Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, asterios210 είπε

Ωραία συσκευή με πολύ καλά τεχνικά χαρακτηριστικά. Αλλά. ...ποτέ μου δεν τόλμησα να φύγω από γνωστά brands επειδή φοβάμαι τι επιδόσεις της κάμερας σε φώτο και ειδικά σε βίντεο ...Και κατά 2ον το alter sales service

Να ξέρεις ότι η Oneplus είναι ποιοτική. Αλλά αν πας για low-light προτίμησε Samsung S8, S9 ή S10.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, asterios210 είπε

Ωραία συσκευή με πολύ καλά τεχνικά χαρακτηριστικά. Αλλά. ...ποτέ μου δεν τόλμησα να φύγω από γνωστά brands επειδή φοβάμαι τι επιδόσεις της κάμερας σε φώτο και ειδικά σε βίντεο ...Και κατά 2ον το alter sales service

Με τα διαφορα ports του GCam, απλά κοιτάς να έχει snapdragon επεξεργαστη το κινητό και έχεις από τις top κάμερες της αγοράς. Πραγματικά ο αλγόριθμος της Google κάνει θαύματα ακόμα και στη μεσαία κατηγορία.

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Black Demis είπε

εκει ειναι που θα χασει πολυυυυυυ κοσμος ξερωε απειρους που λενε δεν περιαζει ας ειναι παντοφλα αρκει να μην ειναι χοντρι παντοφλα

Τόσο τους κόβει...για να μη σχολιάσω το πόσο καλύτερη κάμερα θα μπορούσαν να φτιάξουν αν ήταν πιο παχιές οι συσκευές.

• Like 1
Δημοσ.
42 λεπτά πριν, Black Demis είπε

αν βλεπεις για μικρα s8 s9 κλπ παω πασο εεις λεμε για κινιτο τυπου se αντε λιγο μεγαλυτερο

Το s10e είναι 19χιλ ψηλότερο και 9χιλ φαρδυτερο από το iPhone se. Είναι πολύ πιο δύσχρηστο δηλαδή; Απ' την άλλη, έχει σχεδόν διπλάσια επιφάνεια οθόνης (83cm² έναντι 44cm²). Πιστεύω ότι όταν λέτε μικρά κινητά και φέρνετε παραδείγματα iPhone και sony, μαλλον εννοείτε ότι θελετε μικρή οθόνη με bezels οικόπεδα.

• Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ.

Το καλο με το 7T ειναι οτι γινεται το φθηνοτερο κινητο με 90hz οθονη και stock android μαζι(τα razer phone σταματησαν να βγαινουν)και UFS.

Επισης εχει και πολυ γρηγορη φορτιση. Το κακο ειναι οτι η μπαταρια οντως δεν αποδιδει οπως πρεπει για 1080p κινητο με 3800μπαταρια.

Δεν ξερω αν παιζει καποιο θεμα με Android 10 και battery drain.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το κακό είναι ότι έβαλε μικρή μικρή μπαταρία, σε τέτοια οθόνη το λιγότερο 4.000 θέλει μην σου πω 4500, αν ήταν 5.8-6ιντσες θα την πάλευε, ευτυχώς που δεν πρόκειται ποτέ να αγοράσω τέτοιο κινητό. 

Επεξ/σία από chios
Δημοσ.
8 ώρες πριν, AtiX είπε

Κοίτα για μένα το όριο είναι τα 14 εκατοστά γι'αυτό και αναγκάστηκα να πάω στο a40... ιδανικά για μένα θα ήταν το μέγεθος του iPhone 8 με full screen, να δω θα αποφασίσει να το κάνει κανένας...

Όντως εκεί στα 14 και κάτω είναι το σωστό μέγεθος για χρήση με το ένα χέρι , οπότε S10e στα 14,2 συγχωρείτε λόγω 5,8 οθόνης και TOP χαρακτηριστικών. 

• Like 2
Δημοσ.

@Dinos_12345 .... έχω ακριβώς την ίδια άποψη με τον leonproniknidi κ μάλιστα την στιγμή που αγοράζω ανελλιπώς op απο το '13 έως σήμερα (σχετικά με την κατάντια στην οποία έχει περιέλθει η op)

Επίσης είναι εκνευριστικό, ο σεβασμός που έχει χάσει πλέον, η εταιρεία για τον πελάτη της κ μιλάω για την κοινότητα φυσικά.

Βεβαίως είναι μια εταιρεία κ απώτερος σκοπός είναι το κέρδος αλλά θυμάμαι, κάποτε έριχνε τρελή βαρύτητα στο feedback της κοινότητας (την είχαμε κράξει μαζικά στο σύστημα με τις προσκλήσεις κ διορθώθηκε, για παράδειγμα).

Δεν ξέρω εαν το mi 9 pro θα σταθεί επάξια κ ανταγωνιστικά,  αλλά πιστεύω ότι η ταχύτητες που είχαν/έχουν σαν συσκευές, ίσως μου λείψει.... πάμε γι'άλλα.

Δημοσ.
11 ώρες πριν, UnlockedEvolution είπε

Και το δίλλημα τώρα είναι: Xiaomi mi 9 pro 5g ή OnePlus 7t ;

360 ευρω η 700 ευρω  ... νομίζω την εχεις την απάντηση ....

Δημοσ.

Θυμάμαι κάποτε είχε κάνει πάταγο το one+ εκείνο με την πλάτη από " φιστίκια " και ως κάτοχος του πραγματικά ήταν ένα πάρα πολύ όμορφο κινητό, ξεχώριζε. Πλέον , αν εξαιρέσουμε κάποια τεχνικά χαρακτηριστικά δεν έχει να πει και κάτι.

Άσχετο, αλλά αυτές οι διαφημίσεις με τα " δήθεν cool άτομα δυτικού εύρωστου πληθυσμού " μου φαίνονται τόσο εμετικές...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...