Προς το περιεχόμενο

Τι λείπει για να μπει ο Σκληρός δίσκος στο laptop?????

alexioannou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Eιναι παλιός αλλά έχει 4ram ενσωματωμένα γραφικά και dual core 2,2ghz.

Θέλω να τον "επαναφερω" για τον ανεψιό.

Δούλευε κανονικά πριν τον βάλω στην άκρη.

Βλέπω ότι λείπει κάτι για να κουμπώσει ο σκληρός δίσκος.(φωτό)

Ψάχνω και δεν βρίσκω που το έβαλα.

Είχα βάλει τον σκληρό σε άλλο laptop.

IMG_20190926_103511.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

με το μοντελο, κανε αναζήτηση για το μανουαλ που θα δειχνει οδηγιες συναρμολογησης - αποσυναρμολόγησης. την πάτησα κι εγω με ενα παλιο dell που γυρισε απο μαστορα δίχως να το αγγίξει και νόμιζα οτι μου εκλεψε τον σκληρο γιατι ουτε εγω ούτε το σύστημα τον έβρισκε . με το μανουαλ ειδα οτι ηταν κατω απο το touchpad η θεση του και δεν ειχε μπει ενα καλωδιακι καλα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@mpor Αυτό φαίνεται να είναι.

@alexioannou Εναλλακτική πρόταση στο κόστος αυτού του ανταλλακτικού, παραγγέλνεις ένα hdd caddy σε αντικατάσταση του dvd drive, το οποίο μαντεύω ότι το laptop λόγω ηλικίας διαθέτει, και βάζεις το δίσκο εκεί αγνοώντας το υπάρχον bay

Link για να καταλάβεις και μόνο, μπορείς να τα βρεις σε οποιοδήποτε ηλεκτρονικό κατάστημα

https://www.amazon.com/gp/slredirect/picassoRedirect.html/ref=pa_sp_atf_aps_sr_pg1_1?ie=UTF8&adId=A09523534OAS4ZNBH38U&url=%2FPadarsey-Universal-Adapter-Enclosures-ThinkPad%2Fdp%2FB07MDK6C5Z%2Fref%3Dsr_1_1_sspa%3Fkeywords%3Dlaptop%2Bhdd%2Bcaddy%26qid%3D1569487745%26sr%3D8-1-spons%26psc%3D1&qualifier=1569487745&id=7444412594881336&widgetName=sp_atf

Επεξ/σία από kostis01

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...