Pstathece Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Λοιπόν, όπως λέει ο τίτλος έχω να ρωτήσω σχετικά με το m.2 slot της μητρικής. Στην επίσημη σελίδα της λέει ότι υποστηρίζει wifi και το slot είναι με το πρότυπο 2230. Με λίγο ψάξιμο βρήκα κάποια συμβατά wifi mofules στο ebay. Η ερώτηση είναι η εξής: Ας πούμε το συγκεκριμένο τι λέτε? Θα το υποστηρίξει η μητρική κανονικά? Επίσης όντας και WiFi και Bluetooth 4.0, θα μπορέσει να υποστηρίξει σύνδεση με ps4 controller? Ξέρω ότι είναι περίεργες και σχετικά δύσκολες οι ερωτήσεις, αλλά αν κάποιος το έχει δοκιμάσει και έχει βρει άκρη θα μου είναι χρήσιμη άποψη του. Επεξ/σία 27 Σεπτεμβρίου 2019 από Νυσταγμένος
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Moderators Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Δεν γνωρίζω να σου απαντήσω με σιγουριά, ωστόσο έχε υπ' όψη ότι χρειάζεσαι και κεραιάκια, δεν θα παίξει σκέτο.
Pstathece Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Ναι ναι, το γνωρίζω. Η σκέψη μου είναι να τα κολλήσω πάνω στο κουτί. Βασικά αυτό που θέλω να γλιτώσω είναι να έχω ξεχωριστά ένα usb για WiFi και ένα για Bt όταν μπορούν να γίνουν και τα 2 με ένα module.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα