GlyfadaTech Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλημερα! Σημερα παρελαβα τον καινουριο SSD μου Crucial BX500 960GB και θελω να μαθω πως μπορω να μεταφερω οτι εχει μεσα ο σκληρος μου (500gb hdd 5400rpm) στον νεο μου δισκο! εχει προγραμματα της δουλειας μου και δεν θα ηθελα να εχω καποιο προβλημα ! στην ουσια θελω ενα Clone ! Επεξ/σία 27 Σεπτεμβρίου 2019 από GlyfadaTech Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zx1234r Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Με κάποιο πρόγραμμα hdd clone όπως acronis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, GlyfadaTech είπε Καλημερα! Σημερα παρελαβα τον καινουριο SSD μου Crucial BX500 960GB και θελω να μαθω πως μπορω να μεταφερω οτι εχει μεσα ο σκληρος μου (500gb hdd 5400rpm) στον νεο μου δισκο! εχει προγραμματα της δουλειας μου και δεν θα ηθελα να εχω καποιο προβλημα ! στην ουσια θελω ενα Clone ! Aν κοίταγες την υποστήριξη της crucial θα έβρισκες το https://www.acronis.com/en-sg/promotion/CrucialHD-download/ Επίσης κάποιος να φτιάξει τον τίτλο του θέματος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GlyfadaTech Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 6 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Aν κοίταγες την υποστήριξη της crucial θα έβρισκες το https://www.acronis.com/en-sg/promotion/CrucialHD-download/ Επίσης κάποιος να φτιάξει τον τίτλο του θέματος. ηταν down πριν το σιτε για αυτο και ρωτησα χιλια ευχαριστω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jiakometi Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Δοκίμασε και το Macrium Reflect. Ελαφρύ, πολύ γρήγορο και αξιόπιστο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα