Dark_Beast_John_Gr Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Γειά σας! Πέρυσι τον Σεπτέμβριο παρέδωσα την κονσόλα μου για επισκευή στο Easy Service. Μου αντικαταστήσανε την κονσόλα με μία ανακατασκευασμένη και μου την παραδώσανε στις 7/9/18 πληρώνοντας 140ε με εγγύηση ενός έτους. Σήμερα το ps4 έπαθε πάλι βλάβη στο hdmi port. Οταν τους πήρα τηλέφωνο τους είπα το πρόβλημα και τους ρώτησα σχετικά με την εγγύηση μου είπαν πως δεν μπορούν να κάνουν κάτι γιατί είμαστε εκτός εγγύησης. Ξέρει κανείς αν έχω κάποιο νόμιμο δικαίωμα πάνω στην εγγύηση μου?
j0hnn1e Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Οι refurbished συσκευές έχουν συγκεκριμένη περίοδο εγγύησης (συνήθως μερικούς μήνες) το οποιο πρέπει να αναγράφεται κάπου η να μπορεί να σε ενημερώσει η εταιρεία για το πόσο ακριβώς. Δυστυχώς δεν νομίζω ότι θα σε καλύψει η εγγύηση 1 1
GaGaS_Thess Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Δεν καταλαβαινω. 1 ετος εγγυηση σου ειπαν στις 07 Σεπτεμβριου 2018. Εληξε 07 Σεπτεμβρίου 2019. Εισαι εκτος εγγυησης.
Dark_Beast_John_Gr Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Επειδή διάβασα ότι για τις ηλεκτρονικές συσκευές είναι 2 χρόνια η εγγύηση βάση ΕΕ και μας έδωσαν ένα χρόνο..
christakos07 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, Dark_Beast_John_Gr είπε Επειδή διάβασα ότι για τις ηλεκτρονικές συσκευές είναι 2 χρόνια η εγγύηση βάση ΕΕ και μας έδωσαν ένα χρόνο.. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο για refurbished προιόντα. 1 1
Dark_Beast_John_Gr Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Ευχαριστώ αυτό ήθελα να μάθω
RedPanda Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 5 ώρες πριν, Dark_Beast_John_Gr είπε Σήμερα το ps4 έπαθε πάλι βλάβη στο hdmi port. Την κονσόλα την αποσυνέδεες συχνά ?
Dark_Beast_John_Gr Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, RedPanda είπε Την κονσόλα την αποσυνέδεες συχνά ? Οχι Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου 2019 από Dark_Beast_John_Gr
Grim Ripper Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Βρες κανένα μαγαζί που να κάνει επισκευές σε pc/κτλ και ρώτα τιμή για επισκευή hdmi. 1
DrLo Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 11 ώρες πριν, Dark_Beast_John_Gr είπε Επειδή διάβασα ότι για τις ηλεκτρονικές συσκευές είναι 2 χρόνια η εγγύηση βάση ΕΕ και μας έδωσαν ένα χρόνο.. 11 ώρες πριν, christakos07 είπε Δεν ισχύει κάτι τέτοιο για refurbished προιόντα. Πέρα από αυτό, οι οδηγίες της ΕΕ (όχι οι κανονισμοί) δεν είναι από μόνες τους δεσμευτικές για τις χώρες. Πρέπει να τις κανουνε νόμο (δε ξέρω τι ισχύει στον ελληνικο αντίστοιχο νόμο). 1
Dark_Beast_John_Gr Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Ευχαριστώ για τη βοήθεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα