Προς το περιεχόμενο

iPhone XS Max σε iPhone 11/11 pro αξίζει ;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
50 λεπτά πριν, johny.keha είπε

Καλησπέρα παιδιά αξίζει η αναβάθμιση από xs Max σε iPhone 11/11 pro η να περιμένουμε το επόμενο ; 

Στο ίδιο δίλλημα είμαι και εγώ απλά ουσιαστική αναβάθμιση θεωρώ είναι να πας στο προ αλλά θα χρειαστείς καμία 400 λογικά για να πας στο επόμενο ..στο 11 το απλό κάπου κερδίζεις κάπου χάνεις ...και εγώ ακόμα δεν έχω αποφασίσει τι θα κάνω μην νομιζεις...

Δημοσ.

Αν σε ενδιαφερουν οι αλλαγες σε μπαταρια και καμερα,ναι αξιζει η μεταβαση.

Αν σε αυτους τους τομεις εισαι ικανοποιημενος με το XS max,οχι δεν αξιζει.

Δημοσ.

Τότε θα πάρω ένα iPad αντί να κάνω την αλλαγή ! Πιο iPad μου προτείνετε ; Έχω το iPad mini retina νομίζω θα δω διάφορες εκεί ! Αν και το Design έμεινε ίδιο ! 

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Έχοντας αλλαξει απειρα κινητά και ως κατοχος xs max πριν 1 μηνα, χθες πήρα το 11 pro max στα χέρια μου, και μεχρι να το πιασω στα χερια μου, ήμουν αρκετα επιφυλακτικός στο κατα ποσον αξιζε η αγορα του.

Νομιζω πως ειχα παρα πολυ καιρο να ενθουσιαστω ετσι με ενα κινητο. Έπαιρνα ενα κινητο με καλυτερη καμερα και μπαταρια, να παω μετα σε ενα κινητο με καλυτερη οθόνη και UI. Νομιζω πως το φετινό iphone για μένα (δεν είμαι και πολυ φανατικος θα ελεγα), είναι μια ευχαριστη εκπληξη. Για όσο θυμαμαι τον εαυτό μου με iphone, πάντα κοιταζα την μπαταρια να πεφτει πιο γρήγορα και απο τον Καραγκούνη . Πλεον είμαστε σε αλλο επίπεδο. Φωτογραφία νυχτας ΚΟΡΥΦΗ, οθονη ΚΟΡΥΦΗ, μπαταρια ΚΟΡΥΦΗ . Τι αλλο να ζητήσει κάποιος εν ετη 2019 για ενα πακετο όλα σε ένα ;
Ναι τσιμπημενη τιμή, αλλα iphone παίρνεις, όχι ΧΙΑΟΜΙ !

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...