Aristotelis01 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Γεια σας! Είμαι πρωτοετής φοιτητής στο τμήμα των ΗΜ&ΜΥ και πρόκειται να αγοράσω λάπτοπ για της ανάγκες της σχολής. Μπορείτε να μου επισημάνετε τις απαιτήσεις του τμήματος και να καθορίσετε ( πάνω - κάτω ) το budget που πρέπει να ξοδέψω ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Sheogorath Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 Στις 27/9/2019 στις 11:40 ΠΜ, Aristotelis01 είπε Γεια σας! Είμαι πρωτοετής φοιτητής στο τμήμα των ΗΜ&ΜΥ και πρόκειται να αγοράσω λάπτοπ για της ανάγκες της σχολής. Μπορείτε να μου επισημάνετε τις απαιτήσεις του τμήματος και να καθορίσετε ( πάνω - κάτω ) το budget που πρέπει να ξοδέψω ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Καλησπερες και καλως ήρθες. Θα σε πετύχω στα εργαστήρια λογικά Λοιπον δεν θες κάτι ιδιαίτερο, έναν σχετικό επεξεργαστή για matlab, σίγουρα SSD αλλιώς θα βγάζεις γενειάδα μέχρι να ανοίξουν μερικά προγράμματα. 8 γίγα ραμ. Και θα έπαιρνα και μια μεγάλη οθονη 24-27 έξτρα για να είσαι άνετος στο autocad και τα σχετικά. Άσε που με την οθονιτσα θα βλέπεις ανετα ταινίες και σειρές με ότι ψωνίσεις από εδώ Ότι άλλο χρειαστείς με πόλη κτλ κτλ, στείλε πμ αν θες.
Ntinaras Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 10 λεπτά πριν, Sheogorath είπε Καλησπερες και καλως ήρθες. Θα σε πετύχω στα εργαστήρια λογικά Λοιπον δεν θες κάτι ιδιαίτερο, έναν σχετικό επεξεργαστή για matlab, σίγουρα SSD αλλιώς θα βγάζεις γενειάδα μέχρι να ανοίξουν μερικά προγράμματα. 8 γίγα ραμ. Και θα έπαιρνα και μια μεγάλη οθονη 24-27 έξτρα για να είσαι άνετος στο autocad και τα σχετικά. Άσε που με την οθονιτσα θα βλέπεις ανετα ταινίες και σειρές με ότι ψωνίσεις από εδώ Ότι άλλο χρειαστείς με πόλη κτλ κτλ, στείλε πμ αν θες. λαπτοπ ψαχνει
Sheogorath Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, Ntinaras είπε λαπτοπ ψαχνει Ε ναι τι; Του είπα γενικά τι απαιτήσεις εχει η σχολή από λαπτοπ, και καλο είναι να πάρει και μια οθονη έξτρα για να βολευτεί με το autocad αλλιώς θα βγάλει τα μάτια του.
Ntinaras Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, Sheogorath είπε Ε ναι τι; Του είπα γενικά τι απαιτήσεις εχει η σχολή από λαπτοπ, και καλο είναι να πάρει και μια οθονη έξτρα για να βολευτεί με το autocad αλλιώς θα βγάλει τα μάτια του. αα, λαθος γραψε τοτε
Sheogorath Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 Όσο για τα εργαστήρια, ναι εγώ θα του κάνω εργαστήρια 2ο εξάμηνο, υπ. διδάκτορας είμαι. 1
Aristotelis01 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 12 ώρες πριν, Sheogorath είπε Καλησπερες και καλως ήρθες. Θα σε πετύχω στα εργαστήρια λογικά Λοιπον δεν θες κάτι ιδιαίτερο, έναν σχετικό επεξεργαστή για matlab, σίγουρα SSD αλλιώς θα βγάζεις γενειάδα μέχρι να ανοίξουν μερικά προγράμματα. 8 γίγα ραμ. Και θα έπαιρνα και μια μεγάλη οθονη 24-27 έξτρα για να είσαι άνετος στο autocad και τα σχετικά. Άσε που με την οθονιτσα θα βλέπεις ανετα ταινίες και σειρές με ότι ψωνίσεις από εδώ Ότι άλλο χρειαστείς με πόλη κτλ κτλ, στείλε πμ αν θες. Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας και την βοήθειά σας !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα