BillyBlack37 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Έχω τον amd ryzen 5 2600x αλλά οι θερμοκρασίες της stock ψυκτρας δεν με ικανοποιούν. Λέτε να πάρω την be quite pure rock slim ή την cooler master 212 hyper black edition και γιατί;;; Επίσης το pc μου πετάει bluescreens που κ που και δεν ξέρω άμα έχει να κάνει με τις θερμοκρασίες του επεξεργαστή. Ευχαριστώ!
Zengar Zombolt Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) εγω με την hyper 212 που εχω στον FX 8320 6 χρονια τωρα ειμαι πολυ ευχαριστημενος και μιλαμε για ποιο ζεστο επεξεργαστη απο τον 2600 δεν τον εχω πειραξει καθολου βεβαια stock ολα Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου 2019 από Zengar Zombolt
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Και οι δύο μια χαρά είναι. Τα bluescreens μπορεί να είναι από ram ή drivers της GPU. Οι ram είναι στα σωστά slots;
BillyBlack37 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 26/9/2019 στις 11:40 ΜΜ, yiannis1991 είπε Και οι δύο μια χαρά είναι. Τα bluescreens μπορεί να είναι από ram ή drivers της GPU. Οι ram είναι στα σωστά slots; Ναι είναι. και τα bluescreens είναι από ελαττωματικο hardware το pc μετά από 3 μέρες τα έφτυσε κ πλέον κάνει μόνο boot loops αλλά το πήγα σε καταστημα και νομίζω θα χρειαστεί αντικατάσταση ή το τροφοδοτικό ή η μητρική Επεξ/σία 28 Σεπτεμβρίου 2019 από BillyBlack37
Trande_2 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 Καλησπέρα έχω και εγώ τον ryzen 5 2600 με στοκ ψήκτρα και χωρίς να τον έχω κάνει oc. Επειδή θέλω να τον πάω κοντά στα 3,8 και να είναι δροσερός, θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει κανείς την εν λόγω ψήκτρα Cryorig H7 και να μου πει αν αξίζει η όχι για τα χρήματα που θα δώσω η διάφορα στις θερμοκρασίες. Ευχαριστώ εκ των προτέρων...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα