geelpap Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Καλημέρα παρακαλώ την βοήθειά σας στην επιλογή κ αγορά κινητού 1) Χρήματα που μπορούμε να διαθέσουμε; 600 2) Μας ενδιαφέρει η αγορά από Ελλάδα ή από εξωτερικό; Ελλάδα 3) Μας ενδιαφέρει η αγορά από συγκεκριμένο κατάστημα; όχι 4) Αναζητούμε μόνο καινούριες ή και μεταχειρισμένες συσκευές; κ τα 2 5) Μέγεθος οθόνης; από 5,9 μέχρι 6,5 6) Κάποιο ειδικό χαρακτηριστικό (όπως αδιαβροχοποίηση, 2SIM+1SD, NFC κτλ); 7) Μας ενδιαφέρει η απόδοση των καμερών; όχι ιδιαίτερα 8 ) Μας ενδιαφέρει η αυτονομία; ναι να αντέχει τουλάχιστον 1 ημέρα 9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό;Android 10) Για τι χρήση προορίζεται η συσκευή; (Γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά)Η συσκευή με ενδιαφέρει να είναι γρήγορη, να έχει αρκετή μνήμη για αποθήκευση/δημιουργία/διαχείριση αρχείων Word & Excel, κ δέχομαι κ διαχειρίζομαι πολλά email καθημερινά, γενικά η συσκευή είναι για επαγγελματική χρήση. Θέλω την βοήθειά σας για το αν με την παραπάνω χρήση αξίζει να πάω σε κάποιο του επιπέδου Samsung s10e ή θα με κάλυπτε κ κάποιο του επιπέδου XIAOMI Pocophone f1 ή παρόμοιο. Κάθε πρόταση ευπρόσδεκτη. Φιλικά Γιώργος
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 galaxy note 9. αν βάλεις στην καθημερινότητα της δουλειάς σου το πενάκι δεν πας πίσω. συν το ότι είναι ένα overall complete smartphone που μετά σε οποιοδήποτε άλλο πας όσο καλό ή καλύτερο και αν είναι θα σου φαίνεται λίγο συγκριτικά με αυτά που προσφέρει ένα note. και όχι δεν είμαι samsung fan boy αλλά έχοντας δοκιμάσει οτιδήποτε κυκλοφορεί στην αγορά από ναυαρχίδες και οτιδήποτε βγαίνει αυτό σε καλύπτει σε όλα και με το παραπάνω.
georgerapp Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Θες κατι που δε χανει με τιποτα ειδοποιήσεις,δεν κοιμηζει δηλαδη το software τα apps. Αυτο σε ενδιαφερει. Ο καθείς δηλαδη που θα σου κανει μια πρόταση να σε διαβεβαιώνει για το παραπάνω.
saruman123 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, geelpap είπε Καλημέρα παρακαλώ την βοήθειά σας στην επιλογή κ αγορά κινητού 1) Χρήματα που μπορούμε να διαθέσουμε; 600 2) Μας ενδιαφέρει η αγορά από Ελλάδα ή από εξωτερικό; Ελλάδα 3) Μας ενδιαφέρει η αγορά από συγκεκριμένο κατάστημα; όχι 4) Αναζητούμε μόνο καινούριες ή και μεταχειρισμένες συσκευές; κ τα 2 5) Μέγεθος οθόνης; από 5,9 μέχρι 6,5 6) Κάποιο ειδικό χαρακτηριστικό (όπως αδιαβροχοποίηση, 2SIM+1SD, NFC κτλ); 7) Μας ενδιαφέρει η απόδοση των καμερών; όχι ιδιαίτερα 8 ) Μας ενδιαφέρει η αυτονομία; ναι να αντέχει τουλάχιστον 1 ημέρα 9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό;Android 10) Για τι χρήση προορίζεται η συσκευή; (Γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά)Η συσκευή με ενδιαφέρει να είναι γρήγορη, να έχει αρκετή μνήμη για αποθήκευση/δημιουργία/διαχείριση αρχείων Word & Excel, κ δέχομαι κ διαχειρίζομαι πολλά email καθημερινά, γενικά η συσκευή είναι για επαγγελματική χρήση. Θέλω την βοήθειά σας για το αν με την παραπάνω χρήση αξίζει να πάω σε κάποιο του επιπέδου Samsung s10e ή θα με κάλυπτε κ κάποιο του επιπέδου XIAOMI Pocophone f1 ή παρόμοιο. Κάθε πρόταση ευπρόσδεκτη. Φιλικά Γιώργος www.bestprice.gr/2155531584/samsung-galaxy-s10-128gb-dual.html (Από 642,00€) Και σαν μεταχειρισμένο δες αυτό Επεξ/σία 27 Σεπτεμβρίου 2019 από saruman123 1
ELTASSOS Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Συμφωνω με φιλο που ειπε για σαμσουγκ note.... και εγω εκει κατεληξα για μενα σε επαγγελματικο. Το πενακι ειναι αλλο επιπεδο...αν το χρειαζεσαι. Στα λεφτα σου βρισκεις ανετα.
shooterg Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 Συμφωνώ και εγώ το κινητό για εσένα είναι το note 9.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα