Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Μαρτίου 2004 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2004 Εβαλα μια καρτα tv (Avertv) και θελω ενα προγραμμα με πιο πολλες δυνατοτητες απο αυτο που την συνοδευει για παρακολουθηση tv , εγγραφη video κλπ.Εβαλα το powervcr αλλα η εικονα ειναι απαισια ενω με την καρτα εχω και το δικο της προγραμμα ρχει παρα πολυ καλη εικονα.Εχετε να μου προτεινετε καποιο καλιτερο????Η μηπως θελει καποια ρυθμιση το powervcr ????Ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kserolas Δημοσ. 25 Μαρτίου 2004 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2004 Anepifilakta systino Inter Video WinDVR 3. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kallair Δημοσ. 26 Μαρτίου 2004 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2004 ton ant1 ton pianei? lol. giati mexri tora me kanena allo programma ektos tou XpertTVR pou itan mazi me tin tv tuner mou den mporesa na do ton ant1!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 26 Μαρτίου 2004 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2004 Γιάννη, χαιρετώ. Νομίζω η καρτούλα σου έχει τσιπάκι 878. Για παρακολούθηση, δοκίμασε οπωσδήποτε το DScaler (την έκδοση 4.1.8 βάλε - την 4.1.9 μόνο εαν η παλαιότερη δε σου αναγνωρίζει το tuner της κάρτας γιατί είναι ψιλοπροβληματική). Για εγγραφή, από όσα έχω δοκιμάσει, το καλύτερο freeware είναι το VirtualVCR (http://www.digtv.ws) ενώ από εμπορικά το FLY 2000 TV (http://www.fly2000.ru) που λύνει πολλά προβλήματα συγχρονισμού εικόνας-ήχου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sornok Δημοσ. 26 Μαρτίου 2004 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2004 dscaler.org -to kalitero- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IcemanGR Δημοσ. 2 Απριλίου 2004 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2004 Hi ki apo mena. Exw pinnacle pctv karta kai to synodeutiko programmataki, To pinnacle studio doulevei mia xara (kai ant1!!!) Vevaia h ekdosh 9 pou vghke twra einai 180mb alla.... aksizei ta lefta tou. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.