Προς το περιεχόμενο

Μπορώ να αντιγράψω αρχεία σε ένα δικτυακο φάκελλο ΜΟΝΟ ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΑΝΟΙΞΩ!!!

heros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προσφατο προβλημα χωρις να ειμαι και σιγουρος μετα το 1903  update  των windows.. Εχω ένα QNAP nas έχω ορίσει κοινοχρηστους φακέλλου, μεχρι πριν λίγο καιρο όταν ήθελα να αντιγράψω κατι μπορούσα να το κάνω αφήνοντας τα αντικείμενα  με το ποντίκι πάνω στο φάκελλο... Τωρα δεν μπορώ βγάζει  ένα απαγορευτικο σήμα... μπορώ όμως να το κάνω ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ .. αν ανοίξω το φάκελλο και αφησω μέσα τα προς αντιγραφη αντικειμενα...Στο  nas  δεν εχω πειραξει κατι γιατι παλια δουλευε οκ ..

Τελικα δοκιμασα και μεταξυ υπολογιστων ...και εκει το ιδιο...... δεν ειναι θεμα του nas..Το πρόβλημα ειναι πρόσφατο... Σας θυμίζει κατι? Εψαξα στο  google...  δεν βρηκα λυση... 

Για να καταλάβετε εαν παω να αφησω κατι πάνω στο Finished Manolis  ή στο USERs βγάζει απαγορευτικο..εαν κανω  double click  και ανοιξω τον φακελλο τοτε μπορω...

ΛΟΙΠΟΝ ΠΗΓΑ ΑΝΑΠΟΔΑ  ΑΠΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΕ  WINDOWS 10 1809  ΑΝΟΙΞΑ  ΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΔΙΚΤΥΟΥ (ΜΕ WINDOWS 10 1903 )KAI ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!! ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΙΠΑ ΚΑΙ στην αρχη το πρόβλημα υπαρχει σε υπολογιστες που εγκατασταθηκε το τελευταιο update 1903...

Mε μια καλύτερη περιγραφή το  google  βρηκε και αλλους με παρομοιο προβλημα....χωρις λύση όμως

https://social.technet.microsoft.com/Forums/en-US/651fe7aa-6e34-4b30-968c-789386b9039f/windows-10-1903-cant-copy-files-to-shared-folder-root?forum=win10itprogeneral

image.png.432b84862794d0ae8a415122f039e9a7.png

Επεξ/σία από heros
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...