kp1 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Καλησπερα παιδια ποιο θεωρειται καλύτερο σε συνολική χρήση; Βάση κάμερας-μπαταρίας - οθόνη (ταχύτητα δν βαζω γτ είναι και τα δύο stock android άρα θα τρέχουν παρόμοια) ευχαριστώ
chios Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Και μόνο που το moto έχει exynos δεν θα πήγαινα ούτε για πλάκα άσε που έχει μικρή μπαταρία, Σε Α3 θα πήγαινα και ας έχει 720 οθόνη τουλάχιστον είναι amoled. 1
kp1 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 8 λεπτά πριν, chios είπε Και μόνο που το moto έχει exynos δεν θα πήγαινα ούτε για πλάκα άσε που έχει μικρή μπαταρία, Σε Α3 θα πήγαινα και ας έχει 720 οθόνη τουλάχιστον είναι amoled. Τι παίζει για exynos? Κολλάει;Αλλά stock android μέχρι 300 €? Ευχαριστώ
Payne83 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Άσχετο με το θεμα "Εγώ προσωπικά έχω πολύ θετικές εντυπώσεις από το Mi 8. Το είχε πάρει φίλος μου σε προσφορά (64Gb Global) στα 289€. Μετά από ψάξιμο με gcam βρήκε έκδοση και ρυθμίσεις που βγάζουν πραγματικά εντυπωσιακές φωτογραφίες. Γενικά προτιμότερο είναι ένας snapdragon παρα Exynos". Μεταξύ των δύο που ανέφερες θα προτιμούσα στην τελική μάλλον το A3. Πιο ωραίος σχεδιασμός και υλικά , καλύτερη μπαταρία, δυνατότητας εγκατάστασης gcam . Το μείον είναι η οθόνη στο A3. Καλό θα ήταν να το δεις από κοντά. Σε απόδοση παρόλο που προτιμώ snapdragon πιστεύω ότι είναι πάνω κάτω στα ίδια. Επεξ/σία 27 Σεπτεμβρίου 2019 από Payne83 1
kp1 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, Payne83 είπε Άσχετο με το θεμα "Εγώ προσωπικά έχω πολύ θετικές εντυπώσεις από το Mi 8. Το είχε πάρει φίλος μου σε προσφορά (64Gb Global) στα 289€. Μετά από ψάξιμο με gcam βρήκε έκδοση και ρυθμίσεις που βγάζουν πραγματικά εντυπωσιακές φωτογραφίες. Γενικά προτιμότερο είναι ένας snapdragon παρα Exynos". Μεταξύ των δύο που ανέφερες θα προτιμούσα στην τελική μάλλον το A3. Πιο ωραίος σχεδιασμός και υλικά , καλύτερη μπαταρία, δυνατότητας εγκατάστασης gcam . Το μείον είναι η οθόνη στο A3. Καλό θα ήταν να το δεις από κοντά. Σε απόδοση παρόλο που προτιμώ snapdragon πιστεύω ότι είναι πάνω κάτω στα ίδια. Απλα σκέφτομαι για stock android με το χρόνο κολλάει λιγότερο αν και το Mi8 εχει καλύτερες κάμερες οθόνη και μπαταρια αν και με χαλάει το μεγάλο notch
giachtas Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 Γεια σας, προβληματίζομαι και εγώ και είμαι ανάμεσα σε αυτά τα 2 smartphones, το Motorola one Vision και το Xiaomi Mi A3. Έχω εδώ και 1 χρόνο περίπου το Mi A2 64GB και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Να επισημάνω ότι προτιμώ το stock Android, αλλά τα Pixel είναι, κατά τη γνώμη μου, οικονομικά απλησίαστα. οπότε συμβιβάζομαι με το Android One. Εάν πάω σε Xiaomi θα προτιμούσα το 128GB. Μου αρέσει βέβαια περισσότερο το One Vision μιας και έχω σε πιο θετική προτίμηση τη Motorola από την Xiaomi. Όμως αν και δεν έχω ακούσει αρνητικά για τους Exynos της Samsung, έχω περισσότερο προτίμηση στην Qualcomm. Επίσης μου φαίνεται σχετικά μικρή η μπαταρία του σε σχέση με του Mi A3. Τι γνώμη έχετε και την 21:9 οθόνη του; Σαν πιο στενή θα έχει πιο βολικό κράτημα με το ένα χέρι, αλλά σε landscape στον chrome π.χ. για πλοήγηση θα βολεύει; Π.χ εάν θέλω να γράψω κάτι σε κάποιο φόρουμ, το πληκτρολόγιο (εννοείται στο πιο χαμηλό του ύψος) καλύπτει σχεδόν όλη την οθόνη, οπότε το γυρίζω σε όρθια θέση. θα μου πείτε, τι ψάχνεις!! Επίσης, αν και εγώ δεν είχα κανένα θέμα με το δικό μου, σε άλλο φόρουμ σχετικό με το Mi A2, αρκετοί αντιμετώπισαν πολλά προβλήματα με τις αναβαθμίσεις και με τους 2 τύπους μνήμης που «φορούσε» (Micron, Samsung). Στο Mi A3 δεν έχω διαβάσει κάτι μέχρι τώρα.
