johny.keha Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Καλησπέρα παιδιά αξίζει η αναβάθμιση από xs Max σε iPhone 11/11 pro η να περιμένουμε το επόμενο ;
Donfear Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 50 λεπτά πριν, johny.keha είπε Καλησπέρα παιδιά αξίζει η αναβάθμιση από xs Max σε iPhone 11/11 pro η να περιμένουμε το επόμενο ; Στο ίδιο δίλλημα είμαι και εγώ απλά ουσιαστική αναβάθμιση θεωρώ είναι να πας στο προ αλλά θα χρειαστείς καμία 400 λογικά για να πας στο επόμενο ..στο 11 το απλό κάπου κερδίζεις κάπου χάνεις ...και εγώ ακόμα δεν έχω αποφασίσει τι θα κάνω μην νομιζεις...
Fulgore Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 οχι δεν αξιζει η διαφορα για τα μοντελα που κοιτας. Μονο το pro max αξιζει για μεταβαση.
johny.keha Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Παιδιά συγνώμη δεν ήμουν σαφείς ! Εννοώ το 11 pro η το 11 pro Max το 11 δεν με ενδιαφέρει !
Fulgore Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Αν σε ενδιαφερουν οι αλλαγες σε μπαταρια και καμερα,ναι αξιζει η μεταβαση. Αν σε αυτους τους τομεις εισαι ικανοποιημενος με το XS max,οχι δεν αξιζει.
johny.keha Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Στην ταχύτητα δεν θα δω διαφορά ;
johny.keha Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Τότε θα πάρω ένα iPad αντί να κάνω την αλλαγή ! Πιο iPad μου προτείνετε ; Έχω το iPad mini retina νομίζω θα δω διάφορες εκεί ! Αν και το Design έμεινε ίδιο !
lillaki Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Και εγω μονο για μπαταρια θα αλλαζα και καμερα...
nautikoslg Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2019 Έχοντας αλλαξει απειρα κινητά και ως κατοχος xs max πριν 1 μηνα, χθες πήρα το 11 pro max στα χέρια μου, και μεχρι να το πιασω στα χερια μου, ήμουν αρκετα επιφυλακτικός στο κατα ποσον αξιζε η αγορα του. Νομιζω πως ειχα παρα πολυ καιρο να ενθουσιαστω ετσι με ενα κινητο. Έπαιρνα ενα κινητο με καλυτερη καμερα και μπαταρια, να παω μετα σε ενα κινητο με καλυτερη οθόνη και UI. Νομιζω πως το φετινό iphone για μένα (δεν είμαι και πολυ φανατικος θα ελεγα), είναι μια ευχαριστη εκπληξη. Για όσο θυμαμαι τον εαυτό μου με iphone, πάντα κοιταζα την μπαταρια να πεφτει πιο γρήγορα και απο τον Καραγκούνη . Πλεον είμαστε σε αλλο επίπεδο. Φωτογραφία νυχτας ΚΟΡΥΦΗ, οθονη ΚΟΡΥΦΗ, μπαταρια ΚΟΡΥΦΗ . Τι αλλο να ζητήσει κάποιος εν ετη 2019 για ενα πακετο όλα σε ένα ; Ναι τσιμπημενη τιμή, αλλα iphone παίρνεις, όχι ΧΙΑΟΜΙ ! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα