωρα αν ειναι με ολα τα κινητα ή απλα καποιο bug με καποια δεν ξερω.ουτε αν εχει διορθωθει.

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...