Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οι πολλαπλοί χρήστες Windows σε εταιρικούς και δημόσιους υπολογιστές προσμετρώνται ως ένας χρήστης ανά υπολογιστή;

Με βάση τηνενεργοποίηση και το account, ναι. Άρα το ποσοστό χρήσης των Windows μάλλον μεγαλύτερο είναι.

Επεξ/σία από KoreanW
  • Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, GamerPix είπε

Συγχαρητήρια στην Microsoft.

Αλλά να φανταστώ και οι 900 εκατομμύρια συσκευές παίζει να έχουν σπασμένα κλειδιά πάνω🤔✌️

Μπορει να εχεις και δικιο αλλα οταν αγοραζεις με 15 ευρω original serial και μπορεις να τον χρησιμοποιησεις και μετα απο αλλαγη μητρικης νομιζω πτι θα αγορασεις. Τα 15 ευρω στην Αμερικη και στις σοβαρες χωρες δεν ειναι ουτε ενα πακετο τσιγαρα

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ο τίτλος θα έπρεπε να είναι:
                 900 εκατομμύρια χρήστες δεν μπορούσαν να κάνουν αλλιώς.

Το άρθρο δεν λέει από τα 900εκ εγκαταστημένα win 10:
 * πόσα ήταν προεγκατεστημένα σε καινούργια μηχανάκια,
 * πόσα ήταν τα upgrade από 7,
 * πόσα αγοράστηκαν στην τιμή λιανικής 115€ - 155€,
 * πόσα είναι ενεργοποιημένα με νόμιμα κλειδιά,
 * πόσα ΔΕΝ είναι ενεργοποιημένα.

Θυμάται κανένας τι θα συμβεί στις 14 Ιανουαρίου 2020? 

RIP

7 

Επεξ/σία από eyw
  • Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.
7 minutes ago, eyw said:

Ο τίτλος θα έπρεπε να είναι:
                 900 εκατομμύρια χρήστες δεν μπορούσαν να κάνουν αλλιώς.

Το άρθρο δεν λέει από τα 900εκ εγκαταστημένα win 10:
 * πόσα ήταν προεγκατεστημένα σε καινούργια μηχανάκια,
 * πόσα ήταν τα upgrade από 7,
 * πόσα αγοράστηκαν στην τιμή λιανικής 115€ - 155€,
 * πόσα είναι ενεργοποιημένα με νόμιμα κλειδιά,
 * πόσα ΔΕΝ είναι ενεργοποιημένα.

Θυμάται κανένας τι θα συμβεί στις 14 Ιανουαρίου 2020? 

RIP

7 

υπάρχει το Linux

περιμένουμε τα ποσοστά του Linux να αυξηθούν δραματικά

.

όσο για τα 900 εκατομμύρια που αναβάθμισαν σε Windows, θα ήθελαν πολύ να εκβιαστούν να αναβαθμίσουν και τα Android τους

αλλά μάταια

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, kakomirogloy είπε

Αυτό από που προκύπτει?

3 ώρες πριν, momentum είπε

1.Ηταν ειδηση εδω πριν λιγες μερες.

2.To δοκιμασα τις προαλλες σε παλιοτερο εταιρικο λαπτοπ με 7 Pro και αναβαθμιστικε κανονικοτατα σε 10 Pro.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Συγχαρητήρια στη MS για την καλή δουλειά της στα Windows 10. 

Είναι αρκετά πιθανό στις 2 Οκτωβρίου να ανακοινωθούν και τα Windows Core OS (και το αναδιπλούμενο surface)

2 ώρες πριν, jimmy213 είπε

Επειδή κάπου μπερδεύεται το πράγμα και καταλήγουμε σε αριθμούς εντυπωσιασμού και μόνο, ας διευκρινιστεί κάτι.

Ο αριθμός των συσκευών, δεν ταυτίζεται με τον αριθμό των χρηστών. Στα Windows, οι δύο αυτές ποσότητες διαφέρουν κατά πολύ μεταξύ τους. Στο MacOS διαφέρουν αρκετά λιγότερο, αλλά και πάλι δεν μπορεί να είναι ακριβώς ίσες.

Ο αριθμός των 900M που ανακοίνωσε η MS (και που αναφέρει το original άρθρο), αφορά συσκευές και μόνο. Θα μπορούσαν να ανακοινώσουν αριθμό χρηστών, αλλά δεν τους συμφέρει.

Και τότε που δεν τους συνέφερε ανακοίνωναν το μερίδιο χρήσης των Windows 10.

https://www.insomnia.gr/articles/operating-systems-browsers/windows-7/τα-windows-10-βρίσκονται-εγκατεστημένα-σε-περισσότερες-από-200-εκατομμύρια-συσκευές-r10839/page/5/

https://www.insomnia.gr/articles/operating-systems-browsers/windows-10/τα-windows-10-βρίσκονται-σε-400-εκατομμύρια-ενεργές-συσκευές-r12690/

https://www.insomnia.gr/forums/topic/662349-τα-windows-10-βρίσκονται-τώρα-σε-600-εκατομμύρια-υπολογιστές-και-συσκευές/page/2/

Και τώρα που έφτασε τα 900Μ ανακοινώθηκε. Και όταν φτάσει το 1 δις θα ανακοινωθεί εκ νέου. 

Ο αριθμός δεν αφορά χρήστες, αλλά συσκευές και όχι μόνο laptop, pc αλλά όλες τις συσκευές που τρέχουν Windows 10 (και το Xbox).

Επεξ/σία από marios28
  • Like 3
Δημοσ.
4 ώρες πριν, GamerPix είπε

Είσαι σίγουρος?🤔

Γιατί έχω την εντύπωση ότι πλέον δεν ισχύει αυτό.

Το είχαν κάνει για ελάχιστο χρονικό διάστημα μόνο και μόνο για να μεταφερθούν όλοι στα 10.

Σε οποιαδήποτε καινούρια εγκατάσταση τον windows 10 αν βάλεις το παλιο κλειδί από τα windows 7 το δέχεται κανονικά..

Δημοσ.

Όποτε ακούω ή διαβάζω την λέξη windows μου έρχεται στο μυαλό το GEM για το οποίο το MS DOS 3.2 ήταν πραγματικά το "παράθυρο"...

PC-1512 DD/CGA CM

Δημοσ.

Θυμάμαιμαι απο παλια οταν ειχε καποιος windows του ελεγαν μαπα τα παλια ειναι καλυτερα, καθε φορα το ιδιο...επίσης τοτε το κλασικό τι εχεις windows ? Βαλε linux .

Χαίρομαι που υπάρχουν ακόμα ρομαντικοί σε τεχνολογικό φόρουμ. :)

Δημοσ.
5 ώρες πριν, winmac είπε

Ξέρει κανείς πόσους έχει το mac os?

Έψαξα και το βρήκα!

Λοιπόν το 2017 είχε 100,000,000.. αλλά τότε τα Win10 είχαν 400,000,000.

Τώρα δεν ξέρω.. Εγώ είμαι σε αυτούς που έχω και τα 2 :P

https://www.theverge.com/2017/4/4/15176766/apple-microsoft-windows-10-vs-mac-users-figures-stats

2 ώρες πριν, forty είπε

Μπορει να εχεις και δικιο αλλα οταν αγοραζεις με 15 ευρω original serial και μπορεις να τον χρησιμοποιησεις και μετα απο αλλαγη μητρικης νομιζω πτι θα αγορασεις. Τα 15 ευρω στην Αμερικη και στις σοβαρες χωρες δεν ειναι ουτε ενα πακετο τσιγαρα

Πλέον γενικά ισχύει αυτό για το software, ειδικά σε επίπεδο OS δεν αξίζει να έχει κάποιος σπασμένο... 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, forty είπε

εγω δεν εχω καταλαβει πως μπορει να ειναι original οι κωδικοι που πωλουνται με 10-15ε......

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
54 λεπτά πριν, jimmy213 είπε

@marios28 Ξαναδιάβασε το post μου.

Το διάβασα. Σου απάντησα όπως και οι άλλοι, ότι δεν έχει να κάνει με συμφέρον ή εντυπωσιασμό. Αυτή είναι η "λογική" μέτρηση.

Και εσύ αν πούλαγες ένα προϊόν θα μέτραγες πόσα προϊόντα έχεις πουλήσει και όχι πόσοι το χρησιμοποιούν, καθώς είναι δύσκολο έως αδύνατο να το βρεις. Μπορεί ένας χρήστης να έχει πολλούς λογαριασμούς σε μια συσκευή, μπορεί μια συσκευή να χρησιμοποιείται από πολλούς χρήστες με διαφορετικούς λογαριασμούς, μπορεί να χρησιμοποιείται από πολλούς χρήστες με τον ίδιο λογαριασμό, μπορεί ένας χρήστης να έχει πολλές συσκευές κ.ο,κ.

Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι πόσες συσκευές τρέχουν Windows 10. Τώρα αν κάποιοι (σύμφωνα με το επιχείρημά σου) αγοράζουν laptop με Windows 10 και βάζουν Linux... οκ (όπως σου λέει και ο @Retromaniac) αφαίρεσε ένα ποσοστό που μπορεί να έχει βάλει Linux στο laptop. Δεν έχει νόημα πάντως -κατά τη γνώμη μου- η σύγκριση που κάνεις με το Linux και με το MacOS. Δεν έχει θέμα η MS με το Linux, αλλά κατά κύριο λόγο με τα Windows 7, καθώς θα ήθελε -θεμιτό κατά τη γνώμη μου- να επικεντρωθεί αποκλειστικά στα Windows 10 (και στα WCOS). 

Και έχει καθυστερήσει η μετάβαση των χρηστών στα Windows 10. Είναι βαρίδι τα Windows 7. Και εγώ το ίδιο θα ήθελα και όχι να ασχολούμαι με ένα προϊόν του οποίου η υποστήριξη έχει λήξει. Είναι αδύνατον να υποστηρίζεται εσαεί.

Εδώ προγενέστερες εκδόσεις των Windows 10 έχουν σταματήσει να υποστηρίζονται. 

https://support.microsoft.com/en-us/help/13853/windows-lifecycle-fact-sheet

Επεξ/σία από marios28
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...