CaptainChris Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 Motorola one Vision καλύτερη οθόνη καλύτερη κατασκευή και καλυτερες κάμερες
chios Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) MI A3, επική μπαταρία, super amoled οθόνη , ir blaster, snapdragon cpu, κάμερα με gcam σπέρνει , πιο μαζεμενο και πιο ελαφρύ. Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2019 από chios 1
georgerapp Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) https://www.phonearena.com/phones/size/Motorola-One-Vision,Xiaomi-Mi-A3/phones/11158,11211 Καθίστε σε ενα pc καλιμπραρετε το μεγεθος με μια κάρτα και δείτε τα σε πραγματικό μέγεθος για να καταλάβετε τι παιζει σε διαστάσεις. Εχω ακουστα οτι το moto εχει πολύ καλό σήμα,και τηλεφωνίας και WiFi. O αδελφος μου ψαχνει τηλέφωνο και ειμαι αναμεσα τους καιρό τώρα. Θα περιμένει μεχρι black Friday μπας και του βρω κατι πιο ναυαρχιδε φάση. Αλλιώς εκει θα τον πάω. Σε ενα απο τα 2. Για xiaomi μιλάω πάντα απο info με 2 χρόνια εγγύηση τιμή. Δε παιζω ουτε με κινα ουτε με τους ραγιαδες παραεμπορους του skroutz πανω στα xiaomi. Επεξ/σία 7 Οκτωβρίου 2019 από georgerapp 1
vargas Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 Δεν συγκρίνεται το Α3 με το moto . Όλη την δουλειά την κάνει ο cpu .Κ ο 665 είναι ο πιο refined τουλάχιστον στην midrange segment. Δεν καίει τπτ είναι σούπερ αποδοτικός και το κινητό παει μπάλα. Αν δείτε συγκριτικό με το vision ειδικά στο ram management το Α3 απλά του κάνει πλάκα 1
theoilia Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 συγνώμη προς τον ts αλλά να κάνω και εγώ μία ερωτηση;αν μπει στην εξίσωση και το realme 3 pro στα 199€;
georgerapp Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 @vargas εχει και το set up καμερων του mi9 . εχει φτιαξει κατι πολυ δυνατο εδω η xiaomi πραγματικα. και το αλλο θετικο ειναι οτι ειναι και δεν ειναι xiaomi,δηλαδη σου δινει σε καλη τιμη την συσκευη σε ωραιο μεγεθος βολικο αλλα μαζι ειναι και android one δηλαδη κατι ουδετερο που λες δεν εχω να κανω με το user interface του κατασκευαστη αλλα με σκετο android της μαμας google. το μονο κακο ειναι οτι ο αδελφος μου ειναι πισω απο τον ηλιο και εχει δωσει εντολη θελω -samsung,sony,lg και οχι xiaomi κινεζια! αλλα τον αγαπαω τον φουστη και θελω να του παρω το max για τα χρηματα που δινει και θα παντρευτει την συσκευη μεχρι να λιωσει. δηλαδη ενα mi3 θα ηταν κουτι. τελος παντων θα περιμενω και την black να δω τι θα παιχτει,να την ζησω και λιγο μεσου αυτου μιας και εγω δε χρειαζομαι κατι!!!! τωρα εχει ενα x compact που θα παει....που αλλου;στην γυναικα του.....παντα ριγμενες! 1
giachtas Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 Όταν πήρα το Mi A2 είχα προβληματιστεί εάν θα το έπαιρνα από κάποιο φθηνό skroutz-μαγαζί με 1 χρόνο εγγύηση, ή από κάποιο πιο ακριβό με 2 χρόνια μιας και μεσολαβούσε η Infoquest. Πάνω σε αυτό έχω μία, ίσως ανόητη, απορία. Τόσο αυτά που έρχονται με 1 χρόνο εγγύηση, όσο και τα «νόμιμα» των 2 χρόνων, στο ίδιο εργοστάσιο δεν κατασκευάζονται; Απλώς επειδή μεσολαβεί κάποια πιο μεγάλη και πιο επίσημη αντιπροσωπία, πληρώνουμε το κάτι παραπάνω; Το πήρα τελικά με κάποιο ρίσκο από πιο φθηνό μαγαζί. Δεν μου έχει παρουσιάσει κάτι εδώ και 1 χρόνο που το έχω, Εξάλλου η διαφορά μας είναι ο 1 χρόνος παραπάνω, γιατί πριν το πάρω, ρώτησα στο μαγαζί τι γίνεται σε περίπτωση προβλήματος και μου είπαν πως τους το στέλνω και αφού το ελέγξουν και δουν ότι δεν επισκευάζεται, μου στέλνουν άλλο. Βέβαια από Κίνα δεν θα έπαιρνα με τίποτα γιατί άντε να βγάλεις άκρη σε περίπτωση προβλήματος. Στο Mi A3 που μάλλον και θα καταλήξω, επειδή σκέφτομαι την αγορά των 128GB δεν έρχεται επίσημα μέσω Infoquest, αλλά μόνο των 64GB.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα