juve11 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) χαιρετω την παρεα! εκανα προσφατη ολικη αναβαθμιση στο pc μου , ενολιγης εχτυσα καινουργιο απο την αρχη. το συστημα μου ειναι .. ryzen 5 1600x gpu pallit 1050ti mobo gigabyte b45m DSH3 8 gb ram 3000 mhz psu coolermaster 600 watt οθονη 24¨ 1080p το θεμα μου ειναι οτι στο pes 2019 που παιζω για την ωρα (σε full) , καποιες στιγμες μου το ξεκιναει στραβα.. τι θελω να πω.. υπαρχουν φορες που ανοιγει το παιχνιδι και lagαρει τρελα.. το κλεινω το ανοιγω τα ιδια... κανω επανεκκινηση , το τρεχει κανονικα.. μπορει να μην πιασει με την πρωτη , αλλα να χρειαστει και δευτερη επανεκιννηση.. υπαρχουν φορες που το παιζει με την μια φυσικα.. τι παιζει? ειναι φρεσκο το Pc ,αλλα νομιζω εχω ενημερωσει ολους τους drivers σωστα... γιατι ενω μπορει να το τρεξει χωρις προβλημα , αλλες φορες τρωει κολληματα και στρωνει με επαννεκινηση? ευχαριστω! Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου 2019 από juve11
FasTaker Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Eιναι καινικο ή πειρατικο? Προσπαθησε να κανεις και repair αν το εχει σαν επιλογη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα