Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
11 ώρες πριν, tornado είπε

κινεζικη με 20 ευρω,

https://www.aliexpress.com/item/32870383541.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.27424c4dzkYHqc

2 χρονια φουσκωνει μια χαρα.

Αλλα περι ορεξεως....

Με την εμπειρία σας που διαλέξατε το συγκεκριμένο μπορείτε να μου πείτε ποιο από τα δύο σας φντ πιο σωστό/ποιοτικό?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Eλληνας είπε

Υπάρχουν δύο ίδια

Δεν είναι ίδια. Αυτή που έχεις στο link έχει κωδικό 009519 και είναι αυτή που στο amazon κοστίζει 39.90.

Δημοσ.
15 ώρες πριν, Eλληνας είπε

Black & Decker Portable Air Compressor με 45 ευρώ

https://www.skroutz.gr/s/14633274/Black-Decker-Portable-Air-Compressor-ASI400.html

η

Michelin 12V Air Compressor με 70 ευρω

https://www.skroutz.gr/s/6566457/Michelin-12V-Air-Compressor-009519.html

Υπαρχουν πολλα χαρακτηρηστικα που καταλαβαινεις αν ενα μηχανημα ειναι αναλογο της τιμης του.

εγω εχω καταληξει σε 3 κυριοτερα. 

1ον. Ποση ωρα κανει να φουσκωσει ενα λαστιχο πχ 195/60/15...

2ον. ποσο θερμαίνεται κατα τη διαρκεια λειτουργιας του.

3ον. αν το καλωδιο ειναι αρκετο για να φτασει  απο τον αναπτηρα και στα 4 λαστιχα.

εγω εχω ενα νονειμ στα 33 ευρω που φουσκωνει  στα 27 psi το 195/60/15 σε 7 λεπτα, απο τερμα αδειο  .(πραγματικο μετρο συγκρισης)

μετα τα 11 λεπτα, ανεβαζει τετοια θερμοκρασια, που δε μπορω ουτε να το ακουμπησω και σβηνει, μαλλον απο ενα ασφαλιστικο. Αν θελησω να φουσκωσω και τα δυο λαστιχα απο το τρειλορ, πρεπει να περιμενω ενα τεταρτο να κρυωσει για να φουσκωσω και τα δυο ελαστικα.

Απο 50Ευρω, ενδεικτικά, ξεκινανε αυτα που εχουν μεταλλικό πιστονακι και κύλινδρο με αποτελεσμα να αντεχουν περισσοτερο στην υπερθερμανση κυριως...

Δες τα χαρακτηριστικα  αυτων τω δυο που θες, θεσε τις αναγκες σου και τις προτεραιοτητες και παρε αυτο που τις ικανοποιει.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, kostaskalamatas είπε

Υπαρχουν πολλα χαρακτηρηστικα που καταλαβαινεις αν ενα μηχανημα ειναι αναλογο της τιμης του.

εγω εχω καταληξει σε 3 κυριοτερα. 

1ον. Ποση ωρα κανει να φουσκωσει ενα λαστιχο πχ 195/60/15...

2ον. ποσο θερμαίνεται κατα τη διαρκεια λειτουργιας του.

3ον. αν το καλωδιο ειναι αρκετο για να φτασει  απο τον αναπτηρα και στα 4 λαστιχα.

εγω εχω ενα νονειμ στα 33 ευρω που φουσκωνει  στα 27 psi το 195/60/15 σε 7 λεπτα, απο τερμα αδειο  .(πραγματικο μετρο συγκρισης)

μετα τα 11 λεπτα, ανεβαζει τετοια θερμοκρασια, που δε μπορω ουτε να το ακουμπησω και σβηνει, μαλλον απο ενα ασφαλιστικο. Αν θελησω να φουσκωσω και τα δυο λαστιχα απο το τρειλορ, πρεπει να περιμενω ενα τεταρτο να κρυωσει για να φουσκωσω και τα δυο ελαστικα.

Απο 50Ευρω, ενδεικτικά, ξεκινανε αυτα που εχουν μεταλλικό πιστονακι και κύλινδρο με αποτελεσμα να αντεχουν περισσοτερο στην υπερθερμανση κυριως...

Δες τα χαρακτηριστικα  αυτων τω δυο που θες, θεσε τις αναγκες σου και τις προτεραιοτητες και παρε αυτο που τις ικανοποιει.

Το black and Decker γραφει οτι είναι 160 PSI / 11.03 Bar

Το Michelin απ οτι εχω ψάξει είναι γύρος στα 50 PSI / 7 Bar

Παίζει μεγάλο ρολο?

Η black and decker σαν εταιρεία ειναι καλη? 

Δημοσ.

Είχα πάρει ένα απο το lidl πριν 12 χρόνια στα 20 ευρω. Ακόμα δουλευει μια χαρά και φουσκώνω ποδήλατα στα 120 psi.

Δημοσ.

Η συγκεκριμένη του lidl είναι πολύ στιβαρή κατασκευή(δεν έχει την πλαστικούρα που έχουν οι κινεζιές) αλλά ρε αδερφέ δεν ξέρω αν έτυχε μόνο σε μένα, πάσχει απο τον διακόπτη..

Η πρώτη που αγόρασα μετά απο λίγο καιρό τα έφτυσε λόγω του διακόπτη. Την επέστρεψα και πήρα άλλη. Μετά πάλι τα ίδια. Ε λέω δεν είναι δουλειά αυτό. Πήγα άλλαξα το διακόπτη με έναν δικό μου και άντε γειά... Φυσάει απο τότε.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...