Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
27 minutes ago, tsioulak said:

Και η πληροφορικη του ΠΑΜΑΚ εχει απογευματινα μαθηματα; δεν το ηξερα (νομιζα οτι μονο του ΑΠΘ η πληροφοτικη το κανει)

Ασφαλώς, δυο ωράρια: 1630-1900 και 1900-2130. Δε γινόταν αλλιώς άλλωστε στην περίπτωση μου, καθώς η εργασία μου είναι πρωινές ώρες κατά 95%.

Επεξ/σία από DrFreeman
Δημοσ.
15 ώρες πριν, DrFreeman είπε

Ασφαλώς, δυο ωράρια: 1630-1900 και 1900-2130. Δε γινόταν αλλιώς άλλωστε στην περίπτωση μου, καθώς η εργασία μου είναι πρωινές ώρες κατά 95%.

Εμενα παλι με εχουν κανει δεκτο σε ΠΜΣ του ΑΠΘ αλλα η δουλεια μου ειναι απογευματινες ωρες...

Καταλαβαινω ποση βοηθεια ειναι οι απογευματινες ωρες για τους περισσοτρρους, αλλα εμενα με εχει κανει ζημια.

Δημοσ.
10 minutes ago, tsioulak said:

Εμενα παλι με εχουν κανει δεκτο σε ΠΜΣ του ΑΠΘ αλλα η δουλεια μου ειναι απογευματινες ωρες...

Καταλαβαινω ποση βοηθεια ειναι οι απογευματινες ωρες για τους περισσοτρρους, αλλα εμενα με εχει κανει ζημια.

Σε ποιο σε πήραν; Υπάρχουν πάντως και κάποια μεταπτυχιακά χωρίς part-time επιλογή και με πρωινές ώρες εισηγήσεων, ωστόσο τα περισσότερα (όπως φαίνεται τελικά) πηγαίνουν με το ρεύμα καθώς πολλοί υποψήφιοι εργάζονται πρωινές ώρες...

Δημοσ.
1 ώρα πριν, DrFreeman είπε

Σε ποιο σε πήραν; Υπάρχουν πάντως και κάποια μεταπτυχιακά χωρίς part-time επιλογή και με πρωινές ώρες εισηγήσεων, ωστόσο τα περισσότερα (όπως φαίνεται τελικά) πηγαίνουν με το ρεύμα καθώς πολλοί υποψήφιοι εργάζονται πρωινές ώρες...

Διαδραστικες τεχνολογιες υλικου και λογισμικου.

Το part time μαλλον θα μου το επιτρεψουν (κανονικα ειναι μονο full time το μεταπτυχιακο) αν και σε αυτο εχω ενα "γραφειοκρατικο" προβλημα.

Δυστυχως αυτο το ΠΜΣ δεν δινει δυνατοτητα πρωινων διαλεξεων.

Συμφωνω, για τους περισσοτερους ανθρωπους οι απογευματινες ωρες τους βολευουν καλυτερα, καλα κανουν και τους διευκολυνουν, απλα τυχαινει εμενα να μην με βολευουν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...