Eλληνας Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, piiii είπε Η συγκεκριμένη του lidl είναι πολύ στιβαρή κατασκευή(δεν έχει την πλαστικούρα που έχουν οι κινεζιές) αλλά ρε αδερφέ δεν ξέρω αν έτυχε μόνο σε μένα, πάσχει απο τον διακόπτη.. Η πρώτη που αγόρασα μετά απο λίγο καιρό τα έφτυσε λόγω του διακόπτη. Την επέστρεψα και πήρα άλλη. Μετά πάλι τα ίδια. Ε λέω δεν είναι δουλειά αυτό. Πήγα άλλαξα το διακόπτη με έναν δικό μου και άντε γειά... Φυσάει απο τότε. Η Michelin η black and decker ? Ποιο απο τα δυο αγοράσατε
Joshua21 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 32 λεπτά πριν, Eλληνας είπε Η Michelin η black and decker ? Ποιο απο τα δυο αγοράσατε Αν διαβάσεις πιο προσεκτικά το post που έκανες παράθεση θα διαπιστώσεις ότι δεν αγόρασε ούτε michelin ούτε black n decker, αγόρασε αυτή του lidl: https://www.lidl-hellas.gr/el/prosfores.htm?articleId=33613
tornado Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 3 ώρες πριν, Joshua21 είπε Αν διαβάσεις πιο προσεκτικά το post που έκανες παράθεση θα διαπιστώσεις ότι δεν αγόρασε ούτε michelin ούτε black n decker, αγόρασε αυτή του lidl: ο ανθρωπος θελει ειτε michelin ειτε black decker δεν εχει νοημα να προτεινεις ενα τριτο. Οπως περιγραφει ο φιλος τα χαρακτηριστικα το michelin υπερτερει. 1
kostaskalamatas Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 4 λεπτά πριν, tornado είπε ο ανθρωπος θελει ειτε michelin ειτε black decker δεν εχει νοημα να προτεινεις ενα τριτο. Οπως περιγραφει ο φιλος τα χαρακτηριστικα το michelin υπερτερει. Τι το κουραζουμε τοτε?..... Ελληνα παρε τη μισελεν
Joshua21 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 4 ώρες πριν, tornado είπε ο ανθρωπος θελει ειτε michelin ειτε black decker δεν εχει νοημα να προτεινεις ενα τριτο. Και εσύ αν διάβαζες πιο προσεκτικά τα post, θα είχες διαπιστώσει πως εγώ δεν έχω προτείνει απολύτως τίποτα.
afterhours Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 Τσεκαρε το μοντελο BLACK & DECKER ASI200 στο γοογλη... Στο δικο μου αυτοκινητο το πηρα περισυ, φουσκωνει γρηγορα τα λαστιχα και εχει ψηφιακη ενδειξη ακριβειας για τα PSI.... το βλεπω τωρα στα 30 ευρω Απλα κανει θορυβο οπως ολα...εχει και φακο που ειναι θετικο.
zio10 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Με ένα φτηνό κομπρεσεράκι από praktiker πχ μπορώ να φουσκώσω λάστιχο αυτοκινήτου; Πχ αυτό: https://www.praktiker.gr/m/p/kompreser-aeros-einhell-cc-ac-12v-93882
jgeorgiou Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 αν το πατήσεις στο skroutz το "βρίζουν" όλοι , καλύτερα του LIDL 1
Eλληνας Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Δεν γνωρίζω γιατί διαβάζω άκυρα πράγματα αλλά ξανά διαβάστε το θέμα διότι ζητάω κάτι συγκεκριμένο..
1988panos2171 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Όσοι έχετε αυτόν του lidl μπορείτε να δώσετε ένα review? Έχει μεταλλικό πιστονάκι; Είναι ποιοτικό; Γιατί κάτι για λιωσίματα αναφέρουνε σε no name. Επίσης πόσο χρόνο κάνει για να φουσκώσει; Περισσότερο το θέλω όχι για να φουσκώνω από το 0 τα λάστιχα αλλά για ώρα ανάγκης και για να παίζω με μικρές διαφορές στις πιέσεις όταν πάω γρήγορα ( μη χέσω ).
tutuyo Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στο μεγάλο κινέζικο πολυκαταστημα-αποθηκη επι της Π. Ραλλη, εχω δει 3-4 κινεζικες τρόμπες στα ειδη αυτοκίνητου νομίζω γυρω στα 25-28 ευρω. Γενικα σε αυτο το κατάστημα επικρατει χαος και ειναι γεματο κινεζιες λιγο πιο ακριβά από gearbest κτλ κτλ Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου 2019 από tutuyo
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